حریق یک خوابگاه دانشجویی در مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهار‌شنبه، ٣١مرداد ١۴٠٣) | تداوم وزش باد تا اواخر هفته در خراسان‌رضوی کلاهبرداری با آگهی جعلی فروش خودرو در سایت دیوار همه چیز درمورد آبله میمونی| تشدید مراقبت در مرز‌های زمینی و هوایی خراسان رضوی برای جلوگیری از ورود افراد مشکوک ۵ تا ۱۰ درصد زنان ایرانی به آندومتریوز مبتلا هستند اهمیت معاینه دندان کودکان قبل از شروع سال تحصیلی جدید زائران اربعین از لباس‌های نخ- پنبه‌ای و کفش‌های راحتی استفاده کنند جوان مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تایید جان باختن ۲۸ زائر پاکستانی در حادثۀ واژگونی اتوبوس در یزد نتایج نهایی آزمون پذیرش دانشجو-معلم ۱۴۰۳ اعلام شد ۱۳ بیمار مشکوک به تب دنگی در نیشابور شناسایی شدند علت مسمومیت سالمندان در خانه سالمندان پردیس چه بود؟ هوای مشهد تا پایان هفته به تدریج گرم می‌شود (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) جزییات واژگونی خودرو در بلوار وکیل آباد مشهد (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) اتوبوس زائران پاکستانی در دهشیر یزد واژگون شد+فیلم
سرخط خبرها

افزایش نگران کننده تعداد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۷۲۶۹
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
افزایش نگران کننده تعداد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی
دبیر کارگروه مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افزایش مبتلایان سرپایی و بستری به کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی طی هفته اخیر هشدار دهنده است.

گروه جامعه شهرآرانیوز | دکتر علی اصغر انجیدنی افزود: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ بیمار بر اثر کرونا در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد بستری هستند و تحت معالجه قرار دارند.


وی ادامه داد: روزانه بین ۱۵۰ تا ۱۷۰ مورد جدید مبتلا به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری می شوند در حالی که این آمار جدا از تعداد مبتلایان سرپایی است.


دبیر کارگروه مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مردم به محض مشاهده علائم مشکوک به کرونا به بیمارستانها مراجعه نکنند چرا که با این اقدام، سلامت خود و دیگران را تهدید می کنند.


انجیدنی افزود: مراجعه افراد با علائم مشکوک به بیمارستانها در مراحل اولیه،  فرد را در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار می دهد و از سوی دیگر امکان استفاده خدمات تخصصی درمان کرونا به افراد مبتلا را سلب می کند.


وی با اشاره به تمهیدات انجام شده و تاکید بر نظام ارجاع در فرآیند درمان بیماران کرونا ادامه داد: بهترین اقدام  مردم با مشاهده علائم مشکوک به کرونا تماس با سامانه ۱۹۱ است.


دبیر کارگروه مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کارشناسان سامانه ۱۹۱، ضمن ارائه مشاوره های لازم به تماس گیرندگان آنان را برای مراجعه به نزدیکترین مرکز درمانی و یا مرکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا راهنمایی می‌کنند.


انجیدنی افزود: ۲۲ مرکز خدمات جامع سلامت سطح یک درمان کرونا در مشهد فعال است و در صورت نیاز مراجعان سرپایی مبتلا به کرونا برای  برخورداری از خدمات تخصصی سطح ۲ به ۱۹ کلینیک تخصصی فعال در این زمینه ارجاع داده می شوند و بیماران نیازمند بستری از این طریق به بیمارستانها معرفی می شوند که این فرآیند از تجمع و مراجعه مستقیم مبتلایان به بیمارستانها جلوگیری می‌کند.


وی ادامه داد: در کنار این تمهیدات به همه درمانگاهها و بیمارستانها ابلاغ شده است که ظرفیت و درمان بیماران کرونایی را داشته باشند و این گونه بیماران را به سایر بیمارستانها انتقال ندهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->