تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان
سرخط خبرها

نقش مادران در آموزش کودکان در روزهای قرنطینه

  • کد خبر: ۳۶۷۸۰
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
نقش مادران در آموزش کودکان در روزهای قرنطینه
محققان دریافتند که مادران در دوران خانه‌نشینی کرونایی کار خود را فدای آموزش کودکان در منزل کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دریافتند که تعداد ساعات کار در بسیاری از کشورهای جهان و ازجمله انگلیس به دلیل خانه‌نشینی کرونایی کاهش‌یافته است و مادران نیز در خانه به آموزش و بازی با کودکان مشغول شدند و کار خود را فدای آموزش کودکان کردند.

میانگین ساعت کار درباره افرادی که کار را متوقف و یا محدود کرده بودند، در حدود ۴۰ درصد کاهش‌یافته است. برای مثال، ساعات کاری افراد ۱۹ ساله به‌طور متوسط  ۱۰ تا ۲۵ ساعت در هفته و ساعات کاری افراد ۳۰ ساله از  ۳۴ ساعت به ۲۲ ساعت کاهش یافته است.

در آغاز شیوع این بیماری همه‌گیر، مدارس و مهدکودک‌های سراسر انگلستان تعطیل شدند و مادران و بسیاری از افرادی که کودکان خردسال داشتند، دست از کار کشیده و قدم در راه حمایت از آموزش فرزندان برداشته بودند.

نتایج این بررسی نشان داد که در بین والدین کودکان ۵ تا ۱۶ سال، ۵۸ درصد گزارش کردند برای آموزش در خانه، ۶۴ درصد مادران و ۴۹ درصد پدران مسؤولیت‌های آموزشی آنان را بر عهده گرفتند.

در میان والدین فرزندان در سن ابتدایی، مادران به‌طور متوسط ۵ ساعت در روز و پدران به‌طور متوسط هرروز ۲ ساعت مشغول آموزش کودکان بودند.

زنان شاغل در زمان خانه‌نشینی کرونایی بیشتر مشغول آشپزی، تمیز کردن خانه، مراقبت از کودک و آموزش آنان در خانه بودند و گاهی این موارد منجر به درگیری با شریک زندگی نیز شده است.

این مشکل باعث این تفکر شد که برابری جنسیتی در این مدت، چند گام بزرگ به عقب برداشته است.

بااین‌حال، مادران دیگری هم بودند که اعلام کردند: خانه‌نشینی کرونایی باعث شده تا زمان بیشتری را با خانواده سپری کنند و خوشحال از این موضوع بودند که جهان برای اندک زمانی متوقف‌شده است.

این تحقیق در دانشگاه لندن و بر اساس نظرسنجی بر روی بیش از ۱۸ هزار نفر درباره کار، امور مالی و فرزند پروری در این روزها انجام شده است.

مادر فرزندانی که کودک مدرسه‌ای داشتند روزانه تقریبا ۳ ساعت و نیم در فعالیت‌های مرتبط با سن کودکان همراه بودند، درحالی‌که پدران کمتر از ۲ ساعت در این فعالیت‌ها شرکت داشتند.

مادران با فرزندان خردسال زیر ۵ سال ساعت بیشتری(دو برابر نسبت به پدران) در تعامل بودند.

البته نابرابری‌های آموزشی بین فرزندانی که آموزش‌دیده یا ندیده بودند، باعث خواهد شد تا در هنگام بازگشت به مدارس به نیازهای آموزشی کودکان توجه شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->