مشاهده سه قلاده یوزپلنگ در جاجرم خراسان شمالی مدارس کدام شهرستان‌های خراسان رضوی فردا (شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تلف شدن یک گوسفند توسط پلنگ در نیشابور پاپ فرانسیس: همیشه برای برقراری صلح و دوستی در جهان تلاش می‌کنم شکارچی زخمی از حمله خرس در لرستان پیدا شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اعتراض مسافران به شرکت‌های هواپیمایی کیش و کاسپین کدام شهر امروز (۱۴ دی۱۴۰۳) آلوده‌ترین نقطه کشور بود؟ + عکس حکم اعدام محیط‌بان کرمانی صادر شده است؟ مدارس در ۴ شهر خراسان جنوبی، فردا (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) غیرحضوری شدند خارج کردن ۱۰۰ بسته موادمخدر از بدن یک جوان ۲۲ ساله کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیران در حوزه سلامت در خراسان رضوی عاملان زورگیری ۱۰ هزار دلاری در مشهد به دام افتادند (۱۴ دی ۱۴۰۳) تصادف در مسیر زابل به زاهدان| یک نفر کشته و ۱۷ تن مجروح شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) صدور گواهی ولادت الکترونیکی شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) بارش برف و کولاک در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟
سرخط خبرها

جان‌باختن ۱۸ زن و کودک در هوتک‌ها از سال ۹۷ تاکنون

  • کد خبر: ۴۱۱۵۱
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
  • ۱
جان‌باختن ۱۸ زن و کودک در هوتک‌ها از سال ۹۷ تاکنون
عضو‌مجمع نمایندگان سیستان‌وبلوچستان و نماینده مردم سراوان گفت: ما زمانی می‌توانیم بگوییم غرق‌شدن کودکان در رودخانه‌ها به معضل تبدیل شده است که آمار میانگین کشوری را دراین‌باره داشته باشیم و چنانچه آمار این منطقه بیشتر باشد، باید آسیب‌شناسی شود تا مشخص شود که چه دلایلی باعث بروز آن شده است.
محبوبه عظیم زاده «از سال ۹۷ تاکنون خبر جان‌باختن ۱۸ نفر در هوتک‌ها که عمدتا زن و کودک بوده‌اند، رسانه‌ای شده است.» این بخشی از خبری است که در روز‌های گذشته به‌واسطه غرق‌شدن فاطمه، یحیی و یسنا در هوتک‌های سیستان‌وبلوچستان دست‌به‌دست چرخید و همان‌طور که بیان شد، آماری است که رسانه‌ای شده است و فقط خدا می‌داند چند کودک معصوم دیگر به‌واسطه مشکلات زیرساختی در تأمین آب مورد نیاز این خطه جانشان را از دست داده‌اند و خبر نبودن آن‌ها به گوش کسی نرسیده است. با این حال، به‌ظاهر هنوز هستند مسئولانی که معتقدند این اتفاق‌ها و آمار‌ها اصلا جدی نیست و معضلی نیست که بخواهد نگرانی ایجاد کند. صحبت‌هایی که اتفاقا از جانب مسئولان همین ناحیه بیان شده است.
 
ملک فاضلی، عضو‌مجمع نمایندگان سیستان‌وبلوچستان و نماینده مردم سراوان، به‌تازگی و به‌دنبال صحبت‌هایی که درباره این اتفاق‌های مکرر در فضای مجازی ردوبدل شد، گفت: «مقایسه آمار غرق‌شدن کودکان این منطقه در رودخانه‌ها با سرانه کشور تغییر جدی را نشان نمی‌دهد و محروم‌بودن این منطقه باعث شده است با نگاه دیگری این موضوع بررسی شود.» او البته به‌همین اکتفا نکرد و مشخصا گفت: «این مسائل هنوز در حدی نیست که به آسیب‌شناسی و پیگیری نیاز داشته باشد».
 
فاضلی که در صفحه اینستاگرام خود سعی می‌کند اخبار و رویداد‌های مهم حیطه مسئولیتش را با مردم به اشتراک بگذارد و شعار صفحه خود را هم «همه با هم هستیم برای آبادانی سیستان‌و‌بلوچستان» انتخاب کرده است، به‌طور کامل‌تر دراین‌باره بیان کرد: «ما زمانی می‌توانیم بگوییم غرق‌شدن کودکان در رودخانه‌ها به معضل تبدیل شده است که آمار میانگین کشوری را دراین‌باره داشته باشیم و چنانچه آمار این منطقه بیشتر باشد، باید آسیب‌شناسی شود تا مشخص شود که چه دلایلی باعث بروز آن شده است.
 
آیا در مراقبت از کودکان غفلت شده یا به آموزش کودکان بی‌توجهی شده است.» به‌عبارت ساده‌تر و از منظر این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، ابتدا باید یک میانگین کشوری برای این مسئله که در اینجا مرگ‌ومیر کودکان است، داشته باشیم (شاید مشابه خیلی از شاخص‌های اقتصادی!) بعد از آن، اگر دوباره آمار گرفتیم و متوجه شدیم که آمار منطقه‌ای از میانگین آن بیشتر است، آنگاه با یک معضل طرف هستیم و حالا وقت آن است که برویم و ریشه‌یابی کنیم. صابون این نوع نگرش‌های عجیب‌وغریب البته پیش از این هم به تنمان خورده است. چند وقت پیش را به‌خاطر بیاورید که در پی آتش‌سوزی‌های مداوم جنگل‌ها و مناطق حفاظت‌شده، عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، از این سخن گفت که آتش‌سوزی جنگل‌ها عادی است و اتفاق خاصی نیفتاده است، ما نباید خود را نگران کنیم و طبیعت خودش از پس خودش برمی‌آید.

صحبت‌های افضلی واکنش‌هایی را هم در فضای مجازی به راه انداخت. واکنش‌هایی که در جبهه مخالف حرف‌های او قرار داشت و با یادآوری مشکلات دیگر این استان مثل برخوردارنبودن از آب، گاز، حمل‌ونقل عمومی، کپرنشینی دانش‌آموزان و... همراه شد. کاربری گفته بود: «‏قبل توجه نماینده سراوان! ۸۱ درصد مردم جنوب سیستان وبلوچستان دسترسی به آب لوله کشی بهداشتی ندارند، برای همین مجبورا برن کنار هوتگ‌ها و برکه‌ها!» در این بین شاید لب مطلب را همان کاربری بیان کرده باشد که نوشته بود: «تا این نوع نگرش وجود داشته باشد، آن هم از جانب فردی که نماینده مردم است و مسئولیت دارد، وضعیت تغییری نخواهد کرد.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بدبخت بیچاره
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۱
0
0
دم مسئولین گرم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->