گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد
سرخط خبرها

از نوموفوبیا چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۳۸۳۰۳
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۴
از نوموفوبیا چه می‌دانید؟
اعتیاد به استفاده بیش از حد از گوشی همراه نوموفوبیا نام دارد که در جوامع امروزی بسیار شایع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، انسان‌ها اکنون به یکدیگر متصل هستند، اما این مسئله اشتباه است، زیرا ۲۰ سال پیش که ما به وسیله شبکه‌های اجتماعی اولیه با یکدیگر در ارتباط بودیم این اعتقاد تا حدودی درست بود. امروزه ما بیش از حد با دیگران در ارتباط هستیم که اصطلاحا به آن Hyper-Connected می‌گویند، زیرا ما بخش زیادی از زمان خود را به آنلاین بودن در شبکه‌های اجتماعی، چت کردن، بازی کردن و موارد این چنینی می‌گذرانیم.

 

در واقع گوشی‌های هوشمند اکنون عضو جدایی ناپذیر زندگی ما هستند. این دستگاهی است که ما بیشترین ارتباط را با آن داریم، حتی بعضی از ما زمانی که گوشی هوشمند در دستمان قرار دارد به خواب می‌رویم و هنگامی که بیدار می‌شویم به اولین چیزی که نگاه می‌کنیم تلفن هوشمندمان است؛ این مسئله نشان از وابستگی شدید انسان‌ها به یک شی است. ما نه تنها اطلاعات شخصی بلکه عکس‌های خانوادگی، تصاویر دوستان صمیمی، مکالمات و حتی جزئیات حساب بانکی خود را نیز به این دستگاه داده‌ایم.

 

ما بیشتر از هر زمان دیگری در سطح فناوری تکامل یافته‌ایم، اگرچه این مسئله دارای بخش‌های تاریکی نیز هست که وابستگی شدید کاربران تلفن هوشمند یکی از آن‌ها است. وابستگی شدید به تلفن همراه باعث ایجاد سندرم‌ها و اختلالاتی نظیر نوموفوبیا (Nomophobia) می‌شود.

 

  • نوموفوبیا، ترس استفاده نکردن از تلفن همراه است

به گفته کارشناسان، نوموفوبیا یک اصطلاح جدید است که عبارتست از "ترس غیرمنطقی از عدم امکان استفاده از تلفن همراه که می‌توانند دلایل مختلفی از جمله به همراه نداشتن آن، کمبود باتری یا عدم سرویس‌دهی اپراتور داشته باشد." نشانه وابستگی ممکن است این باشد که شما بدون شارژر موبایل خود از خانه خارج نمی‌شوید.

 

بعضی از نشانه‌های ابتلا به نوموفوبیا شامل موارد زیر می‌شوند:

 

چک کردن دائمی دستگاه برای دیدن اعلان‌های احتمالی

عصبانیت بیش از حد در هنگام نبود اینترنت یا سیگنال

قرار دادن تلفن همراه در مکانی بسیار نزدیک به خود هنگام خواب

حمل پاوربانک در همه جا به علت ترس از خاموش شدن دستگاه

 

این‌ها تنها چند نمونه از نشانه‌های اعتیاد یک کاربر به تلفن همراه است. می‌توانید برای اطلاعات دقیق‌تر از این فوبیا، نام آن را در اینترنت جست‌وجو کنید.

منبع :همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->