کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه جزییات آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان ابوطالب مشهد نظر وزیر کار دولت چهاردهم درباره قانون حمایت از معلولان چیست؟ زلزله ۴.۵ ریشتر در بنت سیستان و بلوچستان خادمان بارگاه منور رضوی به دیدار زائران حادثه‌دیده پاکستانی می‌روند سگ‌های موادیاب در کمین قاچاقچیان در مرزهای ایران و عراق واژگونی خودرو در زیر گذر حرم رضوی با یک مصدوم(۳۱ مرداد ۱۴۰۳) میانگین معدل دنش آموزان دبیرستانی‌ زیر یازده است| رشته انسانی زیر ۱۰ آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان امام خمینی مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) «دکتر فرخ مسجدی» نماینده ویژه معاون رئیس‌جمهور در حفظ جنگل‌های زاگرس شد در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید ویدئو | لحظه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران پاکستانی در ابرکوه یزد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تفاوت آبله میمونی و آبله مرغان را می‌دانید؟ برای سوراخ کردن گوش کودکان این نکات را بدانید بیش از ۱۸۸ هزار زائر خارجی از مرزهای ایران وارد عراق شدند آبله میمونی در استان خوزستان شناسایی نشده است پدرانی که سلامت کودکان را به خطر می‌اندازند سلامت زائران اربعین تا ۲ هفته پس از بازگشت از سفر پیگیری می‌شود ۱۶۰ مرکز همسرگزینی در ۲۷ استان کشور مجوز فعالیت گرفتند نقش خانواده در پرستاری از بیماران مزمن در خانه خشکیدگی دائمی یا فصلی ۷۰ درصد تالاب‌های کشور
سرخط خبرها

ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی ممنوع است

  • کد خبر: ۴۳۴۴۷
  • ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳
ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی ممنوع است
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از ممنوعیت هرگونه تبلیغات درباره ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی خبر داد و گفت: با مجرمان برخورد قانونی خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با تأکید بر اینکه تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر «ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا» و دریافت مبالغ مختلف از متقاضیان جرم محسوب می‌شود، گفت: پلیس فتا در رصد‌های روزانه در صورت مواجهه با این‌گونه آگهی‌ها با مجرمان برخورد قانونی خواهد کرد.

وی افزود: واگذاری دارو به‌خصوص واکسن‌های آنفلوانزا صرفا با نظارت وزارت بهداشت، در مراکز و داروخانه‌های مجاز صورت می‌گیرد و هرگونه تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر فروش این اقلام دارویی ممنوع است.

به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، با توجه به تجزیه و تحلیل پرونده‌های تشکیل‌شده در پلیس فتا با عنوان «تبلیغات و فروش دارو و واکسن تحت عناوین مختلف» به خصوص در ماه‌های اخیر که شیوع ویروس کرونا در کشور شتاب بیشتری پیدا کرده، مشخص شده اکثر این اقدامات صرفا پوششی در جهت کلاهبرداری از متقاضیان است.

این مقام مسئول در خصوص شگرد کلاهبرداران توضیح داد: این افراد با دریافت مبالغ مختلف در اکثر موارد، دارویی به متقاضیان تحویل نمی‌دهند یا با واگذاری واکسن و دارو‌های تقلبی و در برخی موارد تاریخ مصرف گذشته، ضمن کلاهبرداری از هم‌وطنان، سلامت جسمی آنان را نیز به مخاطره می‌اندازند.

سرهنگ پاشایی گفت: پلیس فتا در اقدامات پیش‌دستانه به منظور برقراری امنیت در این فضا، ضمن رصد هرگونه تبلیغات و فروش دارو و اقلام مربوطه، با مجرمان این حوزه برخورد قانونی می‌کند.

این مقام انتظامی افزود: اجرای این طرح عملیاتی به کلیه رده‌های انتظامی و شهرستان‌های پلیس فتا ابلاغ شده و خوشبختانه نتایج خوبی نیز در خصوص پاک‌سازی و دستگیری متهمان حوزه تبلیغ و فروش دارو و به‌خصوص واکسن‌های ویروس کرونا و آنفلوانزا به دست آمده است.

وی از هم‌وطنان خواست به هیچ عنوان به تبلیغات افراد سودجو و کلاهبردار در این فضا توجه نکنند و کلیه نیاز‌های دارویی خود را صرفا از مراکز مجاز و داروخانه‌های سطح شهر تهیه کنند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک و تبلیغات در این خصوص، موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به آدرس WWW.cyberpolice.ir اطلاع دهند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->