معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

افسردگی پاییزی و راهکار‌های مقابله با آن

  • کد خبر: ۴۵۳۳۶
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۴
افسردگی پاییزی و راهکار‌های مقابله با آن
افسردگی و کم‌حوصلگی فصلی با شروع فصل پاییز بسیار شایع است که با چند راهکار کاربردی می‌توان با این بیماری مقابله کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، فصل پاییز به عنوان عروس فصل‌های سال با تمام جذابت‌هایش برای برخی افسردگی و دل تنگی به همراه دارد.

این افسردگی یکی از انواع اختلالات خلقی است که به صورت دوره‌ای در فصول سرد سال بروز می‌یابد. افسردگی فصلی تقریبا شبیه همان افسردگی (Depression) است. با این تفاوت که در برخی از فصول سال رخ می‌دهد و با تغییر فصل برطرف می‌شود.

افسردگی فصلی و علایم آن

علت افسردگی فصلی هنوز دقیق مشخص نشده است و اعتقاد بر این است که حضور هورمون‌های خاص ممکن است، در طی یکسال باعث تغییرات خاصی شوند. یکی دیگر از علت‌های ایجاد این افسردگی کاهش مقدار دریافت نور در این فصل است که باعث کاهش «سروتونین» می‌شود که تنظیم خلق و خوی را بهم می‌ریزد. یکی دیگر از تئوری‌ها این است که سطح «ملاتونین» می‌تواند تحت تاثیر تغییر در فصل باشد و می‌تواند الگو‌های خلق و خوی شما را تحت تاثیر قرار دهد.

از دیگر علایم بروز افسردگی در فصل پاییز می‌توان احساس افسردگی در زمانی طولانی، اختلال خواب، تغییر در وزن یا اشتها، دشواری در تمرکز و ... اشاره کرد.

راه‌های درمان افسردگی پاییزی

همان طور که بیان شد یکی از دلایل ایجاد افسردگی کاهش دریافت نور است که برای جبران این کاهش لازم است روزانه دقایقی را زیر نور مستقیم آفتاب قرار بگیرید.

روانشناسان معتقدند رنگ‌های روشن و گرم باعث تقویت روحیه و احساس شادی می‌شوند، پس برای مبارزه با افسردگی پاییز از این رنگ‌ها کمک بگیرید.

تغذیه در روند بهبود اختلال افسردگی فصلی اهمیت زیادی دارد. کمبود آهن، امگا ۳، اسیدفولیک و ویتامین دی تاثیر مستقیمی با بروز علایم افسردگی دارد. ‏
 
یک برنامه منظم اجازه نمی‌دهد تنبلی بر شما غلبه کند. به موقع بخوابید و به موقع بیدار شوید حتی اگر روز‌های اول این کار برای شما بسیار سخت باشد، اما خود را به اجرای برنامه ملزم کنید. زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن بهترین برنامه است، زیرا شما می‌توانید حداکثر استفاده را از نور آفتاب و روشنایی روز ببرید.

اگر شما در این فصل‌ها بی‌حال‌تر هستید، صبح‌ها کمی زودتر از خواب بیدار شوید و قبل از رفتن به سرکار پیاده روی کنید. وقتی که هوا ابری است زمانی را در خارج از خانه بگذرانید و خودتان را در اتاق تاریک و بسته حبس نکنید. ‏

برای تقویت روحیه خود و مقابله با حس و حال غم انگیز پاییز، ورزش کنید. ورزش کردن نه تنها در پاییز، بلکه همیشه روحیه شما را بهتر خواهد کرد.

اگر چه انرژی کمی دارید و مدام ذهن تان به دنبال تعبیر و تفسیر‌های غمگین کننده است، اما باید تلاش کنید که هر تفسیری را یک بار دیگر مرور کرده و به طوری متفاوت از قبل راجع به آن فکر کنید و بیش از هر چیز، نیمه پر لیوان را بیش از نیمه خالی آن مورد توجه قرار دهید.

منبع: خبرگزاری میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->