آغاز عملیات گسترده پاکسازی مبادی ورودی مشهد از ۲۸ مردادماه تا پایان دهه آخر صفر نگاهی به زندگی کریم طاهرزاده بهزاد طراح ماندگارترین بنا‌های عصر پهلوی اول در مشهد | خدمت شش‌ساله آقای معمار خدمت رسانی ۵۸۰۰ پاکبان مشهدی در روز‌های پایانی ماه صفر آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اسکان ۱۷۲ هزار نفر در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ فرهمندی: در دوره ششم مدیریت شهری، نگاه ویژه‌ای به توسعه شهر و اجرای پروژه‌ها داشتیم محمدیان‌یزدی: اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشکل ارتباطات محور شمالی‌جنوبی را حل می‌کند استاندار خراسان رضوی: پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز، گره ترافیکی بزرگی را در منطقه باز می‌کند + فیلم شهردار مشهد مقدس: نباید اجازه دهیم مشهد از نظر زیست‌محیطی به تهران دوم تبدیل شود + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمبود منابع، مانع کار ما نشده است کیفیت هوای مشهد همچنان در شرایط «قابل قبول» (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی خبر داد: پرداخت حدود ۸۳۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی به شهرداری ها، فرمانداری‌ها و دهیاری‌های استان مترو و اتوبوس در مشهد طی ۳ روز پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ رایگان شد آماده‌باش اورژانس مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ | استقرار ۳ هزار تکنسین فوریت‌های پزشکی پیرامون حرم امام‌رضا(ع) بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: ۹ هزار جای‌پارک و ۵۱ مکان اسکان موقت آماده خدمت‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر | ما در حوزه قطارشهری، با کمبود واگن مواجه هستیم پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشهد، فردا (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به بهره‌برداری می‌رسد تسهیل دسترسی زائران و شهروندان به خدمات شهری در مشهد با به‌روزرسانی لایه‌های مکانی نقشه مشهد محدودیت‌های ترافیکی ایام شهادت امام‌رضا(ع) در مشهد از پنجشنبه (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) اعمال خواهد شد مشهد؛ اولِ عشق است آخرِ صفر
سرخط خبرها

۴۰۰ واحد فست فود بدون مجوز در مشهد فعالیت می‌کنند

  • کد خبر: ۴۶۵۱
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۸
۴۰۰ واحد فست فود بدون مجوز در مشهد فعالیت می‌کنند
اگر مساحت شهر مشهد را در نظر بگیریم و تعداد واحد‌های فعال فست فود را باید عنوان کرد به صورت تقریبی در مشهد هر ۱۸ متر یک واحد فست فود فعال است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از اقتصادآنلاین، تغییر عادات غذایی مردم، زندگی ماشینی و علاقه به غذا‌های آماده، پرچرب و پرکالری سبب شکل‌گیری تعداد زیادی فست‌فود در سطح شهر مشهد شده است.
فاصله این واحد‌ها با توجه به اینکه قانون حریم صنفی وجود ندارد از یکدیگر بسیار کوتاه شده است، به طوری که طبق مساحت مشهد می‌توان گفت هر ۱۸ متر در مشهد به صورت میانگین یک واحد فست فود ایجاد شده است، تا جایی که در بلوار وکیل آباد مشهد در هر چند قدمی شاهد شکل‌گیری مغازه‌های فست فود و تهیه غذا هستیم که نظر جوانان و خانواده‌ها را به خود جلب می‌کند. به ویژه در آخر هفته و روز‌های تعطیل صف‌های طولانی برای خریداری این نوع مواد غذایی شکل می‌گیرد.
اما آن چه در این میان حائز اهمیت است توجه به بهداشت و سلامت تهیه غذا‌های آماده و اطمینان از وجود نظارت بر روی آن‌ها است؛ بنابراین برای اطلاع از میزان نظارت بر این واحد‌ها و وضعیت سلامت محیطی آن‌ها، با رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرآورده‌های گوشتی، اغذیه، پیتزا و غذا‌های فانتزی مشهد به گفتگو می‌نشینیم.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرآورده‌های گوشتی، اغذیه، پیتزا و غذا‌های فانتزی مشهد گفت: در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ واحد فست فود در مشهد فعالیت می‌کنند.
