مشاهده سه قلاده یوزپلنگ در جاجرم خراسان شمالی مدارس کدام شهرستان‌های خراسان رضوی فردا (شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تلف شدن یک گوسفند توسط پلنگ در نیشابور پاپ فرانسیس: همیشه برای برقراری صلح و دوستی در جهان تلاش می‌کنم شکارچی زخمی از حمله خرس در لرستان پیدا شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اعتراض مسافران به شرکت‌های هواپیمایی کیش و کاسپین کدام شهر امروز (۱۴ دی۱۴۰۳) آلوده‌ترین نقطه کشور بود؟ + عکس حکم اعدام محیط‌بان کرمانی صادر شده است؟ مدارس در ۴ شهر خراسان جنوبی، فردا (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) غیرحضوری شدند خارج کردن ۱۰۰ بسته موادمخدر از بدن یک جوان ۲۲ ساله کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیران در حوزه سلامت در خراسان رضوی عاملان زورگیری ۱۰ هزار دلاری در مشهد به دام افتادند (۱۴ دی ۱۴۰۳) تصادف در مسیر زابل به زاهدان| یک نفر کشته و ۱۷ تن مجروح شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) صدور گواهی ولادت الکترونیکی شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) بارش برف و کولاک در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟
سرخط خبرها

شیوع ویروسی جدید و خطرناک پس از کویید ۱۹ + علائم

  • کد خبر: ۴۵۳۴۷
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵
شیوع ویروسی جدید و خطرناک پس از کویید ۱۹ + علائم
وزارت بهداشت موریتانی از شیوع وبایی جدید در این کشور که از حیوانات به انسان منتقل می‌شود، خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، بیماری واگیر تب دره ریفت پس از آنکه کشور موریتانی را درنوردید، حالا نگرانی‌های واقعی از انتقال آن به ویژه در بین دامداران در کشور مراکش به شدت افزایش یافته است. ویروس این بیماری در وهله اول از حیوانات منتقل شده، اما می‌تواند به انسان نیز سرایت کند.

این ویروس می‌تواند به همه حیوانات و انسان‌ها سرایت کند، اما تاکنون نمونه‌ای از انتقال انسان به انسان آن مشاهده نشده است.

وزارت بهداشت کشور موریتانی در بیانیه‌ای اعلام کرده است که تاکنون ۳ نفر در این کشور بر اثر ابتلا به بیماری تب دره ریفت جان خود را از دست داده‌اند.

در این بیانیه آمده است در روز چهاردهم ماه سپتامبر یک مورد ابتلا به بیماری تب دره ریفت به مرکز فوریت‌های ملی ابلاغ شد و پس از آن نیز ۴ مورد جدید ابتلای تایید شده در ایالات تکانت واقع در شرق شهر نواکشوت پایتخت کشور ثبت شد که بر این اساس تعداد کل مبتلایان به ۵ نفر رسید و ۳ نفر از آن‌ها جان باختند.

این بیانیه می‌افزاید: اطمینان یافتیم که تعدادی گله حیوانات در برخی مناطق کشور نیز به این بیماری مبتلا شده‌اند. همچنین مواردی از ابتلا به بیماری پاستورلا که موجب خونریزی در شتر می‌شود، ولی به انسان منتقل نمی‌شود در کشور مشاهده شده است.

گزارش برخی از شهروندان و پزشکان در یکشنبه گذشته نیز از مشاهده موارد ابتلا به تب دره ریفت در ۴ استان موریتانی حکایت داشت و گفته شده است دست کم دو نفر شتربان که از منطقه‌ای دور افتاده در استان تکانت آمده بودند، به این بیماری مبتلا بودند.

براساس این گزارش بیماری مذکور غالبا از طریق تماس مستقیم و یا غیر مستقیم با خون یا اعضای حیوان مبتلا، به انسان سرایت می‌کند.

همچنین این ویروس می‌تواند از طریق تماس انسان با گوشت حیوان هنگام ذبح با تقطیع آن یا هنگام کمک به حیوان در زایمان یا هنگام انجام اعمال پزشکی یا هنگام از بین بردن جسد حیوانات و ... به انسان منتقل شود؛ از این رو برخی گروه‌ها مانند دامداران، کشاورزان، کشتارگاه‌ها و دامپزشکان به شدت در معرض این بیماری قرار دارند.

علاوه بر این نیش برخی حشرات مکنده خون نیز می‌تواند عامل انتقال بیماری به انسان باشد.

مدت زمانی که برای مراقبت از انتقال این ویروس از فرد یا حیوان مبتلا به دیگران نیاز است، ۲ تا ۶ روز بوده و تب، سرگیجه، ضعف عمومی، کاهش وزن، درد عضلانی، درد کمر و گردن از جمله علائم ابتلا به این بیماری است.
 
زینب العدیسی پزشک متخصص این بیماری می‌گوید: امکان انتقال بیماری از موریتانی به مراکش بسیار جدی است. این بیماری می‌تواند هم برای حیوانات و هم برای انسان‌ها به شدت وخیم شده و منجر به خسارت‌های جبران ناپذیر اقتصادی به دلیل ابتلای تعداد زیادی از حیوانات شود.
به گفته این پزشک این ویروس اولین بار در سال ۱۹۳۱ در جریان انجام تحقیقات در مورد شیوع یک بیماری در میان گوسفندان در مزرعه‌ای در منطقه‌ای معروف به "دره ریفت" در کنیا شناسایی شد.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->