آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟
سرخط خبرها

آیا شستن هر روز مو‌ها باعث آسیب دیدگی مو می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۸۷۹۰
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۱
آیا شستن هر روز مو‌ها باعث آسیب دیدگی مو می‌شود؟
بهداشت فردی در دهه‌های اخیر تبدیل به موضوعی بسیار مهم شده و محصولات بسیاری مرتبط با این حوزه در بازار وجود دارد. با تبلیغات گسترده کمپانی‌های مختلف از دهه ۸۰ بعد، مصرف شامپو به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. اگر چه رعایت بهداشت فردی در دنیای امروز یکی از الزامات مهم است؛ اما تمامی‌محصولات بهداشتی، حاوی مواد شیمیایی بسیاری هستند که می‌تواند به مو آسیب بزند.
 به گزارش شهرآرانیوز، افراد بسیاری عادت دارند که هر روز موهایشان را بشویند. اما آیا شستشوی روزانه موها، مفید است یا باید شامپو زدن به مو‌ها را با فاصله چند روزه انجام داد؟ آیا این شستشوی روزانه، خطری برای مو‌ها به همراه دارد؟ آیا فرآورده‌هایی که برای شستشو استفاده می‌شوند، به مو‌ها آسیب می‌رسانند؟

امروزه نظرات مختلفی برای این قضیه وجود دارد. عده‌ای بر این باورند که شستشوی روزانه مو‌ها امری لازم و ضروری است، چون به این وسیله از تجمع و تکثیر باکتری‌ها روی پوست فرق سر جلوگیری می‌شود، اما عده دیگر اکیداً توصیه می‌کنند که شامپو زدن و شستشوی مو‌ها به حداقل ممکن رسانده شود.

شستشوی روزانه موها، آنقدر‌ها هم بد نیست!

برای تعیین تعداد دفعات شستشوی مو‌ها در هفته، توجه به طبیعت، نوع مو و نیز کیفیت آن از اهمیت بالایی برخوردار است. عواملی که شما را تشویق می‌کند تا هر روز مو‌های خود را بشوید، به قرار زیر است:

* شوره سر: اغلب اوقات، شوره سر از نوعی قارچ کوچک ناشی می‌شود. این قارچ به نوسازی پوست فرق سر سرعت می‌بخشد. درادامه، سلول‌های پوست فرق سر، پوسته پوسته و به شکل شوره به مو‌ها متصل می‌شوند.

* چرب شدن سریع موها: یکی دیگر از دلایلی که به شستشوی روزانه مو‌ها ختم می‌شود، چرب شدن سریع آن‌ها است. زمانی که سبوم بیش از حد معمول تولید می‌شود، نوعی اختلال در سطح پوست بوجود می‌آید که در پی آن، ریشه‌های مو به مرحله خفگی می‌رسند و مو‌ها نیز ظاهری چرب به خود می‌گیرند. در این وضعیت، نشستن مو‌ها ممکن است تعادل پوست سر را مختل کند و به خارش شدید آن ختم شود. به همین دلیل، شستشوی روزانه برای این نوع مو‌ها به نظر حیاتی و اجتناب ناپذیر است.

برای شستشوی روزانه مو‌ها از چه شامپویی استفاده کنیم؟

اگر به علت چرب بودن موها، مجبور هستید که هر روز آن‌ها را بشویید، ترجیحاً از یک شامپوی ملایم که pH خنثی دارد استفاده کنید، چون این دسته شامپو‌ها تعادل پوست سر را حفظ می‌کند.

مصرف شامپو‌ها و شوینده‌هایی که حاوی فتالات، پارابن، سیلیکون و نیز پلوکسامر ۱۸۴ هستند را محدود کنید، چون این مواد فعالیت غدد درون ریز را با مشکل مواجه می‌کنند.

چند بار در هفته مو‌ها را بشوییم؟

تعداد دفعات شستشوی مو‌ها با نوع مو‌ها ارتباط مستقیم دارد. به عنوان مثال اگر مو‌های شما به طور طبیعی خشک است، دو بار در هفته کفایت می‌کند، اما اگر مو‌های شما چرب است، ایده آل آن است که آن‌ها را سه بار در هفته و با یک شامپوی بیو شستشو دهید.

منبع:همگردی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->