جنایات نظامیان انگلیسی در افغانستان و سوریه زیر ذره بین انتخاب شهید یحیی سنوار به عنوان شخصیت برگزیده جهان عرب در سال ۲۰۲۴ حمایت مالی ۲۲ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه سازمان ملل هشدار داد: فروپاشی قریب‌الوقوع نظام بهداشتی غزه رژیم صهیونیستی ۱۰۹۱ نوزاد فلسطینی را در غزه به شهادت رساند پنجشنبه (۱۳ دی ماه ۱۴۰۳)، اول ماه رجب خواهد بود پرونده ناترازی‌های اصلی کشور روی میز نشست سران قوا بالگرد «بلاک هاوک» رژیم صهیونیستی واژگون شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) نخست‌وزیر عراق هفته آینده به ایران می‌آید (۱۱ دی ۱۴۰۳) انفجار در یکی از بازار‌های حلب سوریه (۱۱ دی ۱۴۰۳) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۱ دی ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: وضع اقتصاد امروز ناشی از تصمیمات سیاسی است دادستانی تهران دستور فروش ۶ هزار تن چای دبش را صادر کرد پزشکیان: معیار انتخاب ما برای مدیران، قومیتی یا جناحی نبوده است خانواده شهید ابومهدی المهندس با رهبر انقلاب دیدار کردند رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، فردا (۱۲ دی ۱۴۰۳) سخنرانی خواهند کرد پزشکیان: جلوی قاچاق روزانه چند میلیون لیتر سوخت را خواهیم گرفت مخالفت وزارت کشور با تمدید دوره فعلی شوراها آیت‌الله علم‌الهدی: مجلس حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است | توهین به مقدسات دینی، علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه پیام رهبر انقلاب اسلامی به نشست افق تحول رسانه ملی سفیر صربستان در تهران با وزیر دفاع دیدار کرد بلاروس از ایران برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری این کشور دعوت کرد واکنش قالیباف به تذکری مبنی بر چرایی عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب قالیباف قانون «اصلاحات ضمائم معاهده بین‌المللی جلوگیری از آلودگی دریا» را ابلاغ کرد (۱۱ دی ۱۴۰۳) جهانگیر: ترانه علیدوستی ممنوع‌الپرواز نیست | بابک زنجانی آزاد نشده است و در مرخصی هم نیست | نیلوفر حامدی و الهه محمدی با قید وثیقه آزاد هستند دیدار علی لاریجانی با سفیر آلمان (۱۱ دی ۱۴۰۳) عارف: ارز باید تک‌نرخی شود | با تصمیمات تورم‌زا موافق نیستیم ویدئو| گزارش مسعود پزشکیان از جلسه خصوصی با رهبر معظم انقلاب
سرخط خبرها

راه سخت ترامپ برای کسب آرای الکترال

  • کد خبر: ۴۸۱۴۲
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱
راه سخت ترامپ برای کسب آرای الکترال
مسیر ریاست جمهوری دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، با پیشتازی رقیب دموکرات او، جو بایدن، در ایالت‌های غرب میانه دشوار شده است
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ مسیر ریاست جمهوری دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، با پیشتازی رقیب دموکرات او، جو بایدن، در ایالت‌های غرب میانه دشوار شده است و ترامپ را وادار کرده تا در پایگاه‌های قدرت جمهوری‌خواهان، که آرای خود را در آن‌ها تضمین‌شده می‌دید، آرایشی دفاعی به خود بگیرد. بدون‌شک، مجمع برگزینندگان (الکترال کالج) برای ترامپ چالش‌برانگیز خواهد بود.
 
مشاوران سیاسی ترامپ بر این باورند که او باید آرای فلوریدا، اوهایو و کارولینای شمالی را از آن خود کند؛ ایالت‌هایی که تحلیل‌ها و نظرسنجی‌ها می‌گویند هنوز نمی‌توان نتیجه‌ای قطعی درباره نتایج آن داد و بایدن به‌سختی در آن‌ها درحال رقابت با ترامپ است. بنابراین، ترامپ به ترکیبی از آرای ایالت‌های غرب میانه، ازجمله پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین، که عامل پیروزی او در انتخابات ۲۰۱۶ بوده‌اند و حالا بایدن در آن‌ها برتری دارد، نیاز خواهد داشت.
 
