مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳) برای مقابله با سقط جنین غیرقانونی چه باید کرد؟ جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود شناسایی مرد هزارچهره در ساری | شاکیان به دادگستری مازندران مراجعه کنند + عکس سارقان دروغگو بازداشت شدند شیوع آنفلوانزای خوکی و افزایش مراجعه مردم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در مشهد | مردم از ماسک استفاده کنند + فیلم تقدیر از داوطلبان اجتماعی برتر خراسان رضوی آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی در ایران و جهان (۱۱ دی ۱۴۰۳) بیماری ناشناخته اوتیسم نیازمند آگاه‌سازی جامعه است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا پایان هفته  سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: باید برای رفع کمبود‌های مالی در حوزه سلامت حوصله کرد متهم در بازسازی صحنه جرم: پشیمانم؛ اما نه برای قتل! مردان و زنان در کدام دهه عمر بیشتر ازدواج می‌کنند؟ تفاوت «نان کامل» با «نان سفید» چیست؟ کدام بهتر است؟ بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۵ بیمار شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) رژیم‌های مد روز تأثیری بر کاهش وزن ندارند میل و هوس غذایی که ارتباط با بیماری آلزایمر دارد رانندگان تاکسی‌ کمتر آلزایمر می‌گیرند مراقب این ویروس گوارشی خطرناک باشید افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد مسمومیت اعضای یک خانواده ۶ نفره در نیشابور با گاز منوکسیدکربن بهبود معیشت و مقابله با فقر در دستور کار شورای عالی رفاه بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران!
سرخط خبرها

ممکن است هر لحظه درباره مدارس تصمیم دیگری گرفته شود

  • کد خبر: ۴۲۲۰۵
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
ممکن است هر لحظه درباره مدارس تصمیم دیگری گرفته شود
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه اجباری برای حضور دانش‌‎آموزان در مدارس نداریم، گفت: ما موظف به ارائه خدمات آموزشی هستیم و به‌علت کارکرد‌های آموزش حضوری، این نوع آموزش را به آموزش غیرحضوری ترجیح می‌دهیم.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی میرزایی در این جلسه اظهار کرد: یکی از سیاست‌های اعمالی این بود که در هیچ جایی نباید در مورد حضور بچه‌ها در مدارس سخت گیری و اجباری در کار باشد.

وی در نهصد وهفتاد و نهمین (۹۷۹) جلسه شورای عالی آموزش و پرورش که با حضور دبیرکل شورای عالی و سایر اعضای آن در سالن جلسات وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با اشاره به اینکه اجباری برای حضور دانش آموزان در مدارس نداریم، اضافه کرد: ما موظف به ارائه خدمات آموزشی هستیم و به علت کارکرد‌های آموزش حضوری این نوع آموزش را به آموزش غیر حضوری ترجیح می‌دهیم.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر خانواده‌ها در مورد آموزش حضوری فرزندانشان نگرانی دارند می‌توانند از طریق آموزش غیر حضوری (شبکه شاد، مدرسه تلویزیونی ایران و...) برای آموزش و یادگیری فرزندان خود اقدام کنند.
حاجی میرزایی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های مختلفی در شبکه شاد پیش بینی شده است، تصریح کرد: این نرم افزار را گسترش داده ایم و قابلیت‌های مختلفی در آن پیش بینی شده از جمله امکان ارتباط زنده با دانش آموزان، حضور و غیاب و تکلیف دانش آموزان؛ تمامی مطالب درسی در این شبکه بارگذاری شده است تا دانش آموزان مشکلی نداشته باشند.
وی گفت: هزینه اینترنت دانش آموزان و معلمان در شبکه شاد با موافقت رئیس جمهور رایگان شده است و خانواده‌ها از طریق اپراتور‌ها می‌توانند به رایگان استفاده کنند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امکان استفاده از آموزش معکوس برای معلمان فراهم شده است؛ برای آن‌هایی که دسترسی به اینترنت و فضای مجازی ندارند مدرسه تلویزیونی ایران و آموزش حضوری پیش بینی شده، چون تراکم دانش آموزان در این مناطق خیلی پائین است.
حاجی میرزایی تاکید کرد: مدرسه دایر است و امسال هیچ مدرسه‌ای تعطیل نخواهد شد، مدرسه به عنوان کانال اصلی ارتباط بین خانواده‌ها و دانش آموزان باز بوده و خدمات آموزشی ارائه می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: موضوع دیگر بحث نظارت است، نظارت امسال با نظارت سال‌های دیگر متفاوت و فرق دارد، چون شرایط محیطی تربیتی دانش آموزان دچار تغییر و تحول شده است.
وی افزود: همه مدیران مدارس موظفند طرح آموزشی خود را برای دانش آموزان مشخص کنند که کدام دانش آموزان در مدرسه حضور داشته باشند و چه کسانی غیرحضوری باشند، همه مدارس باید مسیر‌های آموزشی خود را مشخص کنند.

حاجی میرزایی اضافه کرد: ان شاء الله طی دو هفته ضعف‌ها را شناسایی و بر طرف می‌کنیم و برای آموزش نهایی دانش آموزان در اول مهر ماه آماده می‌شویم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور، گفت: این اجلاس دو روزه از طریق شبکه شاد برگزار شد و تمامی مسائل و موضوعات آموزش و پرورش در این اجلاس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: ما تمامی امکاناتی را که در اختیار داشتیم به خدمت گرفتیم که سال تحصیلی خوبی داشته باشیم، توصیه ما به خانواده ها، آموزش حضوری است و البته تاکید می‌کنم اجباری برای حضور دانش آموزان در مدارس نیست.

