کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه جزییات آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان ابوطالب مشهد نظر وزیر کار دولت چهاردهم درباره قانون حمایت از معلولان چیست؟ زلزله ۴.۵ ریشتر در بنت سیستان و بلوچستان خادمان بارگاه منور رضوی به دیدار زائران حادثه‌دیده پاکستانی می‌روند سگ‌های موادیاب در کمین قاچاقچیان در مرزهای ایران و عراق واژگونی خودرو در زیر گذر حرم رضوی با یک مصدوم(۳۱ مرداد ۱۴۰۳) میانگین معدل دنش آموزان دبیرستانی‌ زیر یازده است| رشته انسانی زیر ۱۰ آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان امام خمینی مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) «دکتر فرخ مسجدی» نماینده ویژه معاون رئیس‌جمهور در حفظ جنگل‌های زاگرس شد در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید ویدئو | لحظه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران پاکستانی در ابرکوه یزد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تفاوت آبله میمونی و آبله مرغان را می‌دانید؟ برای سوراخ کردن گوش کودکان این نکات را بدانید بیش از ۱۸۸ هزار زائر خارجی از مرزهای ایران وارد عراق شدند آبله میمونی در استان خوزستان شناسایی نشده است پدرانی که سلامت کودکان را به خطر می‌اندازند سلامت زائران اربعین تا ۲ هفته پس از بازگشت از سفر پیگیری می‌شود ۱۶۰ مرکز همسرگزینی در ۲۷ استان کشور مجوز فعالیت گرفتند نقش خانواده در پرستاری از بیماران مزمن در خانه خشکیدگی دائمی یا فصلی ۷۰ درصد تالاب‌های کشور
سرخط خبرها

چند درصد مردم در برابر کرونا واکسینه می‌شوند؟

  • کد خبر: ۴۳۸۳۲
  • ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
چند درصد مردم در برابر کرونا واکسینه می‌شوند؟
تحلیل ظرفیت تولید واکسن جهان نشان می دهد در ۲۰۲۱ میلادی فقط ۲ میلیارد دوز واکسن تولید می شود که برای واکسیناسیون۱۲ درصد جمعیت جهان کافی است.
به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان معتقدند پس از ساخت واکسن کارآمد کووید۱۹، در نخستین سال واکسیناسیون جمعیت جهان، از هر ۱۰ نفر فقط یک فرد در برابر این بیماری واکسینه می‌شود.

تحلیل از ظرفیت تولید واکنس در جهان نشان می‌دهد در صورتی که مقامات بهداشتی اجازه تولید واکسن کووید۱۹ را در آغاز ۲۰۲۱ صادر کنند، فقط ۲ میلیارد دوز واکسن ساخته خواهد شد.

این درحالی است که از ۹ واکسن بالقوه‌ای که اکنون در مراحل آخر آزمایش بالینی هستند، ۷ مورد آن برای ایمن سازی بدن افراد نیازمند تزریق ۲ دوز هستند. به این ترتیب با توجه به ظرفیت تولید واکسن، ۲ میلیارد دوز تولیدی فقط برای ۱۲ درصد از جمعیت ۷.۸ میلیارد نفری کره زمین کافی است.

دکتر کلئو کونتوراودی استادیار مهندسی شیمی در امپریال کالج لندن در این باره می‌گوید: ما باید شفاف سازی کنیم. پس از تولید واکسن همه افراد همزمان به آن دسترسی نخواهند داشت. ظرفیت تولید ما کافی نیست.

محاسبات بنیاد CPI (متعلق به بیل و ملیندا گیتس) نشان می‌دهد حتی اگر ظرفیت تولید واکسن جهان ۲ برابر شود، در ۱۲ ماه آینده و تا پایان ۲۰۲۲ میلادی کمتر از نصف جمعیت جهان در برابر بیماری واکسینه می‌شوند؛ بنابراین محدودیت‌های سفر و فاصله گذاری اجتماعی در سال‌های آینده باید اجرایی شود مگر آنکه پیشرفت‌هایی بزرگ در فناوری تولید واکسن ایجاد شود.
 
 
منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->