ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان
سرخط خبرها

«رمدسیویر» به ترخیص بیماران کرونایی کمک می‌کند

  • کد خبر: ۴۹۶۵۳
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۱
«رمدسیویر» به ترخیص بیماران کرونایی کمک می‌کند
رمدسیویر با کمک به ترخیص زودتر بیماران بستری در بیمارستان علاوه بر برگرداندن زودتر بیمار به آغوش خانواده و جامعه موجب کاهش بار کاری پرسنل درمانی و خالی شدن سریعتر تخت‌های بیمارستانی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، اپیدمیولوژیست شرکت داروسازی گیلید آمریکا گفت: رمدسیویر با کمک به ترخیص زودتر بیماران بستری در بیمارستان علاوه بر برگرداندن زودتر بیمار به آغوش خانواده و جامعه موجب کاهش بار کاری پرسنل درمانی و خالی شدن سریعتر تخت های بیمارستانی می شود.

دکتر "سودابه نواده" در گفت و گویی درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری کووید ۱۹ در دنیا گفت: بر اساس آمار منتشر شده سازمان جهانی بهداشت، تاکنون، بیش از ۵۱ میلیون مورد تایید شده کووید ۱۹ در کل دنیا شناسایی و ثبت شده که متاسفانه از این تعداد بیش از یک میلیون و دویست و هفتاد هزار مرگ ناشی از این بیماری اتفاق افتاده است که قاره امریکا با بیش از ۲۲ میلیون مورد تایید شده در صدر جدول ابتلا به کووید ۱۹ در دنیا قرار دارد.

وی به وضعیت همه گیری کرونا در ایران اشاره کرد و گفت: از نظر تعداد موارد مطلق فوتی ناشی از کووید ۱۹، ایران با بیش از ۳۹ هزار مورد مرگ، در جایگاه نهم بیشترین تعداد فوتی های ناشی از این بیماری در دنیا قرار گرفته است. لازم به ذکر است که این رده بندی ها بر اساس آمارهای ارایه شده به سازمان جهانی بهداشت تهیه شده و بدون شک آمار تمامی کشورها با کم شماری همراه بوده که میزان کم شماری بر اساس شرایط و سیاست های سلامتی کشورها متفاوت می باشد.

کاهش متوسط سن افراد مبتلا به کووید ۱۹
نواده در پاسخ به این پرسش که بیشتر مبتلایان و فوتی های کووید ۱۹ در چه گروه سنی هستند؟ گفت: به طور کلی، افراد بالای ۶۰ سال و افراد با بیماری های زمینه ای مانند مشکلات قلبی، ریوی، دیابت یا نقص ایمنی بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به بیماری کووید ۱۹ قرار داشته و در صورت آلودگی به ویروس کرونا، احتمال بروز فرم شدید بیماری و متعاقب آن مرگ در این گروه ها بیشتر خواهد بود.

این دکترای اپیدمیولوژی مقیم آمریکا به عامل سن ابتلