پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد
سرخط خبرها

جنبه عجیب جنگ جهانی دوم

  • کد خبر: ۴۲۴۱۰
  • ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
جنبه عجیب جنگ جهانی دوم
این تصویر بخشی از کتاب «جنگ عجیب‌وغریب دوم» است؛ کتابی از موزه سلطنتی جنگ که قسمت‌های عجیب جنگ جهانی دوم را بررسی می‌کند.
عاطفه همایون | شهرآرانیوز؛ این تصاویر بخشی از کتاب «جنگ عجیب‌وغریب دوم» است؛ کتابی از موزه سلطنتی جنگ که قسمت‌های عجیب جنگ جهانی دوم را بررسی می‌کند. در جنگ‌هایی همچون جنگ جهانی دوم که بسیار گسترده و طولانی هستند، تجهیزات نظامی زیادی تولید می‌شود و موزه‌هایی مانند موزه سلطنتی جنگ [i]که بسیار بزرگ و پربازدید هستند، خیلی از این تجهیزات را به نمایش می‌گذارند؛ تانک‌ها، جت‌ها، کلاه‌های ایمنی، اسلحه‌ها و مواردی از این دست. در این جنگ چیز‌های دیگری نیز به‌وجود آمده‌اند که بخش زیادی از آن‌ها کاملا عجیب‌وغریب هستند.
 
کتاب «جنگ عجیب‌وغریب دوم»، غیرعادی‌ترین موارد را از اعماق بایگانی‌های موزه سلطنتی جنگ بیرون می‌کشد تا جنبه تعجب‌آور و سرگرم‌کننده‌ای از جنگ ارائه دهد. اختراعات عجیبی مانند جیپ‌های پرنده و بمب‌های خفاشی تا مأموران مخفی دست‌نیافتنی، پوستر‌های عجیب‌وغریب تبلیغاتی، ساخت آدمک‌هایی که هنگام فرار از آن‌ها به‌عنوان طعمه استفاده می‌شد، تانک‌های بادی و گاو‌های رنگ‌شده. این کتاب به ما یادآوری می‌کند که نبوغ انسان بی‌حدومرز است و معمولا واقعیت بسیار عجیب‌وغریب‌تر از داستان‌هاست.
 
یک سگ «هوابُرد» (Paradog) در‌حال‌تمرین پرش با چتر نجات. در جنگ جهانی دوم سگ‌ها نیرو‌های نظامی را در عملیات «پیاده‌سازی نرماندی» پشت خطوط دشمن همراهی کردند تا مین‌ها و تله‌ها و نیرو‌های آلمان را در فرانسه اشغالی شناسایی کنند. سگ‌ها ۲ ماه به‌صورت فشرده آموزش دیدند تا یاد بگیرند بدنشان را در هوا در چه زاویه‌ای قرار دهند؛ دست‌ها رو به بالا و پا‌ها رو به پایین. در روز پیاده‌سازی، برخی از سگ‌ها با یک تکه گوشت یک‌کیلویی به پرش از هواپیما تشویق می‌شدند. ماسک ضدگاز «میکی ماوس» برای آن طراحی شده بود که کودکان بتوانند بدون ترس از این ماسک‌های رنگی استفاده کنند. این روکفشی‌ها برای نیرو‌های عملیات ویژه انگلیس (SOE) که در آسیا و اقیانوس آرام فعالیت می‌کردند، ساخته شده بود. با این روکفشی‌ها، وقتی نیرو‌های انگلیس به ساحلی می‌رسیدند، ردپای آن‌ها شناسایی نمی‌شد و ژاپنی‌ها گمان می‌کردند آن ردپا‌ها متعلق به بومیان پابرهنه است. تانک بادی شرمن، یکی از تانک‌های ساختگی که برای فریب دشمن استفاده می‌شد. این تانک‌ها در جنگ جهانی دوم بخشی از عملیات فریب دشمن بود تا در روز «پیاده‌سازی نرماندی» آلمان‌ها را متقاعد کند که عملیات متحدین قرار است در شهر «کاله» فرانسه صورت بگیرد.
وینستون چرچیل در کنار ویکتور لامپسون کودک. چرچیل یک لباس یکسره زنانه که خودش اختراع کرده است، به تن دارد. او این لباس را طراحی کرد تا هنگام حمله هوایی به‌سرعت بتواند آن را روی لباس‌هایش بپوشد. او برای هر موقعیتی یک سرهمی مخصوص داشت که از کتان‌های پرزرق‌وبرق و پارچه‌های راه‌دار و حتی مخملی درست شده بودند. بررسی میمون‌ها در جبل‌الطارق. چرچیل درباره افسانه‌ای شنیده بود که اگر میمون‌ها جبل‌الطارق را ترک کنند، این سرزمین کوهستانی دیگر مستعمره انگلیس نخواهد بود؛ بنابراین وی این پستانداران را به این نواحی فرستاد تا از این اتفاق جلوگیری کند. یک کشاورز برای افزایش دید در شب و جلوگیری از سوانح رانندگی هنگام خاموشی و حکومت نظامی، روی گاو‌های خود را با رنگ سفید نقاشی می‌کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->