پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خودرو سمند، دنا و رانا به سقف پانوراما مجهز می‌شوند

  • کد خبر: ۴۱۲۳۲
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳
خودرو سمند، دنا و رانا به سقف پانوراما مجهز می‌شوند
مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما با اشاره به برنامه تولید سالانه ۲۰۰ هزار دستگاه پژو ۲۰۷ پانورامای هاچ‌بک و صندوق‌دار در گروه صنعتی ایران‌خودرو و همچنین ایجاد توازن تولید داخل سقف‌های پانوراما، از امکان تجهیز برخی دیگر از محصولات این خودروسازی به سقف پانوراما در آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق اعلام گروه صنعتی ایران‌خودرو و به گفته احمد آقاجانی معمار، تاکنون ۷۰۰ دستگاه خودروی پژو ۲۰۷ هاچ‌بک پانوراما تولید شده و در حال حاضر این محصول در حال تجاری‌سازی است و به زودی به بازار عرضه می‌شود. فاز تجاری‌سازی مدل ۲۰۷ صندوق دار نیز ظرف حداکثر سه ماه آینده آغاز می‌شود.

 

مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما با بیان اینکه برای نخستین بار ایده نصب سانروف با استفاده از ظرفیت قانونی شرکت‌های خودروساز برای تجهیز سه گروه خودروی سمند، پارس و پژو ۲۰۶ مطرح و با همکاری شرکت پژو آغاز شده است، گفت: به‌دنبال تحریم‌ها و عدم همکاری شرکت پژو و دیگر شرکت‌های خارجی، این پروژه توسط مهندسان ایران‌خودرو بر روی خودرو‌های سمند و ۲۰۶ برنامه‌ریزی و اجرا شد. نصب سانروف برای نخستین بار در خط تولید (به‌صورت OEM) بر روی خودرو‌های دنا و پژو۲۰۶ بوده که سقف پانوراما پژو ۲۰۷، خروجی این پروژه خواهد بود.

 

وی افزود: با توجه به کوتاه بودن ارتفاع سقف خودروی پژو ۲۰۷، نصب سانروف مشکلاتی را برای سرنشینان عقب ایجاد می‌کرد که پس از بررسی‌ها و امکان‌سنجی‌های لازم، به کار بردن سقف پانوراما به عنوان یکی از مسیر‌های حل این مشکل طبق روش‌های روز خودروسازی جهان تعیین و برنامه‌ریزی شد. باتوجه به اینکه سقف شیشه‌ای با خودروی پژو ۲۰۷ قابلیت انطباق دارد، به همین دلیل مطالعات در این زمینه را تکمیل کرده و نمونه سازی‌های اولیه را انجام دادیم. بدین ترتیب این پروژه را به صورت صد در صد داخلی و از طریق انطباق با خودرو‌های روز دنیا و مشابه طرح‌هایی که روی خودرو‌های پژو ۲۰۷ و ۳۰۸ استفاده شده بود، اجرا کردیم.

 

آقاجانی در رابطه با تامین قطعات سقف شیشه‌ای و سانروف نیز، خاطرنشان کرد: با به اشتراک گذاشتن اطلاعات بین سازندگان داخلی توسط ساپکو، قطعه‌سازان با تکمیل اطلاعات برای نخستین بار توانستند نمونه اولیه قطعات خودروی پانوراما را تولید کنند و پس از تست‌های ارزیابی اولیه و با مشاهده نتایج رضایت بخش آن، پروژه تولید خودروی پژو ۲۰۷ با سقف پانوراما بر روی برخی خودرو‌های تولیدی ایران خودرو به‌صورت کارخانه‌ای (OEM)، در دستور کار قرار گرفت.

 

مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما با بیان این‌که برای تولید خودروی پانوراما، نیازمند ایجاد برخی تغییرات در خطوط تولید شرکت بودیم، اظهار کرد: برخی ربات‌ها و تجهیزات را به خطوط اضافه کرده و تعدادی ایستگاه کاری جدید نیز در خط احداث شده است. در حال حاضر ایران‌خودرو قابلیت تولید هر دو مدل پژو ۲۰۷ هاچ‌بک و صندوق‌دار پانوراما در خطوط اصلی تولید را دارا است و ظرفیت تولید هر دو مدل می‌تواند تا حدود ۲۰۰ هزار دستگاه در سال افزایش یابد.

 

وی افزود: باتوجه به برخی تجهیزات به کار رفته در خودروی ۲۰۷ پانوراما، شیشه‌های به کار رفته در سقف این محصول، گذر نور و انرژی را کنترل کرده و موجب جلوگیری از افزایش زیاد دمای داخل کابین و مانع ورود اشعه‌های UV به داخل کابین خودرو می‌شود. سیستم سایه‌بان تلسکوپی نصب شده داخل این محصول قرار دارد که در صورت عدم نیاز بسته می‌شود و تریم آن از نظر رنگ و طرح پارچه، کاملا هماهنگ با قطعات خودرو است.

 

مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما ضمن اشاره به ایجاد توان تولید داخل سقف‌های پانوراما، از امکان تجهیز دیگر خودرو‌های تولیدی ایران‌خودرو نظیر سمند، رانا و دنا به سقف پانوراما در آینده خبر داد و گفت: برخلاف سانروف که دارای کاربرد محدود است، سقف پانوراما با ایجاد دید وسیع از داخل کابین خودرو، در اکثر مواقع حتی هنگام بارندگی و دید شب آسمان مخصوصا خارج از شهر کاربرد دارد.

منبع: ایکوپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->