تسهیلات ساخت مسکن از سوی بانک‌ها در فراموشی و اهمال کاری پیشنهاد تعطیلی سه‌ماهه معادن پرخطر از سوی وزیر کار قیمت عمده امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | لیموشیرین به بازار آمد پیش بینی تورم در پایان ۱۴۰۳ در ۴ سناریو برنج گران شد + علت ادعای وزیر جنگ رژیم اسرائیل درباره مرحله جدید جنگ علیه لبنان سهم کشاورزی از اشتغال کشور ۲۵ درصد است سیگنال افزایش قیمت ارز نیمایی از سوی وزیر اقتصاد اعلام نرخنامه مصوب ۱۴۰۳ خدمات روغن موتور، فیلترجات وتعویض روغن، شستشو و توقفگاه مشهد + نرخنامه شاخص کل بورس امروز (دوشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۳) | ریزش بورس ادامه دارد بنزین توزیعی در کشور نیاز به مکمل ندارد با رب‌گیری در میادین میوه برخورد می‌شود توضیحات اتحادیه طلا و جواهر مشهد در به کارگیری اتباع غیر مجاز در این صنف | جریمه متخلفان چیست؟ نگاهی به نوسانات قیمت طلا و سکه در بازار امروز (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) ۴۰ هزار خودروی فرسوده در مراکز اسقاط انبار شده است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار امروز (دوشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۳) ۲۵۵ هزار هکتار اراضی خراسان رضوی زیر کشت پاییزه خواهد رفت کم‌درآمدترین و پردرآمدترین استان‌های کشور معرفی شدند | سهم استان خراسان رضوی از درآمد چقدر است؟ (۹ مهر ۱۴۰۳) افزایش حق مسکن ۹۰۰ هزارتومانی کمکی به اجاره‌بهای کارگر نمی‌کند قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۹ مهر ۱۴۰۳) | ریزش قیمت خودرو‌های داخلی و صعود قیمت خودرو‌های مونتاژی + جدول قیمت‌ها هر تُن زغال سنگ تولید داخل ۶ میلیون تومان از معدن‌کار خریداری می‌شود | قیمت هر تُن زغال وارداتی چیزی حدود ۲۳ میلیون تومان نگاهی به وضعیت معادن استان خراسان رضوی از لحاظ فعالیت و ایمنی | فعالیت اکثر معادن زغال‌سنگ کشور سنتی است قبض‌های میلیونی برق برای چه مشترکانی صادر می‌شود؟ اصلاح ماده ۴۱ قانون کار از دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس، فعلاً خارج شد | مبنای تعیین حقوق کارگران در سال آینده چه خواهد بود؟ آغاز پیش‌فروش ۲ محصول از سایپا امروز (۹ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آزادسازی ۱۲ هکتار از دیمه‌زار‌های پربازده شهرستان مشهد

  • کد خبر: ۳۹۶۷۱
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
آزادسازی ۱۲ هکتار از دیمه‌زار‌های پربازده شهرستان مشهد
با اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها ۱۲ هکتار از دیمه‌زار‌های پربازده شهرستان مشهد که در اشغال حداقل ۶۰ قطعه باغ ویلا در مراحل ساخت بنا، دیوارکشی، پی کنی، انتقال غیر مجاز آب و... بود، آزادسازی شد.
طنین همتی| شهرآرانیوز، امید طهماسبی زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد و معاون رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی اظهارکرد: به لطف هم افزایی نهاد‌های عضو کمیته صیانت از حریم شهر مشهد مقدس و در یک اقدام برنامه ریزی شده و منطبق بر مقررات و با اعمال قاطع قانون در مراحل ابتدایی شروع به جرم تغییر کاربری که در اراضی رضوان مشهد صورت پذیرفته بود. از ادامه و توسعه دامنه تغییر کاربری‌ها در پلاک یاد شده پیشگیری گردید.

طهماسبی زاده افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ 1000 قطعه بنا، دیوار، آلاچیق، محوطه سازی و؛ که همگی از مصادیق تغییر کاربری هستند با نظارت دادسرای محترم عمومی و انقلاب اسلامی مرکز استان به حالت اول اعاده شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۲۰ برابر افزایش داشته است.

قاضی غلامی نیز که بعنوان ناظر قضایی و نماینده تام الاختیار دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی مرکز مشهد از ابتدای صبح در صحنه حاضر بوده و بر نحوه دقیق اجرای قانون نظارت داشت عنوان کرد:حفظ اراضی کشاورزی بعنوان منبع اصلی تولید غذا و تامین کننده امنیت غذایی مردم از واجباتی است که بی توجهی به آن موجب بروز معضلات عدیده و غیر قابل جبران در برآورده کردن نیاز‌های مردم به شمار آمده، و مصرف بیهوده منابع آب، را بدنبال دارد.

این مقام قضایی همچنین با اذعان به اراده قاطع حاکمیت در برخورد جدی با عوامل بر هم زننده‌ی محیط زیست و بستر تولید غذا و تغییر کاربری‌ها عنوان نمود. بدون شک اقدامات قانونی از این دست ادامه داشته و با توجه به نوع رفتار عاملین اصلی جرم، که علاوه بر تغییر کاربری، موجب نقض قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و سبب اضرار و اتلاف اموال عمومی و منافع ملی شده‌اند با شکایت ادارات ذیربط ازجمله جهادکشاورزی، آب منطقه ای، آستانقدس، محیط زیست و... برخورد شدید قانونی با این افراد صورت خواهد گرفت.

یاوری، مسئول هماهنگی کمیته صیانت از حریم مشهد نیز بیان نمود کمیته صیانت از حریم کلانشهر مشهد طی یک برنامه ریزی منظم و با انسجام کاملی که حسب دستور دادستانی فیمابین دستگاه‌های متولی ایجاد شده تمام تلاش خود را به منظور اعاده وضع بحال سابق اراضی کشاورزی حریم شهر انجام خواهد داد.

در خاتمه امید طهماسبی زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد از مردم درخواست کرد که فریب ظواهر و سخنان فریبنده سوداگران اراضی کشاورزی و دلالان را نخورند و بدانند بسیاری از کشاورزی شهرستان اعم از دیمزار‌ها و یا حتی اراضی زراعی آبی بدلیل کمبود منابع آب و بافت خاک شرایط تبدیل شدن به باغ را نداشته و قطعه بندی‌ها نتیجه‌ای جز خروج اراضی کشاورزی از بستر تولید (کشت و زرع) و تولید محصولات غذایی و اضرار به منافع عمومی را ندارد

درنتیجه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نه تنها مشمول قوانین موضوعه است که از نظر فقهی و شرعی تجاوز به حقوق عامه محسوب و منطبق با قاعده لاضرر و لاضرار فی الاسلام نیز قابلیت برخورد و اقدام مناسب را تا رفع آثار ضرر خواهد داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->