کاهش وزن با رژیم فستینگ ۴:۳ گام بلند ایران و قزاقستان برای توسعه گردشگری؛ روادید یک‌ماهه و افزایش پروازهای مستقیم آیا قیمت غذای دانشجویی افزایش می‌یابد؟ دستور دادستان تبریز برای بررسی حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مرگ فرزند بر اثر شلیک تصادفی پدر در خمین (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تصادف جان مأمور پلیس‌راه اصفهان را گرفت (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) واکنش مرکز وکلای قوه‌قضائیه به انتقادات: هزینه دادرسی انتظامی برای شکایت از وکلا ضروری است کاهش ۲۳ درصدی تصادفات در خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست
سرخط خبرها

آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر کرونا وجود دارد؟

  • کد خبر: ۴۰۹۱۰
  • ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۰
آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر کرونا وجود دارد؟
تیمی از محققان برجسته انگلیس به رهبری دانشگاه بیرمنگام در تلاش برای کشف ارتباط میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر ویروس کرونا هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، ویروس کرونا از زمان ظهور خود تاکنون میلیون‌ها نفر را در جهان مبتلا کرده و بیش از ۸۲۰ هزار تن را به کام مرگ برده است. این ویروس پیچیده با علائم مختلفی در مبتلایان بروز می‌کند و در برخی موارد حتی مبتلایان هیچ علامتی نداشته و به اصطلاح یک ابتلای خاموش دارند. این امر مسئله را برای محققان و پزشکان بغرنج‌تر کرده است.

از جمله علائم رایج این بیماری سرفه خشک، بدن درد، تب و در مواردی اسهال و استفراغ است که بسیار شبیه به علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزاست از این رو برخی از محققان انگلیسی بر آن شدند تا ارتباطی میان سرماخوردگی و بیماری کووید ۱۹ بیابند.

در همین راستا ۱۷ دانشمند انگلیسی به رهبری دانشگاه بیرمنگام گردهم آمده و تلاش دارند تا به برخی سوالات مهم در این زمینه از جمله اینکه آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و ویروس کرونا وجود دارد و آیا افرادی که دچار سرماخوردگی می‌شوند می‌توانند از ابتلا به ویروس کرونا مصون باشند یا خیر؟

این تیم تحقیقاتی به درخواست موسسه تحقیقات و نوآوری انگلیس و موسسه ملی تحقیقات بهداشتی این کشور برای مطالعه در این باره گماشته شده‌اند.

کشف چگونگی تعامل ویروس کرونا با سیستم ایمنی راهی برای کنترل پاندمی
پروفسور کریس ویتی رئیس موسسه ملی تحقیقات بهداشت انگلیس (NIHR) در این باره گفت: درک چگونگی پاسخ سیستم ایمنی بدن ما به کووید ۱۹ برای حل برخی از سؤالات مهم در مورد این بیماری جدید از جمله اینکه آیا افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند، مصونیت دارند؟ و این که چه مدت طول می‌کشد؟ و چرا برخی به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرند، بسیار مهم است.

یافتن پاسخی مناسب و قانع کننده برای سوالات ذکر شده، می‌تواند کشف بزرگی در این زمینه باشد؛ دانشمندان سعی دارند درک بهتری از پاسخ‌های مختلف ایمنی بدن به کووید ۱۹ به ویژه پاسخ سلول T که در افراد جوان و سالم‌تر فعال است، به دست آورند.

محقق برجسته پروفسور پل ماس گفت: چیز‌های زیادی وجود دارد، ما هنوز باید در مورد چگونگی تعامل کروناویروس جدید با سیستم ایمنی بدن خود بیاموزیم و این فرصت بی‌نظیری برای پاسخگویی به این سوالات کلیدی و تسریع در کنترل پاندمی است.


پروفسور ویلهلم شوابل از دانشگاه کمبریج و همکارانش بر روی آنتی بادی‌ها تمرکز کرده‌اند و اینکه میزان پروتئین‌ها در بین افرادی که بیماری آن‌ها شدید بوده نسبت به کسانی که ابتلای خفیف به ویروس کرونا داشته‌اند، چگونه است. آنتی بادی‌ها پروتئین‌های تولید شده توسط سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت هستند و به گونه‌ای ساخته می‌شوند که در صورت حمله مجدد ویروس به بدن، آن را شناخته و مورد هجوم قرار می‌دهد؛ اما نگرانی که در این مورد وجود دارد این است که آنتی بادی‌های کووید ۱۹ در بهبودیافتگان، طولانی مدت نیست و امکان ابتلای مجدد افراد بعید نیست.

به گفته محققان بیشتر بیمارانی که تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند، دارای سطح بالایی از آنتی بادی نسبت به ویروس کرونا هستند، اما آنچه هنوز مشخص نیست، مفید بودن این آنتی بادی‌هاست.

سومین مطالعه‌ای که به رهبری دانشگاه ادینبورگ انجام شده به طور خاص روی بیمارانی است که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند. بسیاری از قربانیان نه به علت ویروس، بلکه به دلیل حملات قلبی، سکته مغزی، نارسایی ریه و طوفان سیتوکین جان خود را از دست داده‌اند و در واقع سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا بدن به ویروس کرونا واکنش نشان دهد. مطالعه بر روی پرونده جان باختگان می‌تواند سوالات کلیدی بسیاری را پاسخ داده و مسیر را برای مراقبت بهتر از بیماران و توسعه درمان‌های جدید هموار کند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->