عوامل اثرگذار بر بدن جهت تقویت حافظه برای درس خواندن | چند توصیه کابردی به دانش آموزان در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت
سرخط خبرها

«جنوبگان» جایی که هنوز کرونا به آن راه نیافته است

  • کد خبر: ۴۲۹۰۸
  • ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
«جنوبگان» جایی که هنوز کرونا به آن راه نیافته است
اکنون جایی در جهان وجود دارد که ویروس کرونا هنوز به آنجا نرفته است و افراد می‌توانند بدون ماسک با یکدیگر معاشرت کنند و ترسی از ابتلا به کووید۱۹ نداشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، اکنون جایی در جهان وجود دارد که ویروس کرونا هنوز به آنجا نرفته است و افراد می‌توانند بدون ماسک با یکدیگر معاشرت کنند و ترسی از ابتلا به کووید۱۹ نداشته باشند.

این نقطه از جهان «جنوبگان»، قاره‌ای در قطب جنوب زمین و تنها جایی است که کووید۱۹ تا الان به آنجا راه پیدا نکرده است.

اکنون نزدیک به ۱۰۰۰ دانشمند و افراد دیگر در آنجا حضور دارند و در یک تلاش جهانی می‌خواهند مطمئن شوند همکارانی که جدیدا به آن‌ها خواهند پیوست ویروس کرونا را با خود همراه ندارند.

رابرت تیلور که در ایستگاه تحقیقات «روترا» در جزیره آدلاید واقع در قطب جنوب حضور دارد، وضعیت این منطقه از جهان را «حباب کوچک امن ما» توصیف می‌کند.

در روزهای قبل از شیوع ویروس کرونا، قرنطینه‌های بلند مدت و فشار روانی بالا برای افرادی که در قطب جنوب حاضر بودند، عادی جلوه می‌کرد در حالیکه بقیه جهان زندگی در این نقطه از دنیا را غیرعادی می‌دانست.

تیلور که در ماه اکتبر به قطب جنوب رفت و در زمان همه‌گیری ویروس کرونا در بریتانیا حضور نداشت، می‌گوید: به‌طور کلی آزادی‌های ما بیشتر از زمان اوج قرنطینه در بریتانیا است. ما می‌توانیم اسکی کنیم، معاشرت‌های خود را داشته باشیم، بدویم و از سالن بدنسازی استفاده کنیم.

همانند دیگر تیم‌ها در جنوبگان از جمله قطب جنوب، تیلور و ۲۶ همکارش باید در همه نوع کارها در یک محیط مشترک و دور از دسترس و فضایی کم مهارت داشته باشند. تیلور می‌گوید که آن‌ها به نوبت پخت و پز می‌کنند، مشاهدات آب و هوایی را انجام می‌دهند و خیاطی هم انجام می‌دهند.

ارتباط‌های اینترنتی خوب به این معنی است که آن‌ها از نزدیک همه‌گیری ویروس کرونا در زمین را نظاره کرده‌اند. اما یکی از دغدغه‌های ساکنان این بخش از کره زمین آماده کردن این مکان برای ورود همکاران جدید است. در این موضوع مشاوره‌هایی در دو طرف داده می‌شود.

تیلور در این باره می‌گوید: اطمینان دارم که می‌توانند چیزهای زیادی به ما بگویند که به ما کمک می‌کند تا خود را با روش جدید سازگار کنیم. ما تاکنون تجربه‌ای درباره فاصله‌گذاری اجتماعی نداشته‌ایم.

«روری اوکونور»، پزشک و رهبر گروه زمستانی تایید می‌کند که به محض ورود همکاران جدید که این هفته قرار است بیایند، امکان گرفتن تست از آن‌ها وجود دارد.

دسترسی به قاره جنوبگان تنها از طریق هوایی (پروازها) و یا از طریق کشتی امکان پذیر است و به این دلیل شورای مدیران برنامه‌های ملی جنوبگان هشدار داده است که هیچ کشتی تفریحی نباید در این منطقه لنگر بیاندازند.

مدت‌ها است که به افرادی که در قطب جنوب حضور دارند در زمینه نحوه شستن دست‌ها و آداب عطسه کردن آموزش داده شده است با این حال شورای مدیران برنامه‌های ملی جنوبگان یادآوری نیز کرده است که «صورت خود را لمس نکنید.»

در حال حاضر قرار است حدود ۱۲۰ نفر به بزرگترین ایستگاه ایالات متحده آمریکا در جنوبگان یعنی ایستگاه "مک موردو" منتقل شوند. این افراد قرار است از طریق حمل و نقل هوایی به قطب جنوب بروند. اما برای محدود کردن تماس بین افرادی که قرار است به قطب جنوب بروند و خدمه پرواز، هواپیما یک سرویس بهداشتی جداگانه را به هر یک از این دو گروه اختصاص داده است.

با این حال این افراد بیش از ۱۴ روز در اتاق‌های جداگانه هتل در نیوزیلند قرنطینه شده‌ بودند. اما آب و هوای نامناسب، سفر آن‌ها را هفته‌ها به تاخیر انداخت و طبق پیش بینی‌های جدید قرار است روز دوشنبه این سفر انجام شود.

به گزارش یورونیوز، از چند هفته پیش در ایستگاه مک موردو، افراد حاضر تمرین‌هایی را برای شبیه‌سازی آنچه بقیه مردم در جهان انجام می‌دهند، انجام دادند. آن‌ها ماسک زدند و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کردند.

راین هرد، مدیر ایستگاه می‌گوید: نزدیک نشدن به دوستان دشوار خواهد بود.

وی می‌گوید که او و دیگران ماسک زدن را از دو روز قبل از ورودِ تازه‌واردها شروع کرده‌اند.

با ورود همکاران جدید، هرد قطب جنوب را ترک می‌کند: صادقانه بگویم، بسیار عجیب و غریب خواهد بود که از جاییکه حس می‌شود سیاره دیگری است بیرون بیایید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->