این نقص در قانون اساسی آمریکا وجود دارد که یک کاندیدای ریاست‌جمهوری می‌تواند رأی مردم را از دست بدهد و کماکان با کسب اکثریت ۵۳۸ نفر نماینده مجمع برگزینندگان به جایگاه ریاست‌جمهوری برسد. هر ایالت در آمریکا، براساس جمعیت خود، تعدادی نماینده در مجمع برگزینندگان دارد.
 
در ۴۸ ایالت آمریکا و ناحیه کلمبیا، هرکدام از کاندیدا‌ها بیشترین آرا را به‌دست بیاورند، آرای نمایندگان این مجمع را نیز کسب می‌کند. در سال ۲۰۱۶، هیلاری کلینتون آرای ۲.۸۶ میلیون نفر در کشور را از آن خود کرد، اما ترامپ در کمال شگفتی، با کسب ۳۰۴ رأی الکترال به کاخ‌سفید ورود پیدا کرد. اما به عقیده تحلیلگران سیاسی، اکنون مسئله کمی متفاوت است. ترامپ یک کاندیدای تازه‌وارد نیست. او برای چهارسال در جایگاه ریاست‌جمهوری بوده و اکنون رأی‌دهندگان او را براساس کارنامه چهارساله‌اش داوری می‌کنند. برای اینکه ببینیم ترامپ چه مسیر دشواری را برای کسب ۲۷۰ رأی الکترال طی می‌کند، کمی باید حساب‌وکتاب کنیم. ترامپ راه خود را با ۱۶۴ رأی الکترال ایالت‌های جمهوری‌خواهی شروع کرده، که از آرای خود در آن‌ها اطمینان داشته است.

برنامه سفر‌های انتخاباتی کاندیدا‌ها از ماه آگوست سرنخ‌هایی را دراختیار ما قرار می‌دهد تا تشخیص دهیم هدف کمپین‌های انتخاباتی بُرد کدام ایالت‌ها است؛ کدام ایالت‌ها را می‌توانند از چنگ رقیب خود دربیاورند و در کدام ایالت‌ها می‌توانند پایگاه خود را قدرتمندتر سازند.

هر دوی کمپین‌های انتخاباتی ترامپ و بایدن به‌سختی بر دو ایالت فلوریدا و پنسیلوانیا تمرکز کرده‌اند. این هفته، ترامپ به میشیگان و نبراسکا و سپس آریزونا رفته است. بایدن نیز به جورجیا، فلوریدا و تگزاس سفر می‌کند، هر سه ایالتی که ترامپ نباید در آن‌ها ببازد.

مایک پنس، معاون ترامپ، نیز به مینه‌سوتا، کمپینی برپا و سپس به کارولینا سفر می‌کند. کاملا هریس، معاون جو بایدن، در نوادا کمپینی را برگزار کرده است و باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا نیز برای آمریکایی‌های سیاه‌پوست و لاتین در پنسیلوانیا و فلوریدا کمپین‌هایی را برگزار کرده است.

تعداد ایالت‌های چالش‌برانگیزی که ترامپ باید آرای آن‌ها را از آن خود کند، پنج عدد است؛ ایالت‌هایی که در سال ۲۰۱۶ آرای آن‌ها را به دست آورده بود، اما حالا نتیجه در آن‌ها پنجاه‌پنجاه و پیش‌بینی‌ناپذیر است و ماجرا به انداختن یک سکه روی هوا شباهت پیدا کرده است. این ایالت‌ها جورجیا، اوهایو، آیووا، کارولینای شمالی و فلوریدا هستند که روی‌هم‌رفته ۸۴ رأی نمایندگان الکترال را در‌اختیار دارند.

برد این پنج ایالت، ترامپ را به ۲۴۸ رأی الکترال می‌رساند، اما او به‌هیچ‌وجه نمی‌تواند هیچ‌یک از این ایالت‌ها را از دست بدهد و این مسئله نشان از شرایط بغرنج او دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->