ادعای جدید مقامات اطلاعاتی آمریکا: چین انصارالله یمن را مسلح می‌کند سفر تحقیقاتی ۱۲ دانشجوی اندونزیایی به ایران| تصویر ایرانان در بین مسیحیان جهان چگونه است؟ ۱۸۴ فلسطینی در ۷۲ ساعت گذشته شهید شدند (۱۵ دی ۱۴۰۳) حضور استاندار خراسان رضوی در جمع جانبازان آسایشگاه امام خمینی«ره» مشهد تقدیم فرازهایی از دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره حضرت مسیح علیه‌السّلام به رهبر کاتولیکهای جهان نشست سران قوا با موضوع مدیریت بازار ارز برگزار شد (۱۵ دی ۱۴۰۳) حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه (۱۵ دی ۱۴۰۳) پزشکیان دستور تشکیل سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی را صادر کرد یک شهرک‌نشین صهیونیست در پی تیراندازی در شرق رام‌الله زخمی شد (۱۵ دی ۱۴۰۳) آژیر هشدار در مناطق اشغالی اطراف نوار غزه به صدا درآمد (۱۵ دی ۱۴۰۳) معاون وزیر کشور: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۴ برگزار می‌شود دعوت رهبر معظم انقلاب اسلامی به تحقیق و نوشتن درباره امام جواد، امام هادی و امام عسکری علیهم‌السلام + فیلم شهردار مشهد در دیدار سرپرست فرمانداری شهرستان مشهد: به کمک مدیران شهری و استانی می‌آییم محسنی اژه ای: توجه به خانواده زندانیان از اولویت‌های دستگاه قضایی است | در صلح آثاری هست که در محکمه نیست ظریف: رئیس جمهور، سخنران همایش گفت‌وگو درباره وفاق ملی خواهد بود تلفات روزانه اوکراین از ۵۵۰ سرباز در روز عبور کرد (۱۵ دی ۱۴۰۳) مورگان اورتگاس، سیاستمدار آمریکایی کیست؟ + بیوگرافی و سوابق تعداد شهدای غزه به ۴۵ هزار و ۷۱۷ نفر رسید (۱۵ دی ۱۴۰۳) ضبط بیش از ۱۲ کیلوگرم طلای قاچاق در تایباد (۱۵ دی ۱۴۰۳) اعضای شورای رقابت با پزشکیان دیدار کردند (۱۵ دی ۱۴۰۳) اخراج حدود ۳ میلیون تبعه غیرمجاز طی سه سال گذشته | روزانه ۳ تا ۴ هزار تبعه افغان به صورت قانونی وارد کشور می‌شوند رزمایش پیامبراعظم(ص) ۱۹ نیروی زمینی سپاه آغاز شد (۱۵ دی ۱۴۰۳) پزشکیان به تاجیکستان سفر خواهد کرد عضو فراکسیون مستقلین مجلس: استیضاح وزرا در شرایط کنونی بر خلاف منویات رهبر معظم انقلاب است معاون استاندار خراسان‌رضوی: با شعار، کار‌ها پیش نمی‌رود | توجه به اجرای برنامه هفتم توسعه در عملکرد درخواست عجیب ترامپ از انگلیس: آسیاب‌های بادی خود را نابود کنید انتخابات شورا‌ها چه زمانی تعیین تکلیف می‌شود؟ تیراندازی در واشینگتن (۱۵ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دیجیتالی‌ترین انتخابات آمریکا

  • کد خبر: ۴۷۳۴۷
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶
دیجیتالی‌ترین انتخابات آمریکا
عادل نجفی - مترجم
۲ هفته دیگر انتخابات مدعی‌ترین دموکراسی جهان در ایالات متحده برگزار می‌شود تا تکلیف چهل‌وششمین رئیس جمهور آمریکا مشخص شود. در حالی که همه مردم جهان به نحوی از پیامد‌های این انتخاب و به قدرت رسیدن هریک از نامزد‌ها متأثر خواهند بود، خود رأی‌دهندگان آمریکایی دغدغه متفاوتی دارند. آن‌ها نیز مانند شهروندان در کشور‌های مختلف جهان متأثر از سیستم‌های رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی‌ای هستند که مغز متفکر و ریشه آن‌ها در کشور خودشان است. اگر تا پیش از این کشور‌های مختلف اروپایی و آسیایی از دستکاری افکار عمومی از سوی شبکه‌های اجتماعی که کنترل زیادی بر آن‌ها ندارند نگران بودند، این‌بار نوبت خود آمریکایی‌هاست که نگران بنیان‌های مردم‌سالاری در کشور خود باشند.
 
