ادعاهای آمریکا درباره آتش‌بس توهم است حضور علی لاریجانی در راهپیمایی اربعین و نماز جماعت سید عمار حکیم+تصاویر حملات مکرر جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) سرنگونی ۲ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) گفتگوی تلفنی امشب بایدن و نتانیاهو درباره چه بود؟ هر کیلومتر از منطقه المواصی غزه محل زندگی ۳۰ هزار آواره جنگی است ویدیو| عراقچی در محل کار خود حضور یافت ویدئو| پزشکیان خطاب به وزرا: برای تغییر معاونان خود عجله نکنید تعداد شهدا وزخمی‌های جنایت صهیونیست‌ها در مدرسه «صلاح الدین» افزایش یافت (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) پزشکیان: انتخاب مدیران بر اساس رفاقت انجام نشود نماینده دائم ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران در لحظه‌ای از حداکثر غافلگیری رخ می‌دهد پرواز گسترده جنگنده‌های اسرائیلی بر فراز لبنان خط و نشان گردان‌های حزب‌الله عراق برای اشغالگران آمریکایی نتانیاهو: در برابر تهدیدهای دور و نزدیک آماده هستیم تبریک وزیر خارجه هند به عراقچی پیام امیر نصیرزاده به نمایندگان مجلس پس از کسب رأی اعتماد آن‌ها اسکندر مومنی جلسه شورای معاونان وزارت کشور را برگزار کرد قالیباف: مجلس گام دوم وفاق را برداشت واکنش پورمحمدی به رای اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان حمله جدید آمریکا و انگلیس به یمن (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) ظریف: امیدوارم ایرانیان ناامید از مشارکت با دولت پزشکیان دلگرم شوند
سرخط خبرها

مخالفت ۱۳ عضو شورای امنیت با اعمال تحریم‎های ضد ایران

  • کد خبر: ۳۹۹۵۲
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
مخالفت ۱۳ عضو شورای امنیت با اعمال تحریم‎های ضد ایران
۱۳ عضو شورای امنیت مخالفت‌شان با درخواست آمریکا برای اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را ابراز کردند.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری رویترز، آمریکا روز جمعه به خاطر پیشنهادش برای اعمال تحریم‌های بین المللی بر ایران و ابراز مخالفت ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل بیشتر به انزوا کشانده شد.
 
استدلال این اعضای شورای امنیت این بود که اقدام واشنگتن با توجه به این که در آن از یک روند توافق هسته‌ای استفاده می‌شود و آمریکا دو سال پیش از این توافق خارج شده است، فاقد اعتبار است.

با گذشت ۲۴ ساعت از اعلام آغاز بازه زمانی سی روزه (مکانیسم بازگردانی تحریم ها) برای بازگشت تحریم‌های بین المللی علیه ایران از جمله تحریم تسلیحاتی توسط مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا، متحدان دیرینه این کشور که شامل انگلیس، فرانسه، آلمان، بلژیک، چین، روسیه، ویتنام، نیجر، سنت وینسنت گرنادین ها، آفریقای جنوبی، اندونزی، استونی و تونس می‌شوند در نامه‌هایی مخالفتشان را ابراز کرده اند که رونوشت آن به رویت رویترز نیز رسیده است.

دیپلمات‌ها گفته اند بعید است روسیه و چین و بسیاری دیگر از کشور‌ها این تحریم را بر ایران اعمال کنند. پمپئو دو باره روز جمعه به روسیه و چین هشدار داد و تهدید کرد که اگر از اعمال مقررات سازمان ملل علیه ایران خودداری کنند با اقدام آمریکا مواجه خواهند شد.

طبق روندی که واشنگتن می‌گوید آغاز کرده است، به نظر می‌رسد در نیمه شب به وقت گرینویچ (۸شب به وقت نیویورک) در ۱۹ سپتامبر، چند روز پیش از سخنرانی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل تمام تحریم‌های این سازمان دوباره (علیه ایران) اعمال شوند.

اگرچه، طبق قطعنامه‌ای که سند قانونی توافق هسته‌ای است (قطعنامه ۲۲۳۱)، شورای امنیت با توجه به این مخالفت شدید "نظرات کشور‌های عضو را لحاظ خواهد کرد" و برخی دیپلمات‌ها می‌گویند روسای جلسه شورای امینت که اندونزی برای ماه آگوست و نیجر برای ماه سپتامبر است مجبور نخواهند بود پیش نویس یک قطعنامه را ارائه کنند.

پمپئو و همچنین برایان هوک نماینده پیشین آمریکا در امور ایران به نوعی اشاره کرده اند که واشنگتن از اندونزی و نیجر انتظار دارد پیش نویس یک قطعنامه را به رای بگذارند، گزینه دیگر برای آمریکا این است که این پیش‌نویس را خودش ارائه کند یا از جمهوری دومنیکن بخواهد این کار را کند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->