ابوالقاسم کاشفی وحدتی اظهار داشت: تعداد فست فود‌های زیر پوشش این اتحادیه در سطح کلانشهر مشهد دوبرابر رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها و واحد‌هایی است که غذا‌های سنتی و رایج را طبخ و عرضه می‌کنند که در حدود ۱۰۰۰ تا است.
وی افزود: در این اتحادیه ماهیانه بین ۴۰ الی ۵۰ پروانه فعالیت صادر شده و ۳۰ الی ۴۰ پروانه باطل می‌شود.
کاشفی وحدتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد ۴۰۰ واحد فست فود بدون مجوز در مشهد فعالیت می‌کنند که ۸۰ تا از این تعداد تاکنون پلمب شدند.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرآورده‌های گوشتی، اغذیه، پیتزا و غذا‌های فانتزی مشهد ادامه داد: البته از این تعداد واحد بدون مجوز، اکثر آن‌ها در مراحل گرفتن مجوز هستند، اما مشورت نکردن متقاضیان با اتحادیه‌ها در زمینه راه‌اندازی واحد خدماتی سبب شده که حدود ۷۰ درصد از واحد‌های صنفی ما با مشکلات مالی روبه‌رو شوند.
وی اضافه کرد: متاسفانه در مشهد واحد‌های صنفی وجود دارند که از نظر مالی در وضعیت قرمز هستند، اما برای فروش بیشتر با توجه افزایش مواد اولیه قیمت‌های خود را ثابت یا کاهش دادند.
کاشفی وحدتی با اشاره به اینکه فست‌فود‌های زیر پله‌ایی بیشتر در مناطق کم برخوردار شهر مشهد فعالیت می‌کنند، گفت: این فست‌فود‌ها از مواد اولیه با کیفیت پایین‌تری استفاده می‌کنند، اما باتوجه به اینکه مردم در این مناطق به دنبال جنس ارزان‌تر هستند از استقبال خوبی برخوردار هستند.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرآورده‌های گوشتی، اغذیه و پیتزا و غذا‌های فانتزی مشهد همچنین بدون اشاره به آمار مشخص، میزان فروش فست فود‌ها را امسال تاکنون در این کلانشهر بسیار مطلوب توصیف و بیان کرد: ارقام و فروش بالای فست فود در مشهد نشان می‌دهد که زائران و مجاوران در روز‌های مختلف سال به ویژه طی ایام نوروزی بیش از غذا‌های سنتی متقاضی خرید و صرف انواع فست فود هستند.
وی اضافه کرد: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه تولید فست فود، پیش از سال جدید اعضای صنف فرآورده‌های گوشتی، اغذیه، پیتزا و غذا‌های فانتزی مشهد نرخ پیشنهادی خود را به اتحادیه ارائه کردند. اتحادیه نیز با در نظر گرفتن وسع اقتصادی مردم نرخ جدید مناسبی را برای انواع فست‌فود در سال ۱۳۹۸ اعلام نموده است.
کاشفی وحدتی در ادامه با اشاره به نحوه نظارت بر قیمت‌ها و موارد بهداشتی فست فود‌ها در مشهد گفت: بازرسان ماهیانه حداقل یک نوبت بازرسی و نظارت را از واحد‌های فست فود در مشهد انجام می‌دهند، تعیین نرخ قیمت‌ها هم با تایید اتحادیه اعمال می‌شود.
وی ادامه داد: برای واحد‌هایی که بهداشت فردی، محیطی و بهداشت فراوری مواد غذایی را رعایت نکنند اخطاریه صادر می‌شود و در مواردی که تخلف از شدت بیشتری برخوردار باشد اقدام به پلمب و معرفی صاحبان آن واحد به مراجع غذایی می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->