هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

سرقت ۳۳۰ میلیون تومانی بیت‌کوین از زن مشهدی

  • کد خبر: ۳۷۵۹۹
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۲
سرقت ۳۳۰ میلیون تومانی بیت‌کوین از زن مشهدی
مردی جوان با سوء‌استفاده از ناآگاهی یک زن حساب دیجیتالی او را خالی کرد. دوست زن می‌گفت به این مرد اعتماد دارد و او کارکشته این موضوع است. برای همین هم بود که بیش از ۳۳۰ میلیون تومان سرمایه بی‌زبانش را به مرد جوان داد تا برایش بیت‌کوین بخرد.
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ هیچ‌وقت فکرش را هم نمی‌کرد در زندگی این‌گونه رکب بخورد. هرچه در ۲۰ سال گذشته جمع کرده بود، همه را یک‌شبه به باد داد. سرمایه‌اش، جوانی‌اش و اعتمادش؛ همه با خاک یکسان شدند.
دوستش می‌گفت به این مرد اعتماد دارد و او کارکشته این موضوع است. برای همین هم بود که بیش از ۳۳۰ میلیون تومان سرمایه بی‌زبانش را به مرد جوان داد تا برایش بیت‌کوین بخرد.

در جمع دوستانش شنیده بود که دنیا در حال تحولی بزرگ در حوزه ارز‌های دیجیتالی است و هرکه امروز اقدام به خرید این ارز‌ها نکند قطعا در آینده ضرر بزرگی خواهد کرد، برای همین هم هرچه داشت و نداشت را فروخت تا از قافله کسانی که کیف پولشان پر است از بیت‌کوین، عقب نماند.

وقتی متوجه شد که بازی خورده و در کیف پولش هیچ بیت‌کوینی وجود ندارد، شوکه شد. انگار یک تریلی با ۱۸ چرخش از رویش رد شده بود. با دوستش تماس گرفت و گفت که فرد معرفش چه رکبی به او زده است.


خانه، طلا و جواهراتم را فروختم

مردی که برایش ارز دیجیتالی را خریداری کرده بود نه تلفنش را جواب می‌داد و نه ردی از او وجود داشت. زن جوان با ناامیدی تمام به دادسرای ویژه جرائم فضای مجازی مشهد مراجعه کرد و پس از تنظیم شکوائیه و با در دست داشتن مرجوعه قضایی به مرکز فرماندهی پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی هدایت شد.

او به افسر تحقیق پرونده‌اش گفت: «۲۰ سال کارگری کردم تا بتوانم برای خودم مقداری پول پس‌انداز کنم و طلا بخرم و خانه‌ای کوچک دست و پا کنم. در یک دورهمی دوستانه از یکی از دوستان قدیمی‌ام شنیدم که اگر کسی پولی داشته باشد و در حوزه ارز‌های دیجیتالی سرمایه‌گذاری کند، در آینده سود زیادی گیرش خواهد آمد. بعد از تمام شدن مهمانی با او تا خانه آمدم و از سیر تا پیاز سرمایه‌گذاری درباره بیت‌کوین را پرسیدم. او همه‌چیز را با دقت توضیح داد و همان شب تصمیم گرفتم تا من هم به جرگه سرمایه‌داران ارز دیجیتالی بپیوندم. صبح فردای آن روز خانه‌ام را برای فروش گذاشتم و طلا و جواهراتم را هم فروختم. همه‌چیز برای سرمایه‌گذاری آماده بود. در عرض چند روز و با آتش زدن به مالم بیش از ۳۳۰ میلیون تومان دست و پاکردم و با دوستم تماس گرفتم.»

