افزایش ۴۰ درصدی صادرات به افغانستان در ۲ ماه نخست سال ۱۴۰۳ طرح «از مزرعه تا سفره» با هدف تامین کالا‌های پر مصرف مردم در مشهد اجرا می‌شود قیمت موبایل یک روز پیش از انتخابات به چقدر رسید؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) طلا و سکه در مشهد چند؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) قیمت امروز طلا، سکه، دلار، ارز دیجیتال (۱۴ تیر ۱۴۰۳) | دلار در کانال ۶۰ هزار تومان یک روز قبل از انتخابات برخورد با مشاوران املاک قانون‌گریز در مشهد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ تیر ۱۴۰۳) | تویوتا لوین ۳.۳ میلیارد تومان تعیین سقف اجاره‌بهای مسکن به کمک مستأجران آمد قیمت امروز خودرو‌های ایرانی (۱۴ تیر ۱۴۰۳) طلای جهانی خیز برداشت (۱۴ تیر ۱۴۰۳) سقف اجاره بها در مشهد؛ ۲۵ درصد | میزان افزایش قانونی اجاره بها در مشهد معادل ۷۰ درصد تورم خرداد خراسان رضوی است گزارشی از نمایشگاه تخصصی معدن و زمین شناسی در مشهد ایران خودرو تعدادی از خودرو‌های خود را به روش مزایده به فروش می‌رساند + جزئیات متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام شد میوه را امروز گرانتر از این قیمت‌ها نخرید (۱۴ تیر ۱۴۰۳) ماجرای حذف متقاضیان مسکن ملی چه بود؟ هفته آینده، آخرین مهلت انتخاب خودرو‌های وارداتی (۱۴ تیر ۱۴۰۳) جریمه شرکت مشهدی به‌علت اجرا‌نکردن تعهدات ارزی اظهارنظر‌های بورسی جلیلی و پزشکیان در آخرین مناظره چه بود؟ دولت سیزدهم ساخت بیش‌از ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در خراسان‌رضوی را عملیاتی کرد قیمت گوشت مرغ در بازار مشهد کاهشی است (۱۳ تیر ۱۴۰۳) بورس، سبزپوش به استقبال انتخابات رفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۳ تیر ۱۴۰۳) طلا و سکه در مشهد ارزان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) | کاهش ۷۰۰ هزار تومانی سکه امامی با مبلغ ۷ تا ۱۰ میلیون تومان، از کدام موبایل‌ها می‌توان خرید؟ (۱۳ تیر ۱۴۰۳) وام ۸۰۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) | اقساط وام جدید ۸۰۰ میلیونی مسکن چقدر است؟ آیین‌نامه جدید آرامستان‌های کشور ابلاغ شد | تغییر در نحوه حمل متوفی و صدور گواهی فوت
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

رشد ۱۸ برابری قلع و قمع باغ ویلا‌ها در مشهد

  • کد خبر: ۳۷۲۸۶
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
رشد ۱۸ برابری قلع و قمع باغ ویلا‌ها در مشهد
در ۶ ماه اول سال ۹۸ تنها ۵۰ مورد قلع و قمع باغ‌ویلای غیر مجاز داشتیم، اما در ۵ ماه ابتدای سال ۹۹، ۹۰۹ باغ‌ویلا را قلع و قمع و اعمال قانون کردیم که حدود ۱۸ برابر شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد با بیان این مطلب در خصوص پرونده باستی‌هیلز مشهد، اظهار کرد: حکم تخریب باغ‌ویلا‌ها صادر شده، اما بعد از تجدید نظرخواهی محکوم‌علیه پرونده، موضوع به یکی از شعب دادگاه تجدید نظر استان ارجاع شده و هنوز دادگاه رایی در این خصوص صادر نکرده است.

امید طهماسبی زاده افزود: عملا ما تا زمان ابلاغ رای دادگاه تجدید نظر بلاتکلیف هستیم که آیا رای، قطعی و تایید می‌شود یا اینکه ممکن است تغییراتی در آن رخ دهد.


وجود باغ‌ویلا‌های غیر مجاز منتسب به کارکنان برخی ادارات

طهماسبی‌زاده با بیان اینکه ۳، ۴ مجتمع غیر مجاز به صورت باغ‌ویلا ایجاد شده که منتسب به کارکنان برخی از ادارات و سازمان‌ها هستند و بیشتر در بلوار شاهنامه فردوسی، گوارشک و منطقه زاک قرار دارند، عنوان کرد: در سطح شهر نیز مجتمع‌های متعددی هستند که به صورت غیر مجاز احداث شدند، جهاد کشاورزی اقدام به قلع و قمع آن‌ها کرده و برای تعداد زیادی پرونده کیفری تشکیل شده که در حال رسیدگی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: در ۶ ماه اول سال ۹۸ تنها ۵۰ مورد قلع و قمع باغ‌ویلای غیر مجاز داشتیم، اما در ۵ ماه ابتدای سال ۹۹، ۹۰۹ باغ‌ویلا را قلع و قمع و اعمال قانون کردیم که حدود ۱۸ برابر شده، البته در مقایسه با حجم تغییر کاربری‌ها، این تعداد قلع و قمع ناچیز و انگشت‌شمار بوده و باید بیشتر در این حوزه کار شود.


هر هکتار از اراضی کشاورزی، غذای ۲۰ نفر را تامین می‌کند

وی بیان کرد: اراضی کشاورزی بستر تولید و امنیت غذایی ما هستند و هر هکتار اراضی کشاورزی حداقل غذای ۲۰ نفر را تامین می‌کند، بنابراین تخریب و تغییر کاربری این اراضی به نوعی به منافع ملی ما لطمه وارد می‌کند و فراتر از یک جرم عادی است.

طهماسبی‌زاده ادامه داد: تغییر کاربری یک جرم عادی نیست، بلکه یک جرم علیه منافع ملی است و افرادی که به این کار مبادرت می‌کنند، نه تنها برخلاف مقررات، مرتکب جرم شدند، بلکه در حال از بین بردن بستر‌های تامین غذای مردم نیز هستند. این تغییر کاربری‌ها موجب حفر چاه‌های غیر مجاز، استحصال بی‌رویه آب، نابودی محیط زیست و حتی مشکلات اجتماعی می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد در خصوص کمربند جنوبی، تصریح کرد: به این دلیل که در کمربند جنوبی بحث‌های زیست‌محیطی و تصرف اراضی ملی مطرح بوده، راه و شهرسازی در آن دخیل است و کشاورزی در آن کمتر انجام شده، بنابراین مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مستقیم نظری نمی‌دهد، اما واقعیت این است که هرچه این کوه‌ها و محیط زیست بیشتر برای نسل آینده حفظ شود، مطلوب‌تر است.

وی اضافه کرد: اقدام درست و کارشناسی‌تر این بود که شهر به سمت جنوب گسترش پیدا نمی‌کرد که ناگزیر باشیم برای رفع مشکل ترافیک، کوه‌ها را تخریب کنیم. نظر شخصی من این است که استفاده از پل‌ها و جاده‌های طبقاتی و تبادلی یا حتی خرید بافت مسکونی، بهتر از این است که کوه‌ها و ارتفاعات را برای احداث جاده تخریب کنیم، زیرا احداث این جاده‌ها موجب توسعه و گسترش تخریب کوه‌ها می‌شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->