هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

علائم کمبود پتاسیم در بدن چیست؟

  • کد خبر: ۴۲۲۱۸
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۷
علائم کمبود پتاسیم در بدن چیست؟
هنگام کمبود ویتامین، ذهن ما به سمت ویتامین‌های D، C و B می‌رود و از اهمیت پتاسیم غافل می‌شود. در حالی که این ماده معدنی وظیفه بهبود عملکرد عضلات، تنظیم مایعات و چندین عملکرد حیاتی بدن را بر عهده دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، بدیهی است که بالا رفتن سطح پتاسیم فقط با خوردن موز روی نمی‌دهد. در واقع، شما همچنین می‌توانید مقدار مناسبی پتاسیم را از طریق مصرف یک آووکادو، یک سیب زمینی پخته شده (با پوست) یا یک اسفناج کوچک، کلم بروکلی یا یک کاسه توت فرنگی دریافت کنید.

در این مطلب برخی از شاخص‌های رایج کمبود پتاسیم ذکر شده است.

مطابق دستورالعمل‌های رژیمی بزرگسالان آمریکای شمالی به سختی به میزان توصیه شده روزانه ۴، ۷۰۰ میلی گرم پتاسیم روزانه می‌رسند. این آمار معتبر اعلام شده کمی نگران کننده است. آمار‌های موسسه پزشکی حکایت از آن دارند که بیشتر ما فقط حدود ۵۰ درصد از میزان توصیه شده روزانه پتاسیم را دریافت می‌کنیم. مسئله نگران‌کننده‌ای که با آزمایشات معمولی پتاسیم قابل بررسی نیست.

گرفتگی عضلات


وقتی که بیش از حد معمول عضلات شما می‌گیرد، نشان‌دهنده پایین بودن میزان پتاسیم باشد. اسپاسم عضلات پا‌ها که به طور مکرر و اغلب در طول تمرین رخ می‌دهد ممکن است به دلیل عدم مصرف کافی پتاسیم باشد. این اتفاق زمانی می‌افتد که بدن ما برای خارج کردن انرژی خود از الکترولیت‌ها استفاده می‌کند. در ورزشکاران کمبود پتاسیم می‌تواند منجر به عوارض عضلانی از جمله منقبض شدن، ضعف و گرفتگی عضلات و کاهش جریان خون شود. برای جلوگیری از این گرفتگی‌های عضلانی، باید از نوشیدنی‌های ورزشی حاوی الکترولیت زیاد استفاده شود.
 

کمبود انرژی

 
خستگی غیر قابل وصف، ضعف عضلات و احساس لاغری در همه نقاط بدن می‌تواند نشانه‌ای از  کمبود پتاسیم باشد. اگر بسیار می‌خوابید، اما بعد از بیدار شدن هنوز هم انرژی شما کم است باید با پزشکتان مشورت کنید. خوشبختانه با خوردن انواع  میوه‌ها و سبزیجات غنی از پتاسیم می‌توان سطح پتاسیم را به تعادل رساند. همیشه کلم بروکلی، اسفناج، لوبیای سوئیسی و سیب زمینی‌هایی با پوست سالم را در بین مواد غذایی خود جای بدهید.
 

ضربان قلب نامنظم

 
اگر قلب شما مرتبا ضربان دارد یا ریتم آن نامنظم است دو تپش یا سه تپش می‌شود ممکن است نتیجه تپش قلب باشد که ناشی از کمبود پتاسیم است. کمبود پتاسیم، حتی متوسط ​​، می‌تواند باعث آریتمی قلبی یا ضربان قلب غیر طبیعی شود، خصوصاً برای افرادی که در معرض بیماری قلبی هستند.
 

فشار خون بالا

 
فشار خون بالا می‌تواند به دلیل اضافه وزن ایجاد شود، می‌تواند ارثی باشد، یا با مصرف سدیم اضافی ارتباط باشد. میزان پتاسیم و سدیم در بدن متعادل است. بررسی‌ها  نشان می‌دهد اگر سطح سدیم خیلی زیاد باشد و سطح پتاسیم خیلی پایین باشد، می‌تواند در افزایش فشار خون نقش داشته باشد، که می‌تواند منجر به سکته مغزی شود. هنگامی که سدیم بیش از حد در بدن وجود دارد، رگ‌های خونی ما دچار تنش می‌شوند. ما می‌توانیم با خوردن غذا‌های سرشار از پتاسیم، اثرات سدیم اضافی را مدیریت کنیم. هر چه پتاسیم بیشتری بخورید، سدیم بیشتری از طریق ادرار از دست می‌دهید. پتاسیم همچنین به کاهش تنش در دیواره رگ‌های خونی شما کمک می‌کند، که به کاهش فشار خون بیشتر کمک می‌کند.
 

احساس ضعف و خستگی

 
همه انسان‌ها  گاهی احساس خستگی می‌کنند. معمولاً علت این اتفاق این است که ما دارای یک برنامه شلوغ هستیم و به علت کمبود خواب احساس خستگی می‌کنیم. اما در بعضی موارد احساس خستگی شدید ناشی از پتاسیم کم است؛ بنابراین اگر به اندازه کافی خواب و استراحت دارید، اما هنوز احساس ضعف و لاغری می‌کنید باید ببینید که دچار کمبود پتاسیم شده‌اید یا خیر.

خوردن میوه و سبزیجات غنی از پتاسیم بیشتر می‌تواند احساس سرزندگی ایجاد کند. از آنجا که پتاسیم یک ماده مغذی مهم و اساسی است که بدن ما برای عملکرد صحیح به آن نیاز دارد، کمبود آن می‌تواند باعث شود بدن ما احساس فرسودگی بیشتری کند.
 
منبع:بهداشت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->