پلمب ۳ واحد صنفی به علت به کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری توزیع رایگان شیر بین ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی در سال تحصیلی گذشته بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد خوردن یک وعده ۱۴۰ گرمی سیب‌زمینی سرخ‌شده برابر با کشیدن ۲۵ نخ سیگار چند توصیه به مادرانی که در ماه محرم کودکان را به هیئت می‌برند فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی صادر شد + جزئیات افزایش متناسب‌سازی سالانه حدود ۸ میلیون نفر در جهان، بر اثر عوارض و بیماری‌های ناشی از مصرف تنباکو جان می‌دهند  اورژانس مشهد به افراد گرمازده امداد می‌رساند | امداد‌رسانی اورژانس پیش‌بیمارستانی به ۴۰ مورد گرمازدگی لزوم استفاده از عینک آفتابی استاندارد در فصل تابستان آخرین وضعیت شیوع تب دنگی در خراسان‌رضوی بیشترین مکمل‌ها و ویتامین‌های مصرفی در کشور چیست؟ | هشدار مصرف بیش از حد در برخی بیماران
سرخط خبرها

داروهای کاهش‌‌دهنده گلوکز بر بیماران دیابتی مبتلا به کووید‌۱۹ مؤثر است

  • کد خبر: ۴۸۵۵۶
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲
داروهای کاهش‌‌دهنده گلوکز بر بیماران دیابتی مبتلا به کووید‌۱۹ مؤثر است
گروهی از پژوهشگران آلمانی و آمریکایی در بررسی جدیدی، تأثیر داروهای کاهش‌دهنده گلوکز را بر بیماران دیابتی مبتلا به کووید۱۹ ارزیابی کردند.

گروه سلامت و پزشکی شهرآرانیوز | گروهی از پژوهشگران آلمانی و آمریکایی در بررسی جدیدی، تاثیر داروهای کاهش گلوکز را بر میزان مرگ و میر و پیامدهای منفی دیگر روی بیماران مبتلا به دیابت نوع دو که به کووید-۱۹ نیز مبتلا شده بودند، ارزیابی کردند.

آنها نتیجه گرفتند یک اثر خنثی بر میزان مرگ و میر و پیامدهای منفی وجود دارد. بدین ترتیب اگرچه رابطه نزدیکی میان دیابت و کووید-۱۹ به چشم می‌خورد اما دانشمندان قصد دارند پژوهش‌های آینده‌نگرانه بیشتری را انجام دهند.

پژوهشگران باور دارند که این پروژه، قابل اطمینان است اما به بررسی‌های بیشتری نیاز دارد. در مقاله این پژوهش آمده است: اگرچه این پژوهش، شواهد محکمی ارائه می‌دهد اما در آن به داروهایی که طی دوره بستری شدن در بیمارستان مورد استفاده قرار گرفته‌اند، اشاره‌ای نشده و به همین دلیل، عمومی‌سازی نتایج آن دشوار است.

"تامارین فاکس"(Tamaryn Fox)، پژوهشگر "مرکز پزشکی آلبرت اینشتین"(Einstein Healthcare Network) آمریکا و از پژوهشگران این پروژه گفت: شواهد کمی در مورد تاثیر داروهای کاهش گلوکز و تاثیر آن بر افراد مبتلا به کووید-۱۹ وجود دارد. این پژوهش می‌تواند بینش‌هایی را در مورد این موضوع مطرح کند.

"سوزانا هوفمان" (Susanna Hofmann)، پژوهشگر "مرکز دیابت هلموتز"(Helmholtz Diabetes Center) آلمان و از پژوهشگران این پروژه گفت: این پژوهش می‌تواند برای افرادی که مراقب بیماران هستند نیز سودمند باشد. این پژوهش، اطلاعات ارزشمندی درباره داروهای کاهش دهنده گلوکز بر بیماران مبتلا به دیابت نوع دو که به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند، ارائه می‌دهد. نتایج این پژوهش می‌تواند به پزشکان در ارائه راهبردهای درمانی موثر کمک کند.

از آنجا که دیابت نوع دو، یک عامل خطر برای کووید-۱۹ به شمار می‌رود و میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر خود قرار داده است، لازم است بدانیم که آیا داروهای کاهش دهنده گلوکز می‌توانند خطر مرگ و میر و یا بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه را در افراد مبتلا به دیابت که نتیجه آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت شده است، پایین بیاورند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->