یارانه نقدی اردیبهشت برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» | مشهد، میزبان حضور ۸۰ هلدینگ سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی رئیس سازمان بورس در مشهد: ۸۰ درصد از گردش مالی بازار سرمایه مربوط به اشخاص حقیقی است بورس به خراسان رضوی می‌آید| ابلاغ اساسنامه ساماندهی صندوق‌های مالی اعتباری، به‌زودی شرایط فروش علی الحساب محصولات مدیران خودرو اعلام شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی روی ریل جهش صنعتی| افزایش ۹۰ درصدی حجم سرمایه‌گذاری و صادرات صنعتی در خراسان رضوی ساعت کاری انجام عملیات ساتنا در روزهای پنجشنبه تغییر کرد افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی از ابتدای سال ۱۴۰۴ بورس کماکان در سراشیبی | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد + جزئیات و نحوه دریافت سکه قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قابل توجه قیمت طلا ماینرها، یک‌پنجم برق کشور را مصرف می‌کنند! کارت سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه ابطال می‌شود کاهش زمان ثبت شرکت‌ها به کمتر از ۲ ساعت | فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی غیرممکن می‌شود مشهد، قطب آموزش قانون به فعالان اقتصادی | دومین همایش منطقه‌ای «ثبت، پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید» برگزار شد برق خورشیدی، نور امید در تاریکی ناترازی | گفت‌و‌گو با مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره راه‌حل‌های ناترازی انرژی الزامات جذب سرمایه در نمایشگاه مشهد اینوکس–فاینکس تأمین برق صنایع با هزینه گزاف از طریق دیزل‌ژنراتور‌ها | بار اضافه روی دوش صنعت زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۴ ویژه دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد ۶۰ لیتر بنزین سهمیه خرداد امشب شارژ می‌شود (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی
سرخط خبرها

ریزش شاخص بورس‌های جهانی در پی بالا گرفتن دعوای چین و آمریکا

  • کد خبر: ۳۶۲۹۳
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
ریزش شاخص بورس‌های جهانی در پی بالا گرفتن دعوای چین و آمریکا
تشدید تنش‌های بین آمریکا و چین باعث ریزش بسیاری از شاخص‌های بورسی مهم جهان شد. وزیر خارجه چین گفته است تنش‌های کنونی بین دو طرف تماما تقصیر آمریکا است و چین هنوز امیدوار به همکاری با آمریکا و بازگشت به مسیر درک متقابل است. در مقابل مایک پمپیو، وزیر خارجه آمریکا نیز گفته است جهان غرب دیگر نمی‌تواند جاه طلبی‌های چین را نادیده بگیرد.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از بلومبرگ، دور تازه تنش‌های بین دو اقتصاد نخست جهان بار دیگر باعث نگرانی معامله گران شده است. آمریکا از طرف چینی خواسته است تا کنسولگری خود در شهر هوستون را تعطیل کند و دونالد ترامپ از احتمال تعطیل شدن تعداد بیشتری از کنسولگری‌های چین خبر داده است. از طرف دیگر چین در اقدامی متقابل دستور تعطیلی کنسولگری آمریکا در شهر چنگدو را صادر کرد و دیپلمات‌های آمریکایی این مرکز را ترک کردند.

وانگ یی- وزیر خارجه چین - گفته است تنش‌های کنونی بین دو طرف تماما تقصیر آمریکا است و چین هنوز امیدوار به همکاری با آمریکا و بازگشت به مسیر درک متقابل است. مایک پمپیو- وزیر خارجه آمریکا- از سوی دیگر گفته است جهان غرب دیگر نمی‌تواند جاه طلبی‌های چین را نادیده بگیرد.

برخی از رسانه‌ها هم چنین از احتمال اعمال ممنوعیت مسافرتی برای شماری از مقامات ارشد حزب کمونیست چین و خانواده هایشان به خاک آمریکا خبر داده اند.

