آگاهی از وضعیت ترافیکی مسیرهای اربعین با ارسال یک پیامک تشکیل پرونده قضایی برای مرگ دختر ۱۲ ساله در کلینیک دندانپزشکی حادثه آتش سوزی خودرو پژو ۲۰۶ در مشهد+ جزییات قتل فجیع کارگر افغانستانی توسط همکار جوانش تصادف مرگبار دو خودرو در محور خواف- قائن+تصویر(۲۹ مرداد ۱۴۰۳) نجات جان هشت شهروند مشهدی از حریق (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) ۲۸ متهم در پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد دستگیر شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) زمان احتمالی برگزاری عمره و ثبت‌ نام جدید حج ویدئو | آتش سوزی یک ساختمان نیمه کاره در خیابان ولیعصر تهران (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) چگونه با فرسودگی شغلی مبارزه کنیم؟ کاهش ذخایر خونی استان خراسان رضوی به دلیل گرمای هوا هلال احمر: هیچ فوتی به علت گرمازدگی در بین زائران اربعین نداشتیم کاهش ۱۲ درصدی عملیات حریق آتش نشانی مشهد در سال ۱۴۰۳ استفاده از هوش مصنوعی برای مشاوره به دانش‌آموزان و انتخاب رشته در سال تحصیلی آینده تشکیل شورای پرستاری در مشهد | پیگیری خواسته‌ها و مطالبات پرستاران خوردن پیاز برای چه کسانی توصیه نمی‌شود؟ غربالگری گوش و شنوایی یک میلیون و ۳۰۰ هزار نوزاد در کشور تست‌های SPF ضدآفتاب در فضای مجازی علمی است؟ افتتاح سالن انتظار همراهان بیماران در بیمارستان قائم(عج) مشهد که با همت خیرین ساخته شد تکمیل ظرفیت ۱۰۰ درصدی واحد‌های اقامتی مشهد در دهه پایانی صفر شرایط جذب امریه سربازی اعزام آبان ۱۴۰۳ توسط دانشگاه تهران اعلام شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۳) | روند نسبی افزایش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری
سرخط خبرها

شیر پرچرب بخوریم یا کم چرب؛ کدام بهتر است؟

  • کد خبر: ۴۴۴۱۲
  • ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۳
شیر پرچرب بخوریم یا کم چرب؛ کدام بهتر است؟
اگر تا کنون فقط از روی حدس و گمان شیر خریده اید، دست کم این مطلب را تا آخر بخوانید تا بدانید که تفاوت‌های شیر کم چرب و پر چرب در چیست و بهتر است کدام شان را انتخاب کنید.
به گزارش شهرآرانیوز، تیرنگ نیستانی، مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ،اظهار داشت: براساس مطالعات انجام شده، دریافت زیاد پالم می‌تواند زمینه ساز برخی مشکلات باشد و گاهی نیز می‌تواند تأثیری نداشته باشد.

وی افزود: شیر وقتی از پستان گاو دفع می‌شود، حدود ۳ درصد چربی دارد و شیری که به عنوان شیر نیم چرب مصرف می‌کنیم، ۲.۵ درصد چربی دارد؛ بنابراین این شیر با وجود چربی، نمی‌تواند پالم داشته باشد.

مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، ادامه داد: مواد لبنی پرچرب همچون ماست می‌تواند ۵ تا ۷ درصد چربی داشته باشد؛ و تصور عموم بر این است که باید به این مواد لبنی، خامه اضافه شود. اما گاهی از چربی‌های گیاهی استفاده می‌شود. البته افرادی که شیر نیم چرب یا کم چرب استفاده می‌کنند نباید دغدغه روغن پالم افزوده داشته باشند. چون چربی چه پالم و چه چربی لبنی، گران و هزینه بر است.

نیستانی، تمرکز گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور را بر ریزمغذی‌ها، غنی سازی و مراقبت تغذیه در کشور دانست که البته مطالعات بالینی مرتبط با همین موضوعات را انجام می‌دهیم.
 
منبع:بهداشت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->