زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟
سرخط خبرها

آیا شستن هر روز مو‌ها باعث آسیب دیدگی مو می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۸۷۹۰
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۱
آیا شستن هر روز مو‌ها باعث آسیب دیدگی مو می‌شود؟
بهداشت فردی در دهه‌های اخیر تبدیل به موضوعی بسیار مهم شده و محصولات بسیاری مرتبط با این حوزه در بازار وجود دارد. با تبلیغات گسترده کمپانی‌های مختلف از دهه ۸۰ بعد، مصرف شامپو به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. اگر چه رعایت بهداشت فردی در دنیای امروز یکی از الزامات مهم است؛ اما تمامی‌محصولات بهداشتی، حاوی مواد شیمیایی بسیاری هستند که می‌تواند به مو آسیب بزند.
 به گزارش شهرآرانیوز، افراد بسیاری عادت دارند که هر روز موهایشان را بشویند. اما آیا شستشوی روزانه موها، مفید است یا باید شامپو زدن به مو‌ها را با فاصله چند روزه انجام داد؟ آیا این شستشوی روزانه، خطری برای مو‌ها به همراه دارد؟ آیا فرآورده‌هایی که برای شستشو استفاده می‌شوند، به مو‌ها آسیب می‌رسانند؟

امروزه نظرات مختلفی برای این قضیه وجود دارد. عده‌ای بر این باورند که شستشوی روزانه مو‌ها امری لازم و ضروری است، چون به این وسیله از تجمع و تکثیر باکتری‌ها روی پوست فرق سر جلوگیری می‌شود، اما عده دیگر اکیداً توصیه می‌کنند که شامپو زدن و شستشوی مو‌ها به حداقل ممکن رسانده شود.

شستشوی روزانه موها، آنقدر‌ها هم بد نیست!

برای تعیین تعداد دفعات شستشوی مو‌ها در هفته، توجه به طبیعت، نوع مو و نیز کیفیت آن از اهمیت بالایی برخوردار است. عواملی که شما را تشویق می‌کند تا هر روز مو‌های خود را بشوید، به قرار زیر است:

* شوره سر: اغلب اوقات، شوره سر از نوعی قارچ کوچک ناشی می‌شود. این قارچ به نوسازی پوست فرق سر سرعت می‌بخشد. درادامه، سلول‌های پوست فرق سر، پوسته پوسته و به شکل شوره به مو‌ها متصل می‌شوند.

* چرب شدن سریع موها: یکی دیگر از دلایلی که به شستشوی روزانه مو‌ها ختم می‌شود، چرب شدن سریع آن‌ها است. زمانی که سبوم بیش از حد معمول تولید می‌شود، نوعی اختلال در سطح پوست بوجود می‌آید که در پی آن، ریشه‌های مو به مرحله خفگی می‌رسند و مو‌ها نیز ظاهری چرب به خود می‌گیرند. در این وضعیت، نشستن مو‌ها ممکن است تعادل پوست سر را مختل کند و به خارش شدید آن ختم شود. به همین دلیل، شستشوی روزانه برای این نوع مو‌ها به نظر حیاتی و اجتناب ناپذیر است.

برای شستشوی روزانه مو‌ها از چه شامپویی استفاده کنیم؟

اگر به علت چرب بودن موها، مجبور هستید که هر روز آن‌ها را بشویید، ترجیحاً از یک شامپوی ملایم که pH خنثی دارد استفاده کنید، چون این دسته شامپو‌ها تعادل پوست سر را حفظ می‌کند.

مصرف شامپو‌ها و شوینده‌هایی که حاوی فتالات، پارابن، سیلیکون و نیز پلوکسامر ۱۸۴ هستند را محدود کنید، چون این مواد فعالیت غدد درون ریز را با مشکل مواجه می‌کنند.

چند بار در هفته مو‌ها را بشوییم؟

تعداد دفعات شستشوی مو‌ها با نوع مو‌ها ارتباط مستقیم دارد. به عنوان مثال اگر مو‌های شما به طور طبیعی خشک است، دو بار در هفته کفایت می‌کند، اما اگر مو‌های شما چرب است، ایده آل آن است که آن‌ها را سه بار در هفته و با یک شامپوی بیو شستشو دهید.

منبع:همگردی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->