گذری بر تاریخ تعدادی از روستاهایی که حالا جزو حریم شهری مشهد شده‌اند | باغ‌هایی مدفون زیر آهن و سیمان ایستگاه‌های دوچرخه بایدو خیابان سناباد مشهد به‌زودی توسعه می‌یابد بی‌توجهی شهروندان به جایگاه‌های استقرار کارگران ساختمانی | وقتی به ایست‌کار بها نمی‌دهیم شهروند خبرنگار | درخواست توسعه ایستگاه‌های دوچرخه بایدو در مشهد اعمال‌قانون ۱۵۱۶ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۲۶ خودروی متخلف توقیف شدند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه‌های شهید سلیمانی و آزادی و معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) (۱۵ مهر ۱۴۰۳) تأمین ۲۵ درصد منابع آب فضای سبز مشهد از بازچرخانی و پساب فاضلاب + فیلم اصلاح الگوی کشت فضای سبز مشهد مطابق با منابع آبی آمار متوفیان مشهد در شش‌ماه نخست ۱۴۰۳ | به طور میانگین روزانه ۶۳ نفر در مشهد فوت کرده‌اند مه و باران در بعضی محور‌های خراسان رضوی باعث لغزندگی جاده‌ها شده است (۱۵ مهر ماه ۱۴۰۳) احداث بیش از ۱۰۹ کیلومتر راه روستایی آسفالته در خراسان رضوی صدور بیش از ۳۰۰ هزار مجوز بهره‌برداری از غرفه‌های بازار‌های سیار در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۳) سیلوی گندم مشهد در فهرست میراث صنعتی کشور ثبت شد طرح بازنگری قلعه وکیل آباد مشهد در کمیسیون ماده ۵ تصویب شد| تراکم منطقه بین ۲ تا ۶ طبقه پیش‌بینی تمهیدات ویژه مدیریت شهری مشهد برای برگزاری مسابقه ایران _ قطر برگزاری سومین رویداد «عطر و طعم پاییز» در مشهد  سقوط کارگر جوان مشهدی از ارتفاع (۱۴ مهر ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: امروز هژمونی آمریکا و اسرائیل نابود شده است افزایش ظرفیت ساماندهی و آموزش آسیب‌دیدگان اجتماعی در مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حضور مردم در نماز جمعه نصر نمایانگر استحکام کافی مبنایی و مردمی نظام جمهوری اسلامی است + فیلم اعمال‌قانون ۱۴۷۵ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۴۷ خودروی متخلف توقیف شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) حکایت ناشنیده از آغاز حکومت شاه عباس صفوی در مشهد | بدشگونی تاج‌گذاری در کوهسنگی
سرخط خبرها

اشتغال بیش از ۲۵ هزار کارگر از طریق جایگاه‌های سامان‌دهی کارگران در مشهد

  • کد خبر: ۳۸۱۲۶
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
اشتغال بیش از ۲۵ هزار کارگر از طریق جایگاه‌های سامان‌دهی کارگران در مشهد
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: از ابتدای راه‌اندازی طرح سامان‌دهی کارگران تاکنون بیش از ۲۵ هزار کارگر مشاغل ساختمانی، از طریق تماس تلفنی یا مراجعه حضوری شهروندان، مشغول کار شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا، اشتغال کارگران ساختمانی و موقت دچار تزلزل شد که شاهد افزایش و ازدحام کارگران بر سر تقاطع‌ها و میادین بودیم که بر همین اساس شهرداری طرح سامان‌دهی کارگران را به طور ضربتی آغاز کرد.

وی با اشاره به اینکه بالغ بر سه ماه از راه‌اندازی این طرح می‌گذرد ادامه داد: در همین مدت اقدامات گسترده‌ای از جمله ایجاد ۵ جایگاه سامان‌دهی کارگران، با امکانات رفاهی و به کارگیری آن‌ها در پروژه‌های عمرانی شهری صورت گرفت و در این مدت بالغ بر ۲۶۰۰ نفر از این کارگران هم در برخی پروژه‌های شهری مشغول به کار شدند.

یعقوبی اضافه کرد: از ۵۶۰۰ کارگری که در جایگاه‌های سامان‌دهی کارگران ثبت‌نام کردند، ۲۲۰۰ نفر کارگر متخصص و ماهر و دارای کارت مهارت از سازمان فنی و حرفه‌ای می‌باشند و مابقی کارگران ساده، اما شناسنامه‌دار هستند که مورد تأیید انجمن صنفی کارگران قرار دارند.

وی افزود: در نظر داریم با هماهنگی‌های سازمان فنی و حرفه‌ای و حمایت‌های انجمن صنفی کارگران و گروه‌های مردم نهاد دوره‌های آموزشی برای مهارت و تخصص هر چه بیشتر کارگران در جایگاه‌های سامان‌دهی کارگران برگزار کنیم.

معاون شهردار مشهد عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین آثار خوبی که در طرح سامان‌دهی کارگران رخ داده است، برقراری ارتباط موثری با خانه کارگر، کارخانجات صنعتی، کارگاه‌های تولیدی و اداره معین اقتصادی شهرداری بوده است، که این اقدام باعث شده تا ۲۰۰ کارگر، مشغول کار دائم شوند.

وی تأکید کرد: باتوجه به اینکه راه‌اندازی طرح سامان‌دهی کارگران ساختمانی تجربه اول شهرداری بود، اما تاکنون شهرداری مشهد با حمایت‌های شورای اسلامی شهر و اداره‌کل دادگستری توانسته اقدامات بسیار خوبی در راستای سامان‌دهی و حمایت کارگران با حفظ شأن آن‌ها انجام دهد.

وی ادامه داد: با وجود همه این اقدامات موثر، اما برای توسعه جایگاه‌ها و به کارگیری حداکثری کارگران باید سایر دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌ها پای کار بیایند.

یعقوبی یادآور شد: افرادی که در محل‌هایی غیر از جایگاه‌های سامان‌دهی کارگران حضور دارند کارگرنما هستند که برای دریافت نذری و خیرات از سوی شهروندان تجمع می‌کنند و در واقع این امر، تکدیگری به سبک مدرن محسوب می‌شود.

وی افزود: در راستای تکریم کارگران و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، شهرداری مشهد ۲ هزار بسته معیشتی به کارگرانی که در جایگاه‌ها ثبت‌نام کردند اهدا توزیع کرده است و حتی خیرانی هستند که نذری خود را در بین کارگران جایگاه‌ها توزیع می‌کنند.

وی ادامه داد: بیشترین درخواست کارگر به ترتیب از جایگاه واقع در میدان امام حسین (ع)، سیدی، میدان فردوسی، سیدرضی و دلاوران بوده است.

معاون شهردار مشهد با اشاره به اینکه تمام دستورالعمل‌های بهداشتی در جایگاه‌های سامان‌دهی رعایت می‌شود، بیان کرد: جایگاه‌های سامان‌دهی کارگران در شهر روزانه دو بار ضدعفونی می‌گردد و کارگران به وسیله تب‌سنج و «اکسیمتر» دستگاه سنجش اکسیژن خون، چکاپ می‌شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->