آیا نتانیاهو پیشنهاد رفع شکاف‌ها درباره توافق آتش‌بس غزه را پذیرفته است؟ محسن رضایی: بنای ایران بر جنگ نیست، اما با قدرت از خود دفاع خواهد کرد (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) ادامه اعتراض‌های داخلی به سیاست‌های دولت نتانیاهو نماینده تل‌آویو در سازمان ملل خواهان تخریب مقر این سازمان در فلسطین اشغالی شد غرق شدن قایق تفریحی مایک لینچ، غول فناوری بریتانیا در سیسیل ایتالیا یک مقام سابق آمریکایی فاش کرد| حمایت بی قید و شرط هریس از رژیم صهیونیستی تازه‌ترین توضیحات سخنگوی سپاه درباره نحوه پاسخ به رژیم صهیونیستی (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) مقاومت عراق «عین الأسد» را هدف قرار داد (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) اعتراض ایران به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه کشته شدن اسیران صهیونیست به ضرب گلوله ارتش این رژیم مسئولیت اداره گزینش کشور به معاون اجرایی پزشکیان تفویض شد توافق اطلاعاتی میان ایران و افغانستان برای مبارزه با مواد مخدر آژیر هشدار نفوذ پهپادی در شمال سرزمین‌های اشغالی پایان هشتمین جلسه بررسی صلاحیت وزیران | جلسه بعد فردا چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ نتانیاهو: هرگز جنگ را متوقف نخواهم کرد! چرا آلمان سفیر ایران را احضار کرد؟ (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) وزیر پیشنهادی نفت: اولویتم افزایش تولید نفت به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز است برتری ترامپ در ۲ ایالت کلیدی آمریکا از دست رفت نمایندگان مخالف و موافق وزیر پیشنهادی نفت چه گفتند؟ امیدواری پزشکیان به رای آوردن همه وزرای پیشنهادی ارتقای همکاری دولت و مجلس، محور گفت و گوهای پزشکیان و قالیباف
سرخط خبرها

اظهارنظر هیئت چینی درباره نتایج کمیسیون مشترک برجام

  • کد خبر: ۴۱۳۴۰
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱
اظهارنظر هیئت چینی درباره نتایج کمیسیون مشترک برجام
هیئت چین در سازمان ملل با ثمر بخش خواندن جلسه دیروز کمیسیون مشترک برجام، به اتفاق نظر اعضای توافق هسته‌ای درباره مخالفت با آمریکا برای بازگردانی تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اشاره کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، هیئت چین در سازمان ملل در صفحه توئیترش نشست دیروز کمیسیون مشترک برجام را «نشستی ثمربخش در یک موقعیت بحرانی مهم» تلقی کرد و نوشت: تمام اعضا بر اهمیت حفظ توافق هسته‌ای و اجرای کامل آن تأکید کردند.

هیئت چین در ادامه نوشت: این باور مشترک وجود دارد که آمریکا نمی‌تواند روند بازگردانی تحریم‌های سازمان ملل (علیه ایران) را تحت قطعنامه ۲۲۳۱ آمریکا انجام دهد.

اظهارات هیئت چین در‌این‌باره در پی این مطرح می‌شود که آمریکا با تصویب‌نکردن پیش‌نویس قطعنامه‌ای که برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ارائه داده بود، به‌دنبال بازگردانی تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران با به‌کارگیری مکانیسمی به نام اسنپ بک در توافق هسته‌ای است.

آمریکا با وجود خروجش از توافق هسته‌ای مدعی است که حق استفاده از این مکانیسم تحت توافق هسته‌ای را دارد. استدلال دولت آمریکا این است که قطعنامه ۲۲۳۱ که سند قانونی توافق هسته‌ای است، هنوز این کشور را عضوی از برجام معرفی می‌کند.

این در حالی است که قطعنامه یاد‌شده و توافق هسته‌ای دو سند جداگانه نیستند و آمریکا با پایان‌دادن به مشارکتش در توافق هسته‌ای، نمی‌تواند از حقوق و ابزار‌های این توافق و قطعنامه پشتیبان آن در شورای امنیت بهره‌مند شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->