آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی دوشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۳) | افزایش سرعت باد و گردوخاک در جنوب و شرق استان چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟ تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) خوردن دمنوش زیاد ممنوع | عوارض جایگزینی شیر گیاهی به جای شیر گاو دفع سموم بدن در ۳۰ دقیقه به روش چینی‌ها وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی ممنوع است

  • کد خبر: ۴۳۴۴۷
  • ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳
ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی ممنوع است
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از ممنوعیت هرگونه تبلیغات درباره ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی خبر داد و گفت: با مجرمان برخورد قانونی خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با تأکید بر اینکه تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر «ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا» و دریافت مبالغ مختلف از متقاضیان جرم محسوب می‌شود، گفت: پلیس فتا در رصد‌های روزانه در صورت مواجهه با این‌گونه آگهی‌ها با مجرمان برخورد قانونی خواهد کرد.

وی افزود: واگذاری دارو به‌خصوص واکسن‌های آنفلوانزا صرفا با نظارت وزارت بهداشت، در مراکز و داروخانه‌های مجاز صورت می‌گیرد و هرگونه تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر فروش این اقلام دارویی ممنوع است.

به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، با توجه به تجزیه و تحلیل پرونده‌های تشکیل‌شده در پلیس فتا با عنوان «تبلیغات و فروش دارو و واکسن تحت عناوین مختلف» به خصوص در ماه‌های اخیر که شیوع ویروس کرونا در کشور شتاب بیشتری پیدا کرده، مشخص شده اکثر این اقدامات صرفا پوششی در جهت کلاهبرداری از متقاضیان است.

این مقام مسئول در خصوص شگرد کلاهبرداران توضیح داد: این افراد با دریافت مبالغ مختلف در اکثر موارد، دارویی به متقاضیان تحویل نمی‌دهند یا با واگذاری واکسن و دارو‌های تقلبی و در برخی موارد تاریخ مصرف گذشته، ضمن کلاهبرداری از هم‌وطنان، سلامت جسمی آنان را نیز به مخاطره می‌اندازند.

سرهنگ پاشایی گفت: پلیس فتا در اقدامات پیش‌دستانه به منظور برقراری امنیت در این فضا، ضمن رصد هرگونه تبلیغات و فروش دارو و اقلام مربوطه، با مجرمان این حوزه برخورد قانونی می‌کند.

این مقام انتظامی افزود: اجرای این طرح عملیاتی به کلیه رده‌های انتظامی و شهرستان‌های پلیس فتا ابلاغ شده و خوشبختانه نتایج خوبی نیز در خصوص پاک‌سازی و دستگیری متهمان حوزه تبلیغ و فروش دارو و به‌خصوص واکسن‌های ویروس کرونا و آنفلوانزا به دست آمده است.

وی از هم‌وطنان خواست به هیچ عنوان به تبلیغات افراد سودجو و کلاهبردار در این فضا توجه نکنند و کلیه نیاز‌های دارویی خود را صرفا از مراکز مجاز و داروخانه‌های سطح شهر تهیه کنند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک و تبلیغات در این خصوص، موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به آدرس WWW.cyberpolice.ir اطلاع دهند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->