حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها
سرخط خبرها

شرکت داروسازی فایزر ادعا کرد که تا آذر ماه واکسن کرونا را عرضه می‌کند

  • کد خبر: ۴۷۰۱۵
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷
شرکت داروسازی فایزر ادعا کرد که تا آذر ماه واکسن کرونا را عرضه می‌کند
شرکت داروسازی «فایزر» آمریکا روز جمعه ادعا کرد که واکسن «ویروس کرونا» ساخت این شرکت را تا پایان نوامبر (آذر ماه) برای دریافت مجوز به نهاد فدرال نظارت دارویی این کشور عرضه خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت داروسازی «فایزر» آمریکا روز جمعه ادعا کرد که واکسن «ویروس کرونا» ساخت این شرکت را تا پایان نوامبر (آذر ماه) برای دریافت مجوز به نهاد فدرال نظارت دارویی این کشور عرضه خواهد کرد.

به نوشته روزنامه «فایننشال تایمز» لندن، فایزر قصد دارد نتایج آزمایش واکسن تازه‌ای را که به همراه شرکت "بایوان تک" آلمان برای مصونیت در برابر همه‌گیری ویروس کرونا ساخته است، در هفته سوم نوامبر برای دریافت مجوز اضطراری در اختیار سازمان فدرال غذا و داروی ایالات متحده قرار دهد.

«آلبرت بورلا» مدیر اجرایی فایزر در بیانیه‌ای اعلام کرد که این واکسن تاکنون روی حدود ۳۸ هزار تن در سراسر جهان آزمایش شده است.

فایزر با توجه به اینکه تاکنون به هیچ شرکت داروسازی خارج از روسیه و چین، مجوز کاربرد واکسن داده نشده است، در این رقابت پیشتاز به شمار می‌رود.

با اینکه بر اساس بیانیه خانم بورلا، آزمایش‌های این واکسن به خوبی پیشرفت کرده است، اما تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر (۱۳ آبان ماه) آمریکا در دسترس همگان قرار نخواهد گرفت.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا پیش از این وعده داده بود، واکسن کرونا در چند هفته آینده (تا پیش از برگزاری انتخابات سوم نوامبر/13 آبان) در دسترس خواهد بود، اما مقام‌های دارویی آن را بخشی از کارزار انتخاباتی او دانسته بودند.

بورلا در یادداشتی برای کارکنان فایزر که به دست فایننشال تایمز نیز رسیده، نوشته است: تشدید «رجزخوانی‌های سیاسی» درباره ساخت و زمان‌بندی عرضه واکسن کرونا، موجب کاسته شدن از اعتماد همگانی می‌شود. برای فایزر اطمینان از موثر بودن این واکسن تا پایان اکتبر (اوایل آبان) امکان‌پذیر بود، اما ممکن است این اطلاعات بنابر تغییرات در میزان ابتلای شرکت کنندگان در آزمایش‌ها، زودتر یا دیرتر منتشر شود.

فایزر برای دریافت مجوز ار سازمان غذا و داروی ایالات متحده باید دستکم نیمی از اطلاعات مربوط به ایمنی شرکت‌کنندگان در آزمایش‌هایش را به همراه جزئیات واکنش آنها در مدت ۲ ماه پس از دریافت آخرین واکسن، در اختیار این نهاد نظارتی قرار دهد.

واکسن تولیدی فایزر و بایوان تک که بر اساس فناوری نوین "ام آر آن ای" ساخته شده، در ۲ مرحله تزریق می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->