قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت
سرخط خبرها

جمعیت شهرهای جدید ایران سال آینده از مرز یک میلیون عبور می‌کند

  • کد خبر: ۴۱۴۶۷
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
جمعیت شهرهای جدید ایران سال آینده از مرز یک میلیون عبور می‌کند
در حال حاضر ۲۱ شهر جدید در مرحله سکونت و مطالعات قرار دارند که دو شهر تیس و ایوانکی به تازگی مصوب شده است. جمعیت ۲۰ شهر جدید دارای سکنه تا پایان سال ۱۳۹۸ بالغ بر یک میلیون و ۳۴ هزار و ۳۹۵ نفر بوده که بر اساس مطالعات در پایان سال ۱۳۹۹ از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر گذر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرا نیوز، معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هم اکنون جمعیت شهرهای جدید یک میلیون و ۳۴ هزار نفر است گفت: با توجه به افزایش سرانه های خدماتی و تکمیل واحدهای مسکونی، جمعیت شهرهای جدید در پایان سال ۱۳۹۹ از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر عبور خواهد کرد.

حبیب الله طاهرخانی  اظهار کرد: در حال حاضر ۲۱ شهر جدید در مرحله سکونت و مطالعات قرار دارند که دو شهر تیس و ایوانکی به تازگی مصوب شده است. جمعیت ۲۰ شهر جدید دارای سکنه تا پایان سال ۱۳۹۸ بالغ بر یک میلیون و ۳۴ هزار و ۳۹۵ نفر بوده که بر اساس مطالعات در پایان سال ۱۳۹۹ از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر گذر خواهد کرد.

 

وی افزود: تا پایان سال ۱۳۹۸ در بین شهرهای جدید، پرند با ۱۵۹ هزار و ۳۵۰ نفر بیشترین جمعیت را دارد و پس از آن شهر جدید اندیشه با ۱۳۱ هزار و ۳۹۴ نفر و شهر جدید صدرا با ۱۲۲ هزار و ۲۲۶ نفر قرار دارند.

 

طاهرخانی با بیان اینکه سال گذشته پرند بالاترین نرخ رشد جمعیت را در شهرهای جدید داشته است خاطر نشان کرد: در بین شهرهای جدید طی سال ۱۳۹۸ بیشترین افزایش جمعیت در شهر جدید پرند با ۲۴ هزار و ۳۲۵ نفر، بهارستان با ۱۴ هزار و ۸۴۰ نفر و صدرا با ۱۲ هزار و ۳۲۴ نفر ایجاد شده است و شهر جدید پردیس با ۱۰ هزار نفر جمعیت اضافه شده رتبه چهارم را دارد. جمعیت پردیس نیز تا پایان سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۱۰۶ هزار و ۴۳۳ نفر بوده است.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: بین سال‌های ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۸ میانگین اسکان جمعیت سالانه در شهرهای جدید ۴۲ هزار و ۴۴۸ نفر و این در حالی است که افزایش جمعیت در سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۸۹ هزار و ۷۵۵ نفر بوده که نشان می‌دهد سرعت رشد سکونت در شهرهای جدید به بیش از دو برابر  در مقایسه با گذشته رسیده است.  در این خصوص افزایش دو برابری درآمدهای شرکت عمران نسبت به سال ۱۳۹۷ در رشد زیرساختها، افزایش سرانه های خدمات  و تکمیل واحدها در شهرهای جدید موثر بوده که به جذابیت سکونت انجامیده است.

 

به گفته طاهرخانی، در سال ۱۳۹۸ تعداد ۴۳ هزار و ۸۶۵ واحد مسکن مهر در شهرهای جدید تحویل متقاضیان شد و شاهد آغاز عملیات اجرایی ۳۰ هزار و ۹۷۷ واحد مسکونی در قالب برنامه اقدام ملی مسکن بودیم. از تیر ماه امسال نیز ساخت ۵۰ هزار واحد آغاز شده و به طور کلی احداث ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید در قالب طرح ۴۰۰ هزار واحدی اقدام ملی مسکن را در برنامه داریم.

 

وی افزود: شروع نسل دوم شهرهای جدید با تغییر تمرکز از سکونت به سایر کارکردها از مهم‌ترین برنامه‌های عملیاتی مجموعه شهرهای جدید در سال ۱۳۹۹ است. در همین راستا ادامه عملیات اجرایی شهرهای جدید تیس، ایوانکی و سیراف و پیگیری شروع عملیات اجرایی شهرهای جدید تابناک و خوارزمی در سال ۱۳۹۹ در دستور کار قرار گرفته است.

 

هفت شهر جدید در دست مطالعه

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید بیان کرد: تصویب طرح‌های مطالعاتی شهرهای جدید مکران، سمنگان، سنندج، کرمانشاه، حوراء، پارس، کوشک و ... از اولویت‌های شرکت عمران شهرهای جدید در این محور عملیاتی است. در کنار ایجاد شهرهای جدید نسل دوم، اتمام فرآیندهای تصویب شهرک‌ها در مراجع استانی و ملی و آغاز عملیات احداث آن‌ها در چارچوب مصوبه‌ها و بخش‌نامه‌های ملاک عمل در سال ۱۳۹۹ پیگیری خواهد بود.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->