اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

داستان قرنطینه سه‌هفته‌ای فضانوردان آپولو ۱۱

  • کد خبر: ۴۴۳۴۸
  • ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۳
داستان قرنطینه سه‌هفته‌ای فضانوردان آپولو ۱۱
ناسا هنگام برنامه‌ریزی برای فرستادن آپولو ۱۱ به ماه، درباره همه جزئیات و خطرات ممکن فکر کرده بود. یکی از آن‌ها، سناریویی غم‌انگیز بود؛ چه اتفاقی می‌افتد اگر فضانوردانی که به زمین بازمی‌گردند، چیزی خطرناک و ناشناخته، مثلا میکروب‌های ماه، را با خود به زمین بیاورند؟
عاطفه همایونی  | شهرآرانیوز -  قبل از شروع آپولو ۱۱، ناسا نمی‌توانست تصور کند که اگر ذرات گردوغبار یا میکروارگانیسم‌هایی (شامل باکتری‌ها، ویروس‌ها، آغازیان و برخی قارچ‌ها) از ماه به زمین آورده شوند، چه اتفاقی برای حیات روی زمین خواهد افتاد. اگر به‌طور اتفاقی یک بیماری قمری روی زمین پخش می‌شد، در وهله اول تمام اعتباری که ناسا با برنامه فرود به ماه به‌دست آورده بود، از بین می‌رفت؛ بنابراین ناسا تصمیم گرفت با انجام اقداماتی اطمینان حاصل کند که سنگ‌های ماه از آلودگی‌های زمینی در امان می‌مانند و از طرفی ۳ هفته قرنطینه برای فضانوردان آپولو ۱۱ در نظر گرفت تا آلودگی‌های احتمالی از ماه به زمین وارد نشود.
 
 
فضانوردان آپولو ۱۱، نیل آرمسترانگ، باز آلدرین و مایکل کالینز، پس از ورود به هیوستون در ۲۷ ژوئیه ۱۹۶۹، به قرنطینه‌ای سیار فرستاده شدند. به همین ترتیب فضاپیمای آن‌ها، ماژول فرماندهی کلمبیا و همچنین حدود ۲۲ کیلوگرم نمونه از سطح ماه که فضانوردان با خود آورده بودند، به مدت ۲۱ روز در قرنطینه نگهداری شدند. این فضانوردان در طول قرنطینه خود، مصاحبه‌های متعددی را در یک اتاق کنفرانس شیشه‌ای برگزار کردند، گزارش‌های آزمایشی خود را نوشتند و ۳۹ سالگی آرمسترانگ را با یک مهمانی غافل‌گیرانه جشن گرفتند. مرکز قرنطینه سیار این فضانوردان، درواقع یک یدک عظیم در یک ناو هواپیمابر بود. این مرکز بسیار بزرگ، سالن و کتابخانه مخصوص خود را داشت و می‌توانست تا ۱۰۰ نفر را در خود جای دهد. در مقایسه با ماژول فرود فضاپیما، مرکز قرنطینه سیار یک کاخ بود. فضانوردان با حمایت تیمی بیست‌نفره در این مرکز قرنطینه شدند. در طول دوران قرنطینه فضانوردان، رئیس جمهور وقت آمریکا، نیکسون، با آن‌ها ملاقات کرد. سرانجام پس از ۳ هفته، هنگامی که هیچ نشانی از بیماری در آن‌ها یافت نشد، کالینز، آلدرین و آرمسترانگ از قرنطینه آزاد شدند.
 


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
پس از ورود فضانوردان به پایگاه نیروی هوایی الینگتون در نزدیکی هیوستون در تگزاس، اوایل روز ۲۷ ژوئیه ۱۹۶۹، همسران این ۳ فضانورد در مرکز قرنطینه سیار از آن‌ها استقبال کردند.



فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
فضانوردان آپولو ۱۱، از چپ به راست: نیل آرمسترانگ، مایکل کالینز و باز آلدرین. این فضانوردان از طریق پنجره مرکز قرنطینه سیار خود با رئیس‌جمهور ریچارد نیکسون گفتگو می‌کنند.


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
مردی درحال فیلم‌برداری از مرکز قرنطینه سیار برای فضانوردان آپولو ۱۱، سال ۱۹۶۹.


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
داخل تأسیسات قرنطینه سیار برای فضانوردان آپولو ۱۱.


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
مردی در حال بالارفتن از ماژول فرود آپولو، داخل مرکز قرنطینه سیار.


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
نمای کلی اطراف مرکز قرنطینه فضانوردان آپولو ۱۱.


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
آلدرین، کالینز و آرمسترانگ پشت پنجره اتاق قرنطینه.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->