ویدئو | تجربه رانندگی با ری‌را؛ اولین کراس‌اوور ایران‌خودرو بررسی قیمت انواع موبایل سامسونگ، آیفون، شیائومی و آنر (۱۸ تیر ۱۴۰۳) توزیع بیش از ۳ هزار تُن اقلام تنظیم‌بازار بین هیئات مذهبی مشهد و خراسان‌رضوی هیجان انتخابات در بورس فروکش کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ تیر ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) از عرضه اولیه امروز جا نمانید (۱۸ تیر ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ چین چگونه به تجارت خارجی روی آورد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و رمزارز (۱۸ تیر ۱۴۰۳) | قیمت‌ها کاهشی شد خودرو‌های خارجی صفر در مشهد چند؟ (۱۸ تیر ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های داخلی در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) | سمند سورن ۷۵۵ میلیون تومان + جدول اولین توصیه به مسعود پزشکیان درباره کسری بودجه ۱۴۰۳ در همایش اقتصادی سرمایه‌گذاری در عراق به میزبانی مشهد چه گذشت؟ پرداخت ۱۳۰۰ میلیارد تومان سود به سهام‌داران از طریق سجام + جزئیات (۱۸ تیر ۱۴۰۳) قیمت کالاهای تنظیم‌بازاری ویژه محرم اعلام شد | گوشت و مرغ چند؟ ماجرای پیامک ثبت‌نام «سبد معیشتی» و «حمایت خانوار» چه بود؟ انتهای موج چهارم نزول طلا کجاست؟ (۱۸ تیر ۱۴۰۳) آغاز دور جدید عرضه خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ تیر ۱۴۰۳) با اقساط پنج‌ساله به قیمت نمایندگی، خودرو‌های پرطرفدار بخرید + جزئیات (۱۸ تیر ۱۴۰۳) کاهش قیمت میوه در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) | موز کیلویی ۴۵ هزار تومان + جدول جهش ۱۱.۶ میلیارد دلاری ارزش بورس تهران در روز‌های پیش و پس از انتخابات! رکورد معاملات شمش طلا شکسته شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) وضعیت بازار طلا مشهد پس از انتخابات ریاست جمهوری چگونه خواهد بود؟ بررسی قیمت جدیدترین گوشی‌های موبایل دو سیم کارت (۱۷ تیر ۱۴۰۳) قیمت انواع خودرو‌های خارجی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | کاهش ۴.۵ درصدی سوزوکی سیاز افزایش ۱۱۹ درصدی حقوق و دستمزد کارگران در سه سال اخیر | حقوق کارگران طی ۳ سال گذشته متناسب با تورم افزایش یافت قیمت انواع خودرو‌های داخلی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | ادامه روند کاهش قیمت‌ها
سرخط خبرها

هزینه افت ۳۰ درصدی فروش بنزین را بیشتر از همه جایگاه‌داران متحمل شدند

  • کد خبر: ۴۸۴۲۹
  • ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
هزینه افت ۳۰ درصدی فروش بنزین را بیشتر از همه جایگاه‌داران متحمل شدند
رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران عرضه فراورده‌های نفتی خراسان رضوی گفت: افزایش ناچیز کارمزد جایگاه‌داران و از طرفی افزایش هزینه‌های جاری باعث شده است جایگاه‌داران بیشتر از همه افت ۳۰ درصدی فروش بنزین را متحمل شوند.
طنین همتی|شهرآرانیوز، قاسم کامران‌فر با بیان اینکه در کشور ۱۰۵ میلیون لیتر در روز بنزین فروختیم که این عدد اکنون به ۷۵ میلیون لیتر رسیده است و این ضرر را جایگاه‌داران بیشتر از همه متحمل شدند، افزود: گرانی بنزین باعث افت ۳۰ درصدی فروش شده است که شیوع کرونا و کاهش مسافرت‌ها هم مزید بر علت شد.

