واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g
سرخط خبرها

بررسی میزان استفاده از موبایل برای ارزیابی سلامت روان

  • کد خبر: ۳۵۰۸۱
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴
بررسی میزان استفاده از موبایل برای ارزیابی سلامت روان
یک برنامه (اپلیکیشن) جدید سلامت روان کاربران را با مطالعه میزان استفاده آن‌ها از تلفن همراه خود ارزیابی می‌کند که هر چند که می‌تواند بسیار مفید و کمک کننده باشد، اما نگرانی‌هایی را درباره نقض حریم خصوصی کاربران برانگیخته است.
به گزارش شهرآرانیوز، گوشی هوشمند موجود در دست شما ممکن است کلید سنجش سلامت روان شما باشد.

محققان دانشگاه "دالهوسی" (Dalhousie) یک برنامه موبایل موسوم به "PROSIT" را ایجاد کرده اند که می‌تواند شرایطی مانند اضطراب یا افسردگی را براساس نحوه استفاده کاربر از تلفن همراه خود تشخیص دهد.  
این کار از طریق ویژگی‌هایی مانند میزان ورزش، خواب، فراوانی تماس، تاریخچه پیام‌ها و سلیقه موسیقیایی و دیگر داده‌های ظریف مثل سرعت و نیروی تایپ کاربر که می‌تواند وضعیت عاطفی کاربر را نشان دهد، انجام می‌شود که به راحتی قابل ردیابی هستند.

در این برنامه همچنین از کاربران خواسته می‌شود یک کلیپ صوتی ۹۰ ثانیه‌ای ضبط کنند و هیجان انگیزترین بخش هفته خود را توصیف کنند و احساسات خود را در یک مقیاس پنج نقطه‌ای گزارش دهند.

در حال حاضر ۳۰۰ نفر در حال آزمایش برنامه "PROSIT" هستند که تقریبا نیمی از آن‌ها بیمار هستند.

دانشمندان به خوبی از نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی افراد در ردیابی بسیاری از کار‌هایی که به صورت آنلاین انجام می‌شود، آگاه هستند. استفاده از این برنامه نیاز به امضای فرم رضایت نامه دارد و داده‌ها در یک مکان امن ذخیره می‌شوند.  

با این وجود برنامه‌هایی مانند این می‌توانند برای ارزیابی سلامت روان مردم مفید باشند. در حالی که "PROSIT" تصویر کاملی از سلامت ذهنی یک فرد ارائه نمی‌دهد، اما می‌تواند به روانشناسان کمک کند تا پیشرفت بیماران خود را در خارج از جلسات مشاوره و درمان به خصوص در طول شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ که بیماران فقط می‌توانند تماس‌های تلفنی دوره‌ای با روانشناسان خود داشته باشند، ارزیابی کنند.  

به گفته سازندگان این برنامه، "PROSIT" می‌تواند برای بیمارانی که با استفاده از این برنامه موافقت می‌کنند منجر به درمان‌های هدفمند و مؤثرتر شود.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->