پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است
سرخط خبرها

جذاب‌ترین مسیر‌های گردشگری جهان کجاست؟

  • کد خبر: ۴۲۷۶۵
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷
جذاب‌ترین مسیر‌های گردشگری جهان کجاست؟
مسیر‌هایی در گوشه وکنار جهان هستند که گذر از آن‌ها به خودی خود یک تجربه دست اول گردشگری محسوب می‌شود.
ریحانه صادقی | شهرآرانیوز؛ برای خیلی از ما گردشگری در رفتن به یک شهر یا مکان خاص و دیدن از آن خلاصه می‌شود، اما مسیر‌هایی در گوشه وکنار جهان هستند که گذر از آن‌ها به خودی خود یک تجربه دست اول گردشگری محسوب می‌شود. برخی از این مسیر‌ها به جهان ما شکل داده و آن را به جایی تبدیل کرده اند که امروز می‌شناسیم و در آن زندگی می‌کنیم. برخی دیگر نیز هنوز آبستن حوادث آینده هستند. اینجا با ۳ مورد از این مسیر‌های منحصربه فرد آشنا خواهیم شد.

جاده ۶۶: در دهه ۲۰ میلادی، ۲ کارآفرین آمریکایی به نام‌های سایرس اَوِری و جان وودروف ایده ساخت بزرگراهی را دادند که از شرق تا غرب آمریکا کشیده می‌شد و موجبات پیوند اقتصادی و اجتماعی شهر‌ها و ایالاتی را که در امتدادش قرار داشتند فراهم می‌کرد. جاده ۶۶ که به جاده مادر و خیابان اصلی آمریکا هم شهرت دارد، ۳۹۴۰ کیلومتر طول داشت و شیکاگو را پس از گذر از ۸ ایالت و ۳ منطقه زمانی به لس آنجلس وصل می‌کرد. دوران اوج این جاده پرآوازه در دهه ۵۰، به زمانی برمی گردد که آمریکایی‌ها به طور گسترده شروع به خریدن خودرو کرده بودند و دوست داشتند برای ماجراجویی دل به جاده بزنند. با این حال، در سال ۱۹۵۶، با تصویب قانون بزرگراه‌های میان ایالتی و ساخت جاده‌های دیگر، کم کم از محبوبیت آن کاسته شد. بالأخره در اواسط دهه ۸۰، جاده ۶۶ رسما منحل شد و کسب وکار‌های محلی اطراف آن برچیده شدند، اما این بزرگراه در یاد مردم آمریکا باقی ماند. با اینکه دهه‌ها گذشته، افسانه این بزرگراه در رمان ها، فیلم‌ها و ترانه‌های آمریکایی زنده مانده و پر و بال گرفته است. امروزه گردشگران می‌توانند با گذر از بیشتر شهر‌هایی که جاده اولیه از آن‌ها می‌گذشت، از دهکده‌های کوچک، متل‌ها و جاذبه‌هایی که در امتداد آن وجود داشت دیدن و تاریخچه جذاب آن را مرور کنند.

مسیر پنکیک موز: مسیر پنکیک موز یک مسیر واقعی نیست. این لقب بامزه‌ای است که به مجموعه‌ای از مقاصد گردشگری در آسیا داده اند، مقاصدی که کوله گرد‌ها و گردشگرانی که کم هزینه سفر می‌کنند، علاقه زیادی به آن‌ها دارند. این مسیر اگرچه مسیری رسمی نیست، سفر در آن تجربه‌ای واقعی است. گردشگران در این مسیر سفرشان را از بانکوک در تایلند آغاز می‌کنند. از شهر سیم ریپ و معبد انگکور وات در کامبوج گذر می‌کنند و به سمت شهر هوشی مین در ویتنام می‌روند. با این حال، مقاصد گردشگری پرطرف دار دیگری هم در مسیر پنکیک موز وجود دارد که شامل کشور‌هایی همچون نپال (پوکارا، یکی از ۲ پایگاه اصلی کوهنوردی اورست)، هندوستان (گوا)، اندونزی (بالی)، فیلیپین و میانمار می‌شود.

راه آهن سراسری سیبری: خط آهنی که بین سال‌های ۱۸۹۱ تا ۱۹۱۶ ساخته شد و در آن زمان یک شاهکار خارق العاده مهندسی محسوب می‌شد، مسکو را به شرقی‌ترین نقطه روسیه وصل می‌کرد و در طول مسیر انشعاب‌هایی به سمت مغولستان، چین و کره شمالی داشت. راه آهن سراسری سیبری ۹۲۸۹ کیلومتر طول دارد و طولانی‌ترین خط آهن جهان است. مسافران این مسیر سوار بر قطار از مسکو به ولادی وستوک در سیبری می‌روند و در آنجا شانس این را خواهند داشت که از دورافتاده‌ترین بخش‌های روسیه، همچنین مغولستان و چین دیدن کنند. طی این مسیر طولانی تجربه جالب و منحصربه فردی است که ۷ روز به طول می‌انجامد.

منبع: tourradar.com
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->