عارف: دولت اجازه نمی‌دهد حقی از خانواده جانباختگان و مصدومان این حادثه تضییع شود عراقچی: مواضع غیرمنطقی آمریکا باعث شد که زمان برگزاری دور بعدی مذاکرات را تعیین نکنیم پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک و متقابل میان ایران و ترکمنستان راهبردی برای تامین رفاه دو ملت است آیت‌الله علم‌الهدی: مشکل جمعیت با فرهنگ‌سازی قابل حل است روسیه برای کمک به دستیابی اجماع میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد قالیباف در بزرگداشت شهدای خدمت: شهید رئیسی روح انقلاب را در فضای مدیریتی کشور زنده کرد عارف وارد بندرعباس شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آژانس امدادرسانی سازمان ملل در فلسطین، از گسترش سوءتغذیه در نوار غزه خبر داد قدردانی پاکستان از چین برای حمایت قاطع پکن از تمامیت ارضی این کشور ویدئو | سخنان رهبر معظم انقلاب درباره حق غنی‌سازی ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا و توصیه ایشان به طرف مقابل لغو مذاکرات به نقل از سخنگوی وزارت خارجه، ساختگی است (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: اتاق بازرگانی ایران و تهران ۲۷۶ میلیارد تومان برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی اختصاص داده است ۵ کامیون وارد غزه شد که ۲ کامیون آن حامل کفن بود ابراز امیدواری مسکو برای تصویب سریع‌تر توافق راهبردی با ایران عراقچی بعد از سخنرانی رهبر انقلاب: از نظر ایران موضوع غنی‌سازی قابل مذاکره نیست + فیلم کوچک‌زاده در مجلس در پی تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام جنجال به پا کرد سخنگوی وزارت خارجه: تاکنون زمان و مکان قطعی دور بعدی مذاکرات با آمریکا مشخص نشده است معاون‌اول رئیس‌جمهور با خانواده‌های شهیدان آیت‌الله رئیسی و مالک رحمتی دیدار کرد معاون حقوقی عراقچی: تحریم‌های دارویی باعث محروم شدن انسان‌ها از حق زندگی شده است وزارت خارجه آمریکا: جدول زمانی مشخصی برای لغو تحریم‌های سوریه وجود ندارد هشدار سفیر ایران در لندن به قانون‌گذاران انگلیسی درباره اختلال در روابط دو کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمی‌دانست | آمریکایی ها در مذاکرات دست از یاوه گویی بردارند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و عکس بهروزآذر خبر داد؛ مخالفت دولت با طرح جدید کاهش مهریه به ۱۴ سکه مهاجرانی: بخش خصوصی باوجود ناترازی‌ها سرپا مانده است قالیباف: قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت قابلیت تحول در مسائل اقتصادی را دارد آن روز سخت | روایت سقوط بالگرد شهید جمهور و همراهانش عراقچی: مجمع گفتگوی تهران، پایتخت را به قلب تپنده‌ی وفاق منطقه‌ای تبدیل کرد پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟
سرخط خبرها

تداوم درگیری نظامی جمهوری آذربایجان و ارمنستان در نزدیکی مرز ایران

  • کد خبر: ۴۶۹۷۷
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۷
تداوم درگیری نظامی جمهوری آذربایجان و ارمنستان در نزدیکی مرز ایران
درگیری نظامی و آتشباری بین نیروهای ارتش آذربایجان و ارمنستان در نزدیکی مرز ایران در آن سوی رود ارس از ساعات صبح تا شامگاه امروز/پنجشنبه/ ادامه یافت.
به گزارش شهرآرانیوز، درگیری نظامی بین نیرو‌های ارتش جمهوری آذربایجان و ارمنستان در خطوط تماس دو طرف در مناطق مقابل روستا‌های شهرستان اصلاندوز و خداآفرین امروز با شدت زیادی جریان داشت.

به گفته منابع محلی، شلیک گلوله سلاح‌های سنگین در چند روز گذشته متوقف نشده و نبرد نیرو‌های دو طرف در امتداد مرز ایران با پیشروی نیرو‌های جمهوری آذربایجان به حوالی روستا‌های اسکانلو، قلی بیگلو و کدخدالوی ایران در ساحل رودخانه مرزی ارس رسیده است.

بر اساس این گزارش، شواهد و آثار برخورد شلیک گلوله و انفجار تجهیزات جنگی در مواضع دو طرف در آنسوی رودخانه مرزی ارس قابل مشاهده است و در ۲۴ ساعت گذشته صدای انفجار گلوله‌های جنگی در منطقه قطع نشده است.

بنا به گزارش منابع ساکن در روستا‌های مرزی منطقه، درگیری بین دو طرف در عمق خاک آذربایجان جریان دارد و صدای شلیک سلاح‌های سنگین به طور مستمر شنیده شده و دود ناشی از اصابت این سلاح‌ها از روستا‌های مرزی با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است.

به گزارش ایرنا، بنا به اعلام علی امیری‌راد فرماندار شهرستان خداآفرین، امروز در جریان درگیری نیرو‌های ارمنستان و آذربایجان ۱۰ راکت جنگی به روستا‌های قلی بیگلو و کدخدالو در این شهرستان اصابت کرده است.

بنا به گفته منابع محلی، یک پیرزن در اثر شلیک گلوله جنگی در روستای قلی بیگلوی خداآفرین زخمی و تعدادی از دام اهالی نیز تلف شده است.

به علت تصرف مناطق نزدیک به مرز توسط نیرو‌های جمهوری آذربایجان، درگیری به مناطقی دورتر از مرز شهرستان اصلاندوز مغان در شمال استان اردبیل در آنسوی ارس کشیده شده و مناطق مرزی این شهرستان در وضعیت امنیت، ثبات و آرامش قرار دارد.

تنش بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه قره‌باغ کوهستانی در سال ۱۹۸۸ میلادی آغاز و در سال ۱۹۹۲ میلادی به درگیری‌های نظامی تبدیل شد.

بر اثر این درگیری نظامی هفت شهرستان جمهوری آذربایجان به تصرف نیرو‌های ارمنستانی درآمد.

در سال ۱۹۹۴ میلادی با میانجیگری گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا آتش‌بس میان طرفین برقرار شد، ولی تلاش‌های بین‌المللی برای حل مسالمت‌آمیز این مناقشه تا به حال نتیجه‌ای نداشت.

درگیری نظامی بین دو طرف آذری و ارمنی از ۱۸ روز پیش آغاز شده و بر اساس اعلام مقام‌های جمهوری آذربایجان این کشور توانسته است ۴۹ روستا و سه منطقه شهری از مناطق اشغالی خود را از تصرف ارامنه آزاد سازد.

وزرای امور خارجه آذربایجان و ارمنستان اوایل این هفته پیش با میانجیگری روسیه درباره برقراری آتش بس به توافق رسیدند، ولی ادامه درگیری نشان می‌دهد که این توافق چندان پایدار و جدی نبوده است.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->