پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم
سرخط خبرها

یک کارگر روزمزد هزینه زندگی خود را از کجا تأمین کند؟!

  • کد خبر: ۴۹۲۶۹
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴
یک کارگر روزمزد هزینه زندگی خود را از کجا تأمین کند؟!
دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران گفت: عمده کارگران آسیب‌دیده در شرایط کرونا در حوزه گردشگری، زیارت، خدمات و حمل‌ونقل فعالیت می‌کردند.


طنین همتی|شهرآرانیوز، ابوی درباره وضعیت دریافت وام کرونا از سوی کارفرمایان اظهار کرد: قرار شد به شرط اینکه کارفرماها کارگران خود را حفظ کنند، وام حدود 18 میلیون تومانی دریافت کنند، ولی به‌دلیل اینکه شرایط پرداخت با پیچیدگی همراه بود، علاقه‌ای برای دریافت وام نداشتند و تعداد افرادی که این وام را دریافت کردند، اندک است.


وی در ادامه گفت: یکی از شروط برای دریافت وام به کارفرما، حفظ نیروی انسانی در کارگاه بود که به‌طبع خیلی از این کارگاه‌ها باتوجه‌به شرایط کرونا و مشکلاتی که داشتند، نتوانستند کارگرشان را حفظ کنند. عمده کارگرانی که در مشهد آسیب دیدند، کارگرانی بودند که در حوزه زیارت، خدمات، گردشگری و حمل‌ونقل کار می‌کردند و همچنان آسیبشان ادامه‌دار است.
ابوی یادآور شد: باتوجه‌به اعتباری که در کمیته امداد امام خمینی به این بخش آسیب‌دیده اختصاص داده شد، افراد می‌توانند درآمدزایی کنند و فارغ از جایی که کار می‌کردند، شغلی را راه بیندازند و بتوانند از این طریق امرارمعاش کنند.


وی افزود: بخشی از این پرداخت تسهیلات به مرکز نیکوکاری کار و تلاش که زیر نظر انجمن کارگران کار کردند، اختصاص داده شد و ما هم به افراد نیازمند و آسیب‌دیده فراخوان دادیم که ثبت‌نام کنند تا برای دریافت وام به بانک‌ها معرفی شوند.


دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران اظهار کرد: عمده مشکلی که کارگران در این بخش دارند، این است که اوراق مهارت‌آموزی آن‌ها مرتبط با جایی است که فعالیت می‌کردند و پاسخگوی شروع یک کار مستقل نیست و وام خوداشتغالی مرتبط با حرفه‌ای که گذراندند، نیست. همین امر باعث شد عمده کارگرهای ما هم نتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی در ادامه گفت: کارگرهای روزمزد مشکلاتشان دوچندان است. مشکلی که ما در حوزه کارگران روزمزد داریم، این است که برای کارگرهای سر گذر کار نیست و یک مشکل دوچندان برای آن‌ها شده است.


این مقام مسئول اضافه کرد: تصمیم به تعطیلی‌ها و کاهش ساعت کاری و ملزم‌کردن مردم به درخانه‌ماندن، درنهایت به کارگر هم آسیب می‌زند، چون کارفرما توانایی پرداخت هزینه‌اش را ندارد و مجبور می‌شود او را اخراج کند. یک کارگر در این شرایط هزینه زندگی خود را از کجا می‌خواهد تأمین کند و کارگر فصلی در این وقت سال، با این شرایط از کار باز می‌ماند و به‌عبارتی متولیان در این اوضاع فکری به حال این قشر نکرده‌اند.


ابوی در ادامه افزود: حتی افرادی که مشمول دریافت حق بیمه ناشی از مشاغل آسیب‌دیده از کرونا شدند هم معدودند و پرداختی‌های سازمان برنامه و بودجه به آن‌ها هم مدون نبوده است. اگر ما در این شرایط بحرانی به این قشر ضعیف جامعه کمک نکنیم، چه زمان می‌خواهیم کمک کنیم؟!


به‌گفته وی یک کارفرما 80 درصد فروش خدماتش از طریق نیروی انسانی‌اش است و وقتی محدودیت کرونایی و ساعت کاری می‌گذاریم، واحد صنفی‌ای که می‌بیند درآمد ندارد، نیروی انسانی را تعدیل می‌کند. کارگران ما همگی مشکل دارند، ولی کارگران روزمزد ما مشکلاتشان چندین برابر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->