احتمالا گوگل اندروید ۱۶ را زودتر از زمان معمول منتشر کند دستگیری دو مجرم که با آیفون‌های تقلبی از اپل ۲.۵ میلیارد دلار کلاهبرداری کرده بودند پاسخ پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳) ایرانی‎‌ها در رتبه سوم باهوش‌ترین مردم جهان پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود خرید هاست با بهترین قیمت و کیفیت (راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما) دلیل تأخیر در زمان انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زباله‌های الکترونیکی، نیمه تاریک فناوری | چه کسانی زباله الکترونیکی ایجاد می‌کنند؟   عکس و ویدئو از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (۱۰ مهر ۱۴۰۳) دانشمندان ادعا می‌کنند همه‌گیری کرونا بر کره ماه تأثیر گذاشته است! حالا همه کاربران اندروید می‌توانند به Gemini Live دسترسی داشته باشند مایکروسافت نسخه جدید کوپایلوت را با ویژگی‌های جدید معرفی کرد | یک همراه هوش مصنوعی برای همه کاربران لباس فضانوردی چین برای فرود روی ماه رونمایی شد + ویدئو آیا موضوع رفع فیلترینگ به نتیجه می‌رسد؟ بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟ پاسخ پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) پاسخ سوال امروز تایم فارم (دوشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) چرا سونی درایو نوری را از پلی استیشن ۵ پرو حذف کرد؟
سرخط خبرها

کودکان در فضای مجازی

  • کد خبر: ۴۷۳۴۴
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
کودکان در فضای مجازی
سید رحمان میرزاییان
فرزندان ما امروز بی‌دفاع در فضای مجازی رها شده‌اند، جایی که هیچ‌کس مراقب آن‌ها نیست و همواره مورد تهاجم فکری صد‌ها هزار سودجو هستند. تجربه فضای مجازی تجربه‌ای مشابه دریاست. همان‌طور که دریا مفرح و زیباست و تجربه‌ای نشاط‌آور برای بچه‌ها به همراه دارد، فضای مجازی نیز همین‌گونه است. اما باید مراقب بود. والدین در این مراقبت و نظارت، می‌توانند اولین و بهترین افراد باشند. اولین قدم در این موضوع کسب آگاهی و دانش لازم از سوی والدین است. یعنی والدین باید با حداقل‌های قوانین این فضا آشنا باشند تا بتوانند نقش نظارتی خود را ایفا کنند. دومین قدم آگاهی‌بخشی به فرزندان است. اینکه فرزندان بدانند در این فضا چه می‌گذرد و چه اتفاقاتی می‌تواند جلو پای آن‌ها قرار بگیرد، وظیفه مهم والدین است و نکته مهمی است که والدین می‌توانند از طریق صحبت‌های دوستانه و در جمع خانواده برای فرزند مطرح، و آن‌ها را از عواقب ناشی از اشتباهات احتمالی مطلع کنند.
 
باید بدانیم فرزندان نخستین و مهم‌ترین الگوی خود را از والدین می‌گیرند. پس سومین قدم خودکنترلی والدین است. وقتی پدر و مادر ساعت‌ها در خانه مشغول کار در فضای مجازی هستند، نه می‌توانند فرزند را از ساعت‌ها کار در این فضا منع کنند، نه می‌توانند الگوی خوبی برای او باشند.
 
در چهارمین قدم، باید چند قانون خاص در منزل را گوشزد کرد. تعیین زمان مشخص برای کار در فضای مجازی به فرزندان، همراهی فرزند در این فضا به طوری که اجازه دهیم در کنار خود ما تجربیات این فضا را کسب کند، محدود کردن عضویت‌ها در گروه‌های مختلف، توصیه و تأکید به استفاده از فضای مجازی در محیط عمومی خانه و حتی قراردادن رایانه‌ای که متصل به اینترنت است در جایی که همه به آن دسترسی دارند و ... می‌توانند قوانین ابتدایی برای فرزندان تلقی شوند که باید به اجرا درآیند.
 
پنجم هم اینکه به فرزندان بیاموزیم حضور در فضای مجازی باید با هدف و برنامه مشخص باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->