کشف ۲۵۰ کیلوگرم تریاک و دستگیری سه قاچاقچی در تهران بازداشت یک زن به دلیل سرقت پست‌های مخابراتی حریق انبار چوب و مبل در خیابان کلاهدوز مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) سرگذشت دردناک عروس دایی| پای دختران خیابانی در میان بود حکم حبس و شلاق برای جوان فریبکار روایت تلخ مردی که به آخر خط رسید| طلاق زوج جوان بخاطر باجناق‌ اتوکشیده! اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران تا پایان هفته (۱۸ تیر ۱۴۰۳) مهار آتش سوزی در منطقه حفاظت شده دربادام شهرستان قوچان + فیلم (۱۸ تیر ۱۴۰۳) ابتلای ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی (۱۸ تیر ۱۴۰۳) جیب‌بر‌های اتوبو‌س‌های مشهد به دام افتادند | اعتراف عروس و مادرشوهر به ۲۵ فقره سرقت (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری
سرخط خبرها

تأثیر فلفل قرمز تند در کاهش مرگ‌ومیرهای قلبی

  • کد خبر: ۴۹۵۹۳
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۰
تأثیر فلفل قرمز تند در کاهش مرگ‌ومیرهای قلبی
طبق نتایج چهار مطالعه بین‌المللی، مصرف فلفل قرمز تند ریسک احتمالی مرگ‌ومیر ناشی از بیماری قلبی‌عروقی را تا ۲۶ درصد کاهش می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، به گفته محققان، مصرف فلفل قرمز تند با کاهش ۲۵ درصدی مرگ به هر علتی و کاهش ۲۳ درصدی مرگ‌های سرطانی مرتبط است.

طبق گزارش مقدماتی انجمن قلب آمریکا، افرادی که فلفل قرمز تند مصرف می‌کنند عمر طولانی‌تری دارند و با کاهش قابل توجه ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی یا سرطان مواجه هستند.

مطالعات قبلی نشان داده اند که مصرف فلفل قرمز تند دارای خواص ضدالتهابی،  ضداکسایشی،  ضدسرطانی و تنظیم کننده گلوکز خون است. این تأثیرات ناشی از وجود ماده‌ای موسوم به کپسایسین است.

برای تجزیه و تحلیل اثرات فلفل تند بر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی، محققان چهار مطالعه بزرگ را که شامل داده‌های مربوط به مصرف فلفل قرمز شرکت کنندگان بود، بررسی کردند.

گزارشات مربوط به بیش از ۵۷۰ هزار نفر در کشور‌های ایالات متحده، ایتالیا، چین و ایران بود. در مقایسه افرادی که به ندرت فلفل قرمز مصرف می‌کردند یا اصلاً فلفل مصرف نمی‌کردند، افرادی که فلفل قرمز مصرف می‌کردند با نتایج زیر مواجه بودند:

- کاهش ۲۶ درصدی در رابطه با مرگ و میر‌های قلبی عروقی؛ کاهش ۲۳ درصدی در رابطه با مرگ و میر‌های سرطانی؛ و

- کاهش ۲۵ درصدی در رابطه با مرگ و میر به هر علت.

«بو ژو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره‌ می‌گوید: «ما از ارتباط مصرف منظم فلفل قرمز با کاهش خطر مرگ ناش از بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان شگفت زده شدیم. این یافته‌ها تأیید‌ می‌کند که فاکتور‌های رژیمی نقش مهمی در سلامت عمومی بدن دارند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «هنوز دلیل این موضوع مشخص نیست و باید مطالعات بیشتری در جهت تأیید نتایج مقدماتی انجام شود.»

منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->