معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

تغذیه مناسب در دوران کرونا چیست؟

  • کد خبر: ۴۷۹۶۵
  • ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
تغذیه مناسب در دوران کرونا چیست؟
در زمان ابتلاء به کرونا، مصرف لبنیات به خصوص شیر باید از سبد غذایی حذف شود، همچنین غذاهایی مانند قرمه‌سبزی و یا کوکوسبزی، آش، سوپ پیش ساز ویتامین A و حتی B هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، سید علی کشاورز در خصوص ویتامین‌هایی که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند، گفت: همانطور که می‌دانید در روز‌های افزایش شیوع و ابتلاء ویروس‌های کرونا و آنفلوانزا هستیم بنابراین در چنین شرایطی باید مصرف قند‌ها و شیرینی‌ها به حد متعادلی رسیده و همچنین مصرف انواع نوشابه‌ها یا به حداقل و یا حذف برسند.

وی با اشاره به سه ویتامین C، D و A در تقویت سیستم ایمنی بدن، اظهار داشت: همانطور که می‌دانید تأمین نیاز‌های بدن با بیشتر ویتامین‌ها امری ضروری است به این شکل که هر نوع از ویتامین‌ها برای یک بخش از بدن مفید و ضروری هستند، اما سه ویتامین C، D و A از نیاز‌های ضروری روز‌های افزایش شیوع و ابتلاء به کرونا هستند. اما اگر بخواهیم به منابع غذایی این سه ویتامین اشاره کنیم باید بگوییم ویتامین C در انواع میوه‌های فصل پاییز و زمستان وجود دارد. برای مثال پرتقال، نارنگی، گریپ فروت منابع غنی این ویتامین هستند. همچنین سبزی‌هایی با رنگ سبز تیره مثل جعفری منبع بسیار زیاد این ویتامین است به شکلی که شما با مصرف یکی از میوه‌های این فصل ۲۵ تا ۴۰ گرم ویتامین C دریافت می‌کنید، اما تنها با مصرف مقدار بسیار کم جعفری تا ۸۰ گرم از این ویتامین را دریافت خواهید کرد.

مشاور و متخصص تغذیه و رژیم درمانی، با اشاره به مصرف قرص‌های جوشان برای تأمین ویتامین C مورد نیاز بدن، افزود: خوشبختانه تأمین ویتامین C مورد نیاز بدن به راحتی از طریق سفره ایرانی امکان پذیر است و تا زمانی که می‌توان از سبزی‌ها و میوه‌ها برای تأمین این ویتامین بهره برد مصرف قرص‌ها دلیلی ندارد هرچند که منع نمی‌شود.

کشاورز بیان کرد: تأمین ویتامین D به اندازه کافی از طریق غذا‌ها و مواد خوراکی امکان پذیر نیست و طبق آخرین تحقیقات ما در دانشکده تغذیه علوم پزشکی ایران ۸۰ درصد از زنان و مردان ما به تفکیک شهر و روستا از کمبود ویتامین D رنج می‌برند و این هیچ ربطی به نوع پوشش ندارد و بیشتر با عدم استفاده درست ما از نور آفتاب در ارتباط است؛ بنابراین باید گفت مصرف قرص‌های ویتامین D با ۵۰ هزار واحد بین المللی به صورت ماهانه و یا برای افرادی که مقدار ویتامین D در آن‌ها میزان پایین‌تری دارد قرص‌هایی با هزار تا چهار هزار واحد بین المللی به صورت مصرف هر شبانه روز برای تأمین این ویتامین کفایت می‌کنند، بدیهی است افرادی که سطح این ویتامین در بدن آن‌ها زیر ۲۰ باشد باید تزریق آمپول‌های ۳۰۰ واحدی را در اولویت قرار دهند.
 

این متخصص تغذیه در ادامه به منابع طبیعی تأمین ویتامین A پرداخت و عنوان کرد: توجه به این نکته همواره امری ضروری است که برای دریافت و تأمین ویتامین A مورد نیاز بدن مصرف شیر، لبنیات و سبزی پخته از واجبات است برای مثال غذا‌هایی مانند قرمه‌سبزی و یا کوکوسبزی، آش، سوپ پیش ساز ویتامین A و حتی B هستند.

کشاورز در پایان به توصیه‌های تغذیه‌ای در زمان ابتلاء به بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: در زمان ابتلاء به کرونا مصرف لبنیات به خصوص شیر باید از سبد غذایی حذف شود، اما تا قبل از آن از مصرف میوه‌ها و سبزیجات نباید غافل شد. سبزیجاتی مانند کدو، بادمجان، قارچ، بامیه، کرفس و کلم به تنهایی و به صورت خام منبع ویتامین C و به صورت پخته منبع ویتامین A هستند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->