عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو
سرخط خبرها

کودکان هم کرونا می‌گیرند

  • کد خبر: ۴۱۴۸۹
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
کودکان هم کرونا می‌گیرند
براساس تحقیقات نیز کودکان هم به کرونا مبتلا می‌شوند، ولی الزاما این کودکان دارای بیماری زمینه‌ای نیستند.
به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: در بخش کودکان شاهد ابتلا به کرونا هستیم و کودکان به عنوان ناقل مطرح می‌شوند، الزاماً کودکان مبتلا به کرونا دارای بیماری زمینه‌ای نیستند و اغلب به دلیل چاقی و تأثیرپذیری ژنتیک مبتلا به این ویروس شدند.
سیما سادات لاری در حاشیه نشست خبری که عصر چهارشنبه ۱۲شهریور در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، با اشاره به رده سنی مبتلایان به کرونا، تصریح کرد: در موج اول کرونا بیش از ۶۰ درصد مبتلایان افراد سالخورده بودند که این رده بیشترین فوتی‌های مربوط به این موج را تشکیل داد، در موج دوم نیز اغلب مبتلایان افراد سالخورده یا دارای بیماری زمینه‌ای هستند، اما نسبت به موج اول در رده سنی ۳۵ تا ۴۵ سال با افزایش ابتلا روبه‌رو بودیم و می‌توان گفت مبتلایان نسبت به موج اول جوان‌تر شدند.

وی افزود: مادران باردار نیز به کرونا مبتلا شده‌اند، اما تعداد آن‌ها زیاد نیست، در بخش کودکان نیز شاهد ابتلای کودکان به کرونا هستیم و کودکان به عنوان ناقل مطرح می‌شوند، الزاماً کودکان مبتلا به کرونا دارای بیماری زمینه‌ای نیستند و اغلب به دلیل چاقی و تأثیرپذیری ژنتیک مبتلا به این ویروس شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: در مواردی در بین اعضای یک خانواده فقط کودک به کرونا مبتلا شده است و درگیری به قدری شدید بوده که به بیماری‌های قلبی و کلیوی مبتلا شدند بنابراین نمی‌توان گفت کودکان به کرونا مبتلا نمی‌شوند.
 
مسئولیت اجتماعی نقطه قوت کادر درمان در مقابله با کرونا است
وی با اشاره به مسئولیت اجتماعی دانشجویان علوم پزشکی کشور، اظهار کرد: در ابتدای شیوع کرونا هراس از این ویروس در دنیا ایجاد شد، اما کادر درمان کشور ما کمتر با این هراس مواجهه شد، در واقع اینگونه نبود که تعداد زیادی از پرستاران و دانشجویان به خاطر هراس از کرونا بگویند که حاضر نیستند به کار خود ادامه بدهند.

لاری خاطرنشان کرد: طبق تحقیقات صورت گرفته در اوج بیماری درصد خیلی کمی از دانشجویان و کادر درمان اذعان داشتند که دوست دارند کار خود را رها کنند و عمده دلایل آن‌ها نیز نگرانی از انتقال کرونا به افراد خانواده بود، همچنین اظهار کردند که دوست ندارند مرگ یک فرد را ببینند.

وی افزود: مسئولیت اجتماعی رزیدنت‌ها، کارورز‌ها در این ایام بسیار خوب بود، ۱۷ خرداد قرار بود دانشگاه‌ها بازگشایی شود، اما جز دانشگاه علوم پزشکی هیچ دانشگاهی بازگشایی نشد، در حال حاضر نیز ما در خوابگاه‌ها دانشجو داریم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تأکید کرد: از همان ابتدا ما در خوابگاه‌ها دانشجو داشتیم و با توجه به شرایط کرونا مدیریت سخت بود، در استان قزوین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی برای اسکان دانشجویان، پرستاران و کادر درمان مشکوک یا مبتلا به کرونا هتل اجاره کرده بود و طی دو هفته به آن‌ها خدمات ارائه می‌کرد.

وی افزود: در ایام کرونا از کادر درمان جز شجاعت و مسئولیت اجتماعی چیزی ندیدیم، علی رغم اینکه ترس و وحشت از کرونا وجود داشت، اما فرار از مسئولیت اجتماعی در کشور ندیدیم.
 
در حوزه خوابگاه‌ها با کمبود روبه‌رو هستیم
لاری در ادامه با اشاره به کمبود خوابگاه دولتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۰ درصد از خوابگاه‌های ما فرسوده هستند و برخی از استان‌ها مجبور به اجاره خوابگاه شدند، باید توجه شود که خوابگاه‌های اجاره شده اغلب دارای استاندارد لازم نیستند.

وی تأکید کرد: خوابگاه‌های اجاره شده اغلب از دانشگاه دور هستند و ایمنی و امنیت لازم را ندارند، در حال حاضر ۴۱ پروژه نیمه تمام خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور داریم و مشکل اصلی این است که در برنامه و بودجه با ساخت خوابگاه مانند مراکز رفاهی برخورد کردند و بودجه‌ای در نظر گرفته نشده است.

معاون فرهنگی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: برای ساخت خوابگاه به جای اختصاص بودجه، وام با اولویت خوابگاه‌های متأهلی در نظر گرفته شده است، هم اکنون حدود ۱۸ دانشگاه از این وام بهره می‌برند، این وام‌ها ۱۸ درصد و دارای دو سال تنفس است که سودش را صندوق رفاه پرداخت می‌کند.

وی عنوان کرد: امیدواریم تا پایان دولت بتوانیم ۱۷ پروژه که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد را به ثمر برسانیم، این پروژه‌ها ۴۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و در صورت ساخت این خوابگاه‌ها ده هزار دانشجوی علوم پزشکی اسکان داده می‌شوند، در حال حاضر دولت قول داده است که ۲۰۰ میلیارد آن را پرداخت کند و برای باقی‌مانده نیز وام دریافت می‌کنیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->