رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید
سرخط خبرها

دکتر مینو محرز: امکان تشخیص جداگانه کرونا و آنفلوانزا به‌زودی فراهم خواهد شد

  • کد خبر: ۴۴۲۷۳
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
دکتر مینو محرز: امکان تشخیص جداگانه کرونا و آنفلوانزا به‌زودی فراهم خواهد شد
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا از امکان تشخیص و تست‌های جداگانه ویروس‌های کرونا و آنفلوانزا برای جلوگیری از تداخل در درمان آن‌ها خبر داد.
گروه جامعه شهرآرانیوز | عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا از امکان تشخیص و تست‌های جداگانه ویروس‌های کرونا و آنفلوانزا برای جلوگیری از تداخل در درمان آن‌ها خبر داد.

دکتر مینو محرز ادامه داد: متأسفانه در روز‌های گذشته مراجعه بیماران کرونایی به مراکز درمانی، از اردیبهشت و خردادماه هم بیشتر شده و ما را نگران کرده است.

وی درباره چرایی افزایش ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از کرونا گفت: بیشتر آمار مرگ‌ومیر به‌علت سن بیمار یا داشتن بیماری زمینه‌ای بوده است. اما چون کرونا در بدن هر فرد رفتار متفاوتی دارد، سعی کرده‌ایم تا با بررسی علت مرگ افراد و جمع‌بندی آن، زمینه‌های ابتلا را مشخص کنیم و از این راه بتوانیم اقدامات درمانی و پیشگیرانه خود را افزایش دهیم.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره دارو‌هایی مانند اکتمرا نیز تصریح کرد: این دارو به هیچ عنوان خوب نیست و عوارض دارد و از چرخه تجویز هم خارج شده است. به‌تازگی نیز NIH ایالات متحده آن را از دستور درمان خود خارج کرده است.

دکتر محرز درباره شباهت‌های علائم ویروس‌های کووید ۱۹ و آنفلوانزا و تصمیمات کمیته علمی برای روز‌های آینده گفت: در جلسه‌ای که با رئیس انستیتو پاستور داشتیم، مقرر شد به‌زودی امکانات تست و تشخیص این ۲ ویروس از هم تهیه شود تا بیماران مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا تصور نکنند کرونا گرفته‌اند. این اقدام به کارکنان درمان نیز اجازه خواهد داد تا بیمار را راهنمایی کنند و از استرس او بکاهند.

وی ضمن توصیه به رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی تأکید کرد: شستن مداوم دست‌ها و ضدعفونی‌کردن آن و همچنین ادامه استفاده از ماسک، قطعا باعث کاهش ابتلا به ویروس‌های فصلی خواهد شد و کسانی که این کار‌ها را انجام دهند، از بیماری مصون هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->