هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید PCQuest

  • کد خبر: ۴۴۹۹۸
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۵
نگاهی به شماره جدید PCQuest
شماره جدید PCQuest نشریه مشهور هندی‌ها در دنیای فناوری اطلاعات بالاخره در فضای مجازی منتشر شد تا از دریچه اهالی شبه قاره نگاهی به دنیای فناوری‌های مدرن داشته باشیم. طرح روی جلد و تیتر آن به رایانش ابری، خلاقیت و همکاری اختصاص یافته است.
نجفی | شهرآرانیوز - کسب و کار‌های هندی نیز نظیر دیگر مناطق جهان برای اطمینان از استمرار فعالیت‌ها و تضمین بقای کسب و کار‌ها در شرایط نامطمئن این روز‌ها تمرکز زیادی بر فضا‌های ابری و نوآوری در این زمینه داشتند. افزایش مطالبه برای دورکاری تقاضای زیادی برای راهبرد‌های امنیتی، مشارکتی و ابزار‌های نوآورانه مبتنی بر رایانش ابری ایجاد کرده است. با تمدید قرنطینه‌ها و امکان بازگشت دوباره و گسترده آن‌ها علاوه بر سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی، کسب و کار‌های حوزه رسانه، خرده فروشی، آموزش و حتی درمان نیز تقاضای زیادی برای خدمات ابری ارائه داده اند. چالش دیگر کسب و کار‌های هندی همانند دیگر کشورها، دفاتر و منازل بزرگ و گران قیمتی هستند که اکنون با افزایش سی وشش درصدی استفاده از اینترنت در هند، کاربری قبلی خود را به تدریج از دست می‌دهند. کاربران هندی به طور متوسط ۲۳ درصد زمان بیشتری از روز خود را صرف فضای مجازی می‌کنند. از جمله حوزه‌های بسیار حائز اهمیت در شرایط شیوع کووید ۱۹ توسعه خدمات پرداخت در بستر‌های دیجیتالی است.
 
در هندوستان از زمان شیوع بیماری در مقایسه با سال گذشته، پرداخت‌های آنلاین ۲۰ درصد و در مقایسه نقطه به نقطه ماهانه، ۴۳ درصد افزایش داشته است. در این میان، اما آنچه برای فعالان دنیای مجازی و فناوری اطلاعات می‌تواند بسیار بااهمیت باشد، چشم انداز استفاده از این خدمات است. براساس نظرسنجی شرکت PayPal، حتی در شرایط پساکرونا، استفاده از خدمات پرداخت آنلاین توسط ۷۵ درصد از پاسخ گویان در هند، ۶۳ درصد از چینی‌ها و کمترین آن ۱۹ درصد از ایتالیایی دنبال خواهد شد که می‌تواند بازار سودآورد و جذابی پیش روی برنامه نویسان و فعالان حوزه امنیت وب قرار دهد.
 
 
برای دانلود شماره جدید این مجله روی لینک زیر کلیک کنید:
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->