ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نقش مادران در آموزش کودکان در روزهای قرنطینه

  • کد خبر: ۳۶۷۸۰
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
نقش مادران در آموزش کودکان در روزهای قرنطینه
محققان دریافتند که مادران در دوران خانه‌نشینی کرونایی کار خود را فدای آموزش کودکان در منزل کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دریافتند که تعداد ساعات کار در بسیاری از کشورهای جهان و ازجمله انگلیس به دلیل خانه‌نشینی کرونایی کاهش‌یافته است و مادران نیز در خانه به آموزش و بازی با کودکان مشغول شدند و کار خود را فدای آموزش کودکان کردند.

میانگین ساعت کار درباره افرادی که کار را متوقف و یا محدود کرده بودند، در حدود ۴۰ درصد کاهش‌یافته است. برای مثال، ساعات کاری افراد ۱۹ ساله به‌طور متوسط  ۱۰ تا ۲۵ ساعت در هفته و ساعات کاری افراد ۳۰ ساله از  ۳۴ ساعت به ۲۲ ساعت کاهش یافته است.

در آغاز شیوع این بیماری همه‌گیر، مدارس و مهدکودک‌های سراسر انگلستان تعطیل شدند و مادران و بسیاری از افرادی که کودکان خردسال داشتند، دست از کار کشیده و قدم در راه حمایت از آموزش فرزندان برداشته بودند.

نتایج این بررسی نشان داد که در بین والدین کودکان ۵ تا ۱۶ سال، ۵۸ درصد گزارش کردند برای آموزش در خانه، ۶۴ درصد مادران و ۴۹ درصد پدران مسؤولیت‌های آموزشی آنان را بر عهده گرفتند.

در میان والدین فرزندان در سن ابتدایی، مادران به‌طور متوسط ۵ ساعت در روز و پدران به‌طور متوسط هرروز ۲ ساعت مشغول آموزش کودکان بودند.

زنان شاغل در زمان خانه‌نشینی کرونایی بیشتر مشغول آشپزی، تمیز کردن خانه، مراقبت از کودک و آموزش آنان در خانه بودند و گاهی این موارد منجر به درگیری با شریک زندگی نیز شده است.

این مشکل باعث این تفکر شد که برابری جنسیتی در این مدت، چند گام بزرگ به عقب برداشته است.

بااین‌حال، مادران دیگری هم بودند که اعلام کردند: خانه‌نشینی کرونایی باعث شده تا زمان بیشتری را با خانواده سپری کنند و خوشحال از این موضوع بودند که جهان برای اندک زمانی متوقف‌شده است.

این تحقیق در دانشگاه لندن و بر اساس نظرسنجی بر روی بیش از ۱۸ هزار نفر درباره کار، امور مالی و فرزند پروری در این روزها انجام شده است.

مادر فرزندانی که کودک مدرسه‌ای داشتند روزانه تقریبا ۳ ساعت و نیم در فعالیت‌های مرتبط با سن کودکان همراه بودند، درحالی‌که پدران کمتر از ۲ ساعت در این فعالیت‌ها شرکت داشتند.

مادران با فرزندان خردسال زیر ۵ سال ساعت بیشتری(دو برابر نسبت به پدران) در تعامل بودند.

البته نابرابری‌های آموزشی بین فرزندانی که آموزش‌دیده یا ندیده بودند، باعث خواهد شد تا در هنگام بازگشت به مدارس به نیازهای آموزشی کودکان توجه شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->