از سوی دیگر هر چند که اخبار مثبتی در زمینه دارویی و کاهش سرعت شیوع کرونا در جهان به گوش می‌رسد، اما به نظر می‌رسد هنوز تا تولید و عرضه انبوه واکسن موثر مقابله با کرونا مسیری طولانی در پیش است. سازمان بهداشت جهانی در پاسخ به سوالات ایجاد شده در خصوص پیشرفت‌های دارویی مقابله با کرونا گفته است تولید انبوه واکسن تا پیش از سال آینده میسر نخواهد بود و این بدان معناست که دست کم در کوتاه مدت، جهان کماکان با پیامد‌های اقتصادی و بهداشتی ناشی از شیوع ویروس کرونا دست به گریبان خواهد بود.

اندی مینارد- کارشناس بازار سرمایه در موسسه " چاینا رنسانس" گفت: چیزی که بازار‌ها را می‌ترساند این است که تازه اول تنش‌های جدید بین چین و آمریکا باشد و دو طرف وارد دور تازه‌ای اقدامات متقابل علیه یکدیگر شوند که با توجه به شرایط کنونی اقتصاد جهانی، خبری بسیار بدخواهد بود.

دانشگاه آکسفورد از موفقیت آمیز بودن نتایج اولیه واکسن ضدکرونایی خود و تقویت سطح ایمنی بدن افراد آزمایش شونده خبر داده است. تقریبا در بدن تمامی داوطلبانی که تزریق واکسن به آن‌ها از ماه آوریل انجام شده، سطح ایمنی ارتقا یافته است. قرار است آزمایشات به سطح گسترده تری در کشور‌های دیگر نیز ادامه یابد و در صورتی که همه چیز به خوبی پیش برود، تا پایان سال این واکسن وارد مرحله تولید انبوه شود.

تاکنون بیش از ۱۶ میلیون و ۴۴۲ هزار و ۳۹۹ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین ۶۵۲ هزار و ۶۰۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشور‌های مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۱۴۹ هزار و ۸۴۹ نفر، برزیل با ۸۷ هزار و ۵۲ نفر، انگلیس با ۴۵ هزار و ۷۵۲ نفر، مکزیک با ۴۳ هزار و ۶۸۰ نفر و ایتالیا با ۳۵ هزار و ۱۰۷ نفر بوده است.

مت میسکین- استراتژیست ارشد سرمایه گذاری در موسسه " جان هانوک اینوستمنت منیجمنت" گفت: یک نوع جنگ بین کسانی که با خوش بینی به آینده می‌خواهند مصارف خود را افزایش دهند و آن‌هایی که از ترس پیدا نشدن واکسن کرونا میل به پس انداز دارند در گرفته است و همین رفتار متناقض مصرف کنندگان، کار را برای پیش بینی وضعیت آینده دشوار ساخته است.

بورس آمریکا

هر چند که شیوع کرونا در بزرگ‌ترین اقتصاد جهان کماکان در سطح نگران کننده‌ای باقی مانده و شمار قربانیان کماکان به طرز محسوسی بالا می‌رود، مشاور اقتصادی ترامپ نسبت به تغییر شرایط اقتصادی امیدوار است. لری کودلو با بیان اینکه روند احیای رشد اقتصادی کماکان ادامه دارد گفت: البته نمی‌خواهم کتمان کنم که وضع در بسیاری از ایالت‌ها کماکان خوب نیست، اما فکر می‌کنم در سه ماهه سوم و چهارم سال نسبت به نیمه نخست سال شاهد یک رشد اقتصادی ۲۰ درصدی خواهیم بود.

هم چنین استیون منوچین- وزیر خزانه داری آمریکا- با تمجید از حمایت نمایندگان مجلس سنا از بسته حمایتی جدید دولت گفته است که بسته حمایتی جدید برای مقابله با پیامد‌های کرونا نهایی شده و یک تریلیون دلار اعتبار برای آن تخصیص داده شده است.

