تاریخ و ساعت بازی بایرن مونیخ و اینتر | نراتزوری به دنبال معجزه در مونیخ تاج: دنیا یک قهرمانی به فوتسال ایران بدهکار است تاریخ و ساعت آرسنال و رئال مادرید | یورش آقای اروپا به خانه توپچی‌ها واکنش دستیارنکونام به انتقاد از بدنسازی: چه طور برای موسیمانه پول بود؟ تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتسال ایران و روسیه ایوب در آستانه جدایی از پرسپولیس پیکر فرامرز ظلی‌پور در خاک آرام گرفت + عکس پیش‌بینی حضور دوندگان از ۱۵ کشور در جام امام رضا (ع) کمیته استیناف پرسپولیس و تراکتور را نقره داغ کرد اولین مسابقه فینال والیبال | شهداب سیلی اول را محکم زد! اعزام‌ ۲ بانوی وزنه‌بردار مشهدی به رقابت‌های جهانی شکست، آغاز کار شاگردان میثاقیان در سال جدید ۲ مشهدی در اردوی تیم‌ملی کشتی آزاد جوانان باخت بدموقع نماینده فوتسال مشهد در لیگ یک | زنگ شکست در جنگ اول پیام آشتی امباپه به وینیسیوس گزینه نهایی منچسترسیتی برای جانشینی دی‌بروینه کرونا در اردوی پرسپولیس حضور خطیر در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال قانونی است؟ اندونگ و رضاییان در سبد خرید تراکتور| زنوزی به دنبال شکار بازیکنان استقلال امید عالیشاه برای دعوت به تیم ملی ازدست رفت| پایان فصل برای کاپیتان سرخ‌ها
سرخط خبرها

احساس نابرابری در مربیگری بسکتبال

  • کد خبر: ۴۸۶۶۳
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۷
احساس نابرابری در مربیگری بسکتبال
در خبر‌ها و گفتگو‌ها با نوعی احساس نابرابری در بسکتبال روبه‌رو هستیم.
افشین رضاپور/شهرآرانیوز، مربیانی به دلیل دسترسی نداشتن به قدرت یا به قول خودشان «گردن کج نکردن» پیش کسی، از تمام خوشبختی‌های بسکتبال (در قیاس با گردن کج کننده‌ها)، بی‌بهره مانده‌اند. این گفتگو‌ها به سمت سابقۀ بیشتر بازیکنان (ملی‌پوش)، به نسبت «کسانی که حتی در تیم نوجوانان هم بازی نکردند»، اما سرمربی شده‌اند، تغییر جهت داده است.
مسأله این افراد که از گردن کج نکردن، با پیش کشیدن سوابق بازی یا مربیگری خود حرف می‌زنند، چیست؟ آیا بازیکن، فقط به این دلیل که ملی‌پوش بوده، باید جایگاهش در تیم‌ها (بازیکن – مربی)، محفوظ بماند؟ آیا داشتن فدراسیون و یکی دو نفر، مرز بین مربیگری و مربیگری نکردن را تعیین می‌کند؟ اسپانسر‌ها چطور و چگونه مربیان خود را انتخاب می‌کنند؟ و سئوالات دیگری که در بسکتبال به خصوص این دو سال و نیم به وجود آمده است.
احساس نابرابری یا اجحاف در بسکتبال قبل از صدور کارت‌های غیرقانونی به سفارش دیگران، یا چرا فلانی هست، بهمانی نیست، به دلیل نداشتن اتحاد و تشکل بین خود مربیان است. بسیاری از مربیان با وجود توانمندی فراوان، به اسم‌ها باج می‌دهند. بسکتبال مال کسی نیست و نباید گول ژست آکادمیک بعضی‌ها را خورد که در چند سال گذشته با فرصت طلبی و تخریب دیگران، خیلی‌ها را کنار زدند و کاری برای بسکتبال نکردند، اما برای خودشان چرا.
مربیان بسکتبال به جای اینکه در مقاطعی فریب بخورند و در ستایش فرصت‌طلبان تمامیت‌خواه و مخرب مصاحبه کنند، اما بعد از روشن شدن ماهیت این افراد مجبور شوند علیه آنان و جریان‌های مخربی که در بسکتبال به راه انداختند حرف بزنند، به انجمن یا کانون مربیان نیاز دارند تا بتوانند از حقوق خود دفاع کنند.
انجمن یا کانون مربیان، در مقابل کمیتۀ مربیان فدراسیون بسکتبال که خواسته‌های یکی دو نفر را با رابطه‌بازی و تمامیت‌خواهی تأمین می‌کند، خواسته‌های اجتماع مربیان را برآورده می‌سازد و اجازه نمی‌دهد تا افراد منفعت‌طلب برای خودشان تصمیم‌گیری کنند.
به جای انتقاد از سطوح پایین‌تر یا حق فلانی مربیگری است و نیست، باید سطوح بالاتر را هدف قرار داد که بدون کارایی، نفاق و تفرقه‌افکنی بین مربیان را تشدید می‌کنند. نباید از فردی بدون سوابق بسکتبال، در رأس کمیته آموزش و مربیان فدراسیون، انتظار داشت احساس نابرابری را در بین مربیان برطرف کند، چون این کمیته در چنگال تمامیت‌خواهی است و تصویر کاملی است از آنچه نباید کانون یا انجمن مستقل مربیان انجام بدهد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->