آغاز طرح «هم‌محله امام رضا(ع)» با محوریت ارتقای فرهنگ میزبانی زائران در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی اسکان ۹۶۹ هزار نفرشب زائر در دهه پایانی صفر در مشهد حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وقتی میراث آینده شهر در خطر است   مدارس از نیمه شهریور ۱۴۰۴ بازگشایی می‌شود؟ واکنش پلیس مازندران به فیلم تیراندازی در چالوس + فیلم (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) لزوم درج نرخ ترک تحصیل در کارنامه عملکرد استان‌ها برای ارزیابی کیفی آموزش منطقه‌ای سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ با ورود فناوری به روش‌های تدریس همراه خواهد بود قرارگیری ۶۱۴ مرکز فنی و حرفه‌ای رایگان در اختیار آموزش و پرورش بازدید و نظارت پیاپی مسئولان آموزش و پرورش از فرآیند ثبت‌نام مدارس عضو کمیسیون آموزش مجلس: طرح آغاز مدارس از ۵ سالگی در راستای افزایش بهره‌وری آموزش است خبر خوش برای بازنشستگان | مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود پذیرایی از زائران رضوی، زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت و سلامت | زائران دهه آخر صفر مراقب گرمازدگی باشند اگر کبد چرب دارید، این چاشنی چربی‌سوز را مصرف کنید سطح ذخایر آبی سد فریمان به پایین‌ترین حد ممکن رسید محموله ۴ میلیارد تومانی قهوه قاچاق در راه مشهد زمین‌گیر شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی‌ مهیب در جنگل‌های جنوب اروپا با چندین کشته و هزاران آواره + ویدئو ۲۰ کشته و ۱۳۴ زخمی در حادثه انفجار و حریق کارخانه‌ای در روسیه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان بارندگی‌های موسمی در پاکستان به ۶۵۷ تن افزایش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) بارندگی سیل‌آسا پایتخت تجاریِ هند را مختل کرد| صدور هشدار قرمز برای بمبئی و مناطق اطراف آن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین دریاچه بزرگ جهان کاملا خشک شد هشدار محیط زیست درمورد سوزاندن لاستیک‌های فرسوده استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی افزایش شیوع نزدیک بینی در بین دانش آموزان شهری گروه‌های مردمی و سمن‌ها نقش کلیدی در تحقق اهداف جمعیتی دارند| برگزاری جشنواره عکس و فیلم با محور خانواده و فرزندآوری + لینک نتایج آزمون دانشگاه فرهنگیان اعلام شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۲دختر جوان در جنوب تهران | یک متهم دستگیر شد جان باختن ۲ آتش‌نشان در حریق محله «اوساکا»‌ی ژاپن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا آب معدنی در محیط بیرون از یخچال سرطان‌زا می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۴۹۵۵۳
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴
آیا آب معدنی در محیط بیرون از یخچال سرطان‌زا می‌شود؟
یک متخصص تغذیه می‌گوید: ادله علمی برای اینکه همه نوشیدنی‌ها درصورتی که در فضای بیرون قرار بگیرند محل کشت میکروب‌ها و ویروس‌ها می‌شوند وجود ندارد.» 

به گزارش شهرآرانیوز، منصور رضایی، می‌گوید: «این مورد تنها درباره نوشیدنی‌های حاوی خامه، شیر و آبمیوه‌هایی که تکه‌های میوه طبیعی در خود دارند صدق می‌کند، اما ادله علمی برای اینکه همه نوشیدنی‌ها درصورتی که در فضای بیرون قرار بگیرند محل کشت میکروب‌ها و ویروس‌ها می‌شوند وجود ندارد.» فضای مجازی پر شده از اطلاعاتی که بدون مستندات علمی، توصیه‌های سلامت‌محور برای مردم دارند. یکی از آخرین ادعا‌ها که منجر به نگرانی هم شده، این است که اگر نوشیدنی چند ساعت در فضای باز و در معرض اکسیژن بماند، باکتری‌ها و ترکیبات مضر در آن تشکیل می‌شود.

رضایی ادامه می‌دهد: «این را که یک نوشیدنی مانند چای دم‌کرده برای چند ساعت بماند و محلی برای رشد میکروب‌ها و باکتری‌ها شود، تا به حال نه شنیده و نه تجربه کرده‌ام. درباره آب معدنی هم این مسئله مطرح می‌شود که اگر در فضای بیرون و مثلا نور مستقیم به‌مدت طولانی قرار بگیرد، پلیمر‌های پلاستیک بطری مونومر آزاد می‌کنند که می‌تواند یکی از فاکتور‌های خطر برای ایجاد سرطان باشد.

این مسئله تنها درصورتی امکانپذیر است که فرد آب را دائم در فریزر قرار دهد و از پلاستیک بطری آن مونومر آزاد شود و اگر این بطری در فضای بیرون قرار گیرد مونومر‌های بیشتری آزاد می‌شود که این مونومر‌ها می‌تواند از دلایل تحریک سلول‌های سرطانی باشد، اما درباره اینکه آب در فضای باز بماند و محل تجمع باکتری و میکروب شود، ادله‌ای نداریم.» 

البته به تأکید این متخصص تغذیه، درباره غذا‌ها از جمه آبگوشت، خورشت، سوپ و... که چند ساعت بعد از صرف غذا در دمای بیرون می‌مانند، محیط مناسب برای کشت میکروب‌ها می‌شوند دلایل محکمی وجود دارد. غذایی که در دمای ۲۰ تا ۳۰ درجه اتاق باقی بماند بهترین محل برای تشکیل باکتری و میکروب‌هاست. به چنین فضایی محیط کشت می‌گویند.

رضایی درباره راهکار‌های پیشگیری از تشکیل باکتری‌ها و میکروب‌ها در خوراکی‌ها هم توضیح می‌دهد: «غذا‌ها باید در نخستین زمان ممکن بعد صرف غذا در یخچال گذاشته شوند. اگر آبگوشت و خورشت در فضای اتاق نگهداری شود، بار میکروبی آن بالا می‌رود و سیستم ایمنی بدن تا حدی می‌تواند این میکروب‌ها را تحمل کند، اما افزایش آن بر بدن عوارضی دارد و می‌تواند بیماری‌های گوارشی به شکل اسهال حاد و بیماری‌های مزمن کبدی ایجاد کند.»

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->