به مانند بسته حمایتی قبلی، کمک هزینه نقدی بلاعوض ۱۲۰۰ دلاری به شهروندان آمریکایی پرداخت خواهد شد و تخفیفاتی برای پرداخت بیمه بیکاری شاغلین در نظر گرفته شده است.

در وال استریت، همه شاخص‌ها نزولی بودند تا جایی که هر سه شاخص اصلی بورسی در سطح پایین تری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۶۸ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۲۶ هزار و ۴۸۹.۶۹ واحد بسته شد.

شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۶۲ درصد ریزش تا سطح ۳۲۱۵.۶۳ واحدی پایین رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۰.۹۴ درصد کاهش در سطح ۱۰ هزار و ۳۶۳.۱۸ واحدی بسته شد.

بورس‌های اروپایی

طبق اعلام مرکز آمار اروپا، متوسط نرخ تورم در ۱۹ کشور عضو منطقه یورو در ۱۲ماه منتهی به ژوئن با ۰.۲ درصد افزایش نسبت به رقم مشابه منتهی به ماه قبل به ۰.۳ درصد رسید، اما نرخ تورم هنوز در فاصله زیادی از سطح دو درصدی هدف‌گذاری شده توسط بانک مرکزی این منطقه باقی مانده است. همچنین متوسط نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به ژوین در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ۰.۸ درصد اندازه‌گیری شده که ۰.۵ درصد بیشتر از رقم ثبت شده ماه قبل بوده است.

در معاملات بازار‌های بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۰.۲ درصد ریزش نسبت به روز قبل و در سطح ۶۱۱۱.۵۷ واحد بسته شد. شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با صعود ۰.۲۹ درصدی و ایستادن در سطح ۱۲ هزار و ۸۷۵.۱۲ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با افت ۰.۹ درصدی در سطح ۴۹۵۱.۷۷ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۱.۲۵ درصد پایین رفت و به ۷۲۰۳.۴۰ واحد رسید.

بورس‌های آسیایی

در معاملات بورس‌های آسیا، شاخص‌ها عملکرد بدی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با ریزش ۰.۱۶ درصدی تا سطح ۲۲ هزار و ۷۱۵.۶۶ واحدی پایین رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۰.۴۱ درصد پایین رفت و در سطح ۲۴ هزار و ۶۰۳.۲۶ واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگ‌های کامپوزیت" صعود ۰.۵۱ درصدی را تجربه کرد و در سطح ۴۵۲۸.۴۸ واحد بسته شد.

هلن کیایو- کارشناس ارشد مسایل اقتصادی چین در بنک آو امریکا- گفت: مشکل این است که حتی اگر اقتصاد چین نیز به تدریج بهبود یابد، شرایط برای بیشتر نقاط دیگر جهان هنوز وخیم است و این می‌تواند فشار زیادی به اقتصاد صادرات محور چین وارد کند و جلوی یک احیای سریع را بگیرد.

در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی با ۰.۳۳ درصد افزایش و ایستادن در سطح ۶۰۴۴.۱۷ واحدی به کار خود خاتمه داد. در بین دیگر شاخص‌های مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن نزولی بود.

نفت

در بازار طلای سیاه روند قیمت‌ها صعودی بود. هر بشکه نفت "وست تگزاس اینتر مدیت" با ۰.۱۱ درصد افزایش به ۴۱.۱۳ دلار رسید و نفت خام برنت دریای شمال با صعود ۰.۰۳ درصدی به ازای ۴۳.۱۶ دلار در هر بشکه مبادله شد.

طلا و نقره

همچنین در بازار فلزات گران‌بها، بهای هر اونس طلا با صعود ۰.۶۸ درصدی نسبت به روز قبل در سطح ۱۹۴۲.۳۴ دلار معامله شد. هر اونس نقره با افزایش ۰.۷۱ درصدی به ازای ۲۴.۲۸ دلار مبادله شد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->