وی تأکید کرد: متأسفانه توجه خاصی به این قشر نمی‌شود، زیرا تمام تجهیزات جایگاهی از خارج کشور وارد می‌شود یا منشأ خارجی دارد و با افزایش ارز شاهد افزایش پنج‌برابری قیمت تجهیزات بودیم، برای مثال مخزن جایگاه که فراورده را پمپاژ می‌کند، ۱۵ میلیون تومان بوده است که الان با قیمت ۱۲۰ میلیون تومان پیدا هم نمی‌شود، چون وارد نمی‌شود. اگر به‌فرض، یک تلمبه ۱۲ میلیون تومان بود، الان به ۴۵ میلیون تومان رسیده است و یک دستگاه نازل ۵۰۰ هزار تومانی به ۵ میلیون تومان رسیده است.

به‌گفته کامران فر هزینه‌ها متناسب با درآمد نیست و متأسفانه علاوه بر اینکه کارمزد سالانه جایگاه‌داران بسیار کم افزایش یافته است، حقوق کارگر‌ها ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده است.
 
وی با اشاره به اینکه متأسفانه دولت توجه خاصی به مشکلات ما ندارد، افزود: ما موظفیم ارزش‌افزوده‌ای را که بیشتر واحد‌های صنفی از مردم دریافت می‌کنند، خودمان پرداخت کنیم که در سال مالیات چشمگیری است.
کامران‌فر با بیان اینکه کارمزد جایگاه‌داران برای بنزین معمولی و سوپر یکی است، اظهار کرد: با اینکه درصد تبخیر بنزین سوپر نسبت به بنزین معمولی بیشتر است، دولت حاضر به پرداخت مبلغی برای تبخیر این سوخت نیست، در صورتی که در گذشته این حق تبخیر به جایگاه‌داران پرداخت می‌شد.

وی درباره کیفیت بنزین سوپر اظهار کرد: کیفیت بنزین سوپر مطلوب و عالی است و درجه خلوص آن بالای ۹۶ درصد است، درحالی‌که بنزین معمولی حدود ۸۰ درصد است. باتوجه‌به تأثیری که بنزن سوپر در کاهش آلودگی دارد، مردم باید از این بنزین استفاده کنند، ولی، چون قیمتش بیشتر است، مجبور می‌شوند از بنزین معمولی که ۲۰ درصد ناخالصی دارد و خواه‌ناخواه در عمر قطعات خودرو و میزان آلودگی هوا تأثیر می‌گذارد، استفاده کنند.

وی در ادامه تأکید کرد: ایجاد یک جایگاه باتوجه‌به هزینه‌های آن از جمله مکان احداث که باید حاشیه بولوار باشد و تجهیزاتی که در آن به‌کار می‌رود و درآمد پایینی که نصیب جایگاه‌دار می‌شود، در وضعیت کنونی اصلا صرفه اقتصادی ندارد. کمیته جانمایی در سال گذشته بیش از ۱۰۰ موافقت برای تأسیس جایگاه داشته، اما ۲ جایگاه هم ایجاد نشده است، چون باتوجه‌به هزینه‌های جایگاه، تأسیس آن برای سرمایه‌گذار به‌صرفه نیست. مشهد نیازی هم به تأسیس جایگاه ندارد. اکنون ۷۵ جایگاه در شهر مشهد و ۱۱۵ جایگاه هم در استان داریم.

وی با بیان اینکه استقبال از بنزین سوپر برای خودرو‌های خارجی هم کم شده است، افزود: اختلاف قیمت باعث شده است استقبال از مصرف بنزین سوپر کم شود، به‌طوری‌که اگر در ماه ۱۰ هزار لیتر بنزین سوپر می‌فروختیم، الان ۳۰۰۰ لیتر می‌فروشیم.

وی اذعان کرد: بهتر است برای هر تصمیمی که در حوزه سوخت بنزین گرفته می‌شود، نظر تشکل‌ها را هم بگیرند تا بسیاری از مشکلات این حوزه حل شود، اما متأسفانه از ما نظرخواهی نمی‌شود.

رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران عرضه فراورده‌های نفتی خراسان رضوی یادآور شد: زمان انتظار خودرو در جایگاه علاوه بر آلودگی محیط باعث مصرف بیهوده سوخت می‌شود که این خود به اندازه قاچاق این محصول موجب به هدر رفتن سوخت در کشور می‌شود. اگر این موضوع را در ۳۵۰۰ جایگاه کشور در نظر بگیرید، رقم چشمگیری برای مصرف بیهوده این کالای راهبردی می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->