مؤسسه افکارسنجی PEW یافته‌های پیمایش ماه گذشته میلادی خود را در حالی منتشر می‌کند که فیس‌بوک، توییتر و گوگل در ماه‌های گذشته اعلام کردند که همه سعی خود را برای جلوگیری از انتشار اطلاعات گمراه‌کننده تا انتخابات نوامبر به کار خواهند بست. اما یافته‌های افکارسنجی‌ها نشان می‌دهند اگرچه سه‌چهارم از واجدان حق رأی در آمریکا بر این باورند که پلتفرم‌های غول‌های دنیای مجازی موظف به جلوگیری از انتشار اخبار جعلی و اطلاعات گمراه‌کننده هستند، تنها یک چهارم از پاسخ‌گویان به سؤالات نظرسنجی‌ها به عملکرد شبکه‌های مجازی در این زمینه اعتماد دارند. نظرسنجی‌ها که به صورت پیمایش‌های زمانی از سال ۲۰۱۸ میلادی آغاز شده است نشان می‌دهد اگرچه هر ۲ طیف رأی‌دهندگان جمهوری خواه و دموکرات بر مسئولیت غول‌های دنیای مجازی در جلوگیری از انتشار اطلاعات گمراه‌کننده تا حدود ۱۰ ماه قبل تأکید داشتند، به‌تدریج و با داغ‌تر شدن تنور انتخابات در این کشور، بدگمانی جمهوری‌خواهان در مقایسه با دموکرات‌ها در باب نقش شبکه‌های اجتماعی مجازی بیشتر و بیشتر شده است.
 
تحلیل جزئیات داده‌های این پیمایش نیز حاکی از آن است که ۷۳ درصد از واجدان حق رأی هرگز به فیسبوک، توییتر و گوگل برای جلوگیری از مداخله و اثرگذاری در انتخابات نوامبر ۲۰۲۰ اعتماد ندارند یا بسیار کم اعتماد دارند. به عبارت دیگر، تنها ۲۷ درصد از رأی‌دهندگان آمریکایی به این شبکه‌ها برای حفظ بی‌طرفی و مجافظت از کاربران خود اعتماد دارند.

 

نظرسنجی‌ها اشتباه می‌کنند!

بدون تردید انتخابات در ایالات متحده یکی از دیجیتالی‌ترین رأی‌گیری‌های جهان خواهد بود. به‌ویژه در روزگار کووید ۱۹ که حتی برگزاری میتینگ‌های رایج انتخاباتی امکان‌پذیر نیست، مباحث بیش‌ازپیش به فضای مجازی کشیده شده است. در این میان، چالش صحت نظرسنجی‌ها و افکارسنجی‌های اینترنتی از سوژه‌های بسیار داغ مشترک میان سیاست‌مداران و اهالی دنیای فناوری تبدیل شده است. نشریه فورچن در آخرین گزارش خود، انتخابات ۲۰۲۰ را انتخابات هوش مصنوعی لقب داده و با استناد به یافته‌های Expert.ai آن را برخلاف نظرسنجی‌ها بسیار پیش‌بینی‌پذیر خوانده است. تا زمان تنظیم گزارش فورچن، همه‌چیز در نظرسنجی‌ها به نفع جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها، است و حتی پیروزی او بسیار چشمگیر پیش‌بینی می‌شود، اما تحلیل احساسات ابرازشده در پلتفرم‌های مختلف اجتماعی مجازی از سوی هوش مصنوعی روندی در مخالفت با افکارسنجی‌های اینترنتی نشان می‌دهد. براساس تحلیل هوش مصنوعی، بایدن تنها با ۳ درصد اختلاف، اکنون از ترامپ جلوتر قرار دارد که این نسبت بسیار شکننده است. جزئیات یافته‌های این تحلیلگر از فعالیت‌های ۲ نامزد در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد ترامپ سوژه ۶۰ درصد از محتوا‌های تولیدی در فضای مجازی بوده است درحالی‌که این رقم برای بایدن تنها ۱۷ درصد است. اما تحلیل محتوا نشان می‌دهد احساسات مثبت نظیر «موفقیت» و «امید» در میان هواداران بایدن در مقابل شاخص‌های منفی نظیر «ترس» و «نفرت» در میان هواداران ترامپ بسیار قوی‌تر بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->