روایت تلخ مردی که به آخر خط رسید| طلاق زوج جوان بخاطر باجناق‌ اتوکشیده! اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران تا پایان هفته (۱۸ تیر ۱۴۰۳) مهار آتش سوزی در منطقه حفاظت شده دربادام شهرستان قوچان + فیلم (۱۸ تیر ۱۴۰۳) ابتلای ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی (۱۸ تیر ۱۴۰۳) جیب‌بر‌های اتوبو‌س‌های مشهد به دام افتادند | اعتراف عروس و مادرشوهر به ۲۵ فقره سرقت (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری توزیع رایگان شیر بین ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی در سال تحصیلی گذشته بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد خوردن یک وعده ۱۴۰ گرمی سیب‌زمینی سرخ‌شده برابر با کشیدن ۲۵ نخ سیگار چند توصیه به مادرانی که در ماه محرم کودکان را به هیئت می‌برند
سرخط خبرها

برای کنترل بهتر قندخون، بعد از صبحانه این نوشیدنی را بخورید

  • کد خبر: ۴۵۸۲۳
  • ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۳
برای کنترل بهتر قندخون، بعد از صبحانه این نوشیدنی را بخورید
محققان دانشگاه بث بریتانیا در این مطالعه به بررسی تأثیر خواب مختل شده و قهوه صبحگاهی بر طیفی از نشانگر‌های مختلف متابولیکی پرداختند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه بث بریتانیا در این مطالعه به بررسی تأثیر خواب مختل شده و قهوه صبحگاهی بر طیفی از نشانگر‌های مختلف متابولیکی پرداختند.

دانشمندان دریافتند در حالیکه یک شب کم خوابی بر متابولیسم بدن تأثیر دارد، اما نوشیدن قهوه به عنوان راهی برای سرحال شدن می‌تواند بر کنترل قند خون تأثیر منفی بگذارد.

با توجه به اهمیت حفظ ایمن سطح قند خون برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و بیماری‌های قلبی، محققان معتقدند این نتایج می‌تواند پیامد‌های سلامتی گسترده‌ای داشته باشد.

نتایج این یافته‌ها نشان می‌دهد که یک شب بدخوابی موجب تشدید گلوکز خون شرکت کنندگان یا واکنش انسولین شان نشد.

محققان مشاهده کردند مصرف قهوه غلیظ قبل از صبحانه خطر واکنش قندخون را تا ۵۰ درصد افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، نوشیدن قهوه بلافاصله بعد از بیدارشدن از یک خواب شبانه مختل شده می‌تواند کنترل قندخون را مختل کند.

محققان تاکید دارند ابتدا باید صبحانه خورده شود و نیم ساعت بعد اگر هنوز احساس کسالت وجود داشت قهوه نوشیده شود.

«هری اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «شروع روز بعد از یک بدخوابی شبانه با نوشیدن یک قهوه سنگین و غلیط تاثیر منفی بر روند متابولیسم گلوکز تا حدود ۵۰ درصد دارد.»

منبع:بهداشت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->