شاکی پرونده ادامه داد: «از طریق دوست قدیمی‌ام با مردی جوان آشنا شدم که مدعی بود در حوزه سرمایه‌گذاری ارز‌های دیجیتالی تبحر دارد. همه پول‌هایم را در اختیارش گذاشتم و او یک‌و‌نیم بیت‌کوین برایم خریداری و آن را در کیف پول مجازی‌ام ذخیره کرد. انگار کل دنیا را خریده بودم. از لحظه خرید بیت‌کوین خودم را یک سرمایه‌دار تصور می‌کردم که با گران شدن نرخ ارز‌های دیجیتالی اسکناسی به دسته اسکناس‌هایش افزوده می‌شود. چند روز از این ماجرا گذشته بود که به کیف پول مجازی‌ام سر زدم، اما همان‌طور که ملخ به خرمن گندم بزند و چیزی باقی نگذاشته باشد، کیف پول مجازی من هم خالی خالی بود.»


نقش داشتن مرد به ظاهر معتمد در سرقت

کارشناسان فضای مجازی پلیس فتای استان خراسان رضوی با طرح شکایت این زن جوان در مسیر رسیدگی و تحقیقات قرار گرفتند و مأموران با در کنار هم قرار دادن قطعات پازل این پرونده دیگر برایشان مسجل شده بود که مرد معرف در این سرقت چند صد میلیون تومانی نقش دارد.

مأموران پلیس فتا با بررسی خط ارتباطی متهم که چند روز پیش با مال‌باخته تماس گرفته بود، توانستند از طریق آخرین نقطه آنتن‌دهی خط تلفنش را ردزنی و او را در یکی از مناطق غربی مشهد شناسایی کنند.

مجریان قانون پس از دستیابی به این اطلاعات در اقدامی از پیش تنظیم شده متهم را دستگیر کردند. متهم، اما خود را بی‌گناه می‌دانست و مدعی بود که هیچ‌گونه جرمی از او سر نزده است. او در رویارویی با افسر تحقیق پرونده ادعا کرد که تنها برای شاکی کیف پول ارز دیجیتال ایجاد کرده و بعد هم آن را تحویل مال‌باخته داده است. ولی از جایی که هیچ‌وقت خورشید پشت ابر نمی‌ماند واقعیت این پرونده نیز برای ضابطان قضایی آشکار شد و متهم خیلی زود در گرداب سؤالات کارشناسان پلیس گرفتار و به ضد و نقیض‌گویی افتاد.


سوء‌استفاده از ناآگاهی شاکی

ظهر دیروز رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: متهم که جوانی بیست‌وهشت ساله است ابتدا برای بی‌گناه جلوه دادن خودش دست به انکار سرقت ۱۵ هزار دلاری از مال‌باخته زد. اما طولی نکشید که پس از رویارویی با مستندات و ادله موجود در پرونده لب به بیان حقیقت گشود و به جرمش اعتراف کرد.

سرهنگ جواد جهانشیری بیان کرد: متهم در اظهاراتش معترف شد که از سادگی و شناخت نداشتن شاکی از ارز رمز‌ها سوء‌استفاده کرده و با در دست داشتن رمز ۲۴ رقمی کیف پول مال‌باخته بیت‌کوین او را سرقت کرده است.
به گفته این مقام ارشد پلیس فتای استان یک‌و‌نیم بیت‌کوین سرقت شده به مال‌باخته بازگشت داده شد و متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قضایی در اختیار دادسرا قرار گرفت.

سرهنگ جهانشیری در پایان به شهروندان هشدار داد: با توجه به ماهیت فضای سایبری، به کاربران فضای مجازی توصیه می‌شود که مراقب تبلیغات اغوا‌کننده در این فضا درباره کسب درآمد از طریق ارز رمز‌ها باشند. همچنین شهروندان برای کسب اطلاعات بیشتر در حوزه فضاى سایبری می‌توانند به آدرس «ww.cyberpolice.ir» مراجعه و هرگونه نقطه نظر خود را برای ارائه خدمات بهتر از سوى کارشناسان فضاى مجازی درج نمایند و هم‌زمان پاسخ سؤالات خود را از سوی کارشناسان برخط پلیس فتا دریافت کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->