حاجی میرزایی اظهارکرد: امروزه کلید واژه کسانی که در سطح جهان در مورد مدیریت جریان آموزش سخن می‌گویند، عباراتی مانند آموزش حضوری و غیر حضوری (مجازی) اظهار نظر کرده اند، سخن از مدیریت آموزش در شرایط بحران است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در شرایط بحران با عدم قطعیت کامل مواجه هستیم و ممکن است هر لحظه تصمیم دیگری گرفته شود، باید بپذیریم که کرونا شرایط عادی زندگی را دچار تغییر و تحول و تصمیم گیری را سخت کرده است.
وی تصریح کرد: ما در بازگشایی مدارس بر اساس چارچوب و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و تجربه آن‌ها در ایام محرم عمل کرده ایم و درهمه موارد با وزارت بهداشت هماهنگی لازم داریم.

حاجی میرزایی اظهار کرد: اولویت اصلی ما حضور در مدرسه است چرا که هیچ چیزی جای آموزش حضوری نمی‌گیرد، ولی اجباری هم برای حضور دانش آموزان در مدرسه نداریم، چون دانش آموزان می‌توانند از امکانات دیگری که اعلام کرده ایم برای آموزش و یادگیری استفاده کنند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: ما برای بازگشایی مدارس، تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم. این ستاد یک مرجع قانونی بوده و همه جنبه‌های آموزشی، اجتماعی، اقتصادی و... را در نظر می‌گیرد، ما خود را موظف به هماهنگی با این ستاد می‌دانیم.
وی خاطرنشان کرد: هیچ کسی حق مجبور کردن دانش آموزان را به حضور در مدرسه ندارد، ولی ما کار خودمان را که همان آموزش است ادامه می‌دهیم و اعلام می‌کنیم تعلیم و تربیت نباید در هیچ شرایطی تعطیل شود.

حاجی میرزایی افزود: در آموزش وپرورش با توجه به گستردگی آن و وجود دیدگاه‌ها و ایده‌های مختلف تصمیم گیری خیلی سخت و مشکل است.
وزیر آموزش و پرورش با گلایه از برخی از افراد، گفت: برخی از افراد باعث ایجاد تنش و نگرانی در جامعه شدند. این شرایط به قول متخصصان بهداشت و درمان شاید سال‌ها ادامه داشته باشد، آیا ما باید تعلیم و تربیت را تعطیل کنیم؟ ما در شرایط عادی نیستیم که آموزش را به روش گذشته ادامه دهیم، ما ناچاریم با توجه به شرایط موجود حرکت کنیم.
وی اضافه کرد: همه در این شرایط بحرانی باید به آموزش و پروش کمک کنند تا بتوانیم دغدغه خانواده‌ها برای تعلیم و تربیت فرزندانشان را برطرف کینم.

حاجی میرزایی با طرح این سئوال که آیا مدارس در دنیا تعطیل شده است؟ اظهار کرد: شما از رسانه‌ها اخبار آموزش و پرورش کشور‌های مختلف را می‌بینید و می‌شنوید، همه به نوعی دنبال بازگشایی مدارس هستند، چون چاره‌ای جز این وجود ندارد و نمی‌توان کار آموزش و پرورش را تعطیل کرد.
وی با اشاره به نیاز جامعه به آرامش فکری و روانی، ادامه داد: هدف ما ایجاد آرامش در جامعه و نظام تعلیم و تربیت است، شاید به نوعی بتوان گفت بچه‌ها از حیث رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقیدتر از ما بزرگتر‌ها هستند، طرح همیار پلیس را که ما تجربه آن را داریم، خیلی به راهنمایی و رانندگی برای بستن کمربند ایمنی کمک کرد، چون بچه وقتی با اولیاء سفر می‌کنند این نکات را به پدر و مادر خود تذکر می‌دهند، بنابراین اگر در این شرایط درست عمل کنیم و فرهنگ سازی کنیم همین بچه‌ها الگوی ما در رعایت مسائل بهداشتی خواهند بود.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: به همه مدیران مدارس اعلام کرده ایم اگر راهکار و راه حلی برای تسهیل کار آموزش و یادگیری دانش آموزان دارند به شرط آن که برای خانواده‌ها مشکلی ایجاد ننماید به آن عمل کنند.
وی افزود: همیشه بر اساس یک روال عادی و از پیش تعیین شده زندگی کرده ایم، ولی اکنون باید روش‌های گذشته را کنار بگذاریم و به روش دیگری زندگی کنیم.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه در شرایط حاضر هر کاری که بخواهی انجام بدهی یک عده‌ای سعی می‌کنند مشکلاتی برای شما ایجاد کنند؛ وقتی گفتیم آموزش غیر حضوری باشد گفتند امکانات نداریم و وقتی گفتیم حضوری باشد به نوعی دیگر مخالفت کردند.
وزیر آموزش و پرورش در پایان تاکید کرد: نمی‌توان زندگی و تعلیم و تربیت را تعطیل کرد و در خانه نشست، اعتقاد داریم ان شاء الله بدنبال هر سختی و ناراحتی، گشایش و شادی هم خواهد آمد؛ الان انتظار از همه دوستان این است که ما را در این شرایط بحرانی کمک کنند تا چرخه تعلیم و تربیت ادامه داشته باشد.

یادآور می‌شود، در این جلسه اعضای شورای عالی نگرانی ها، دغدغه ها، دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های خود را درباره بازگشایی مدارس و تداوم آموزش و یادگیری دانش آموزان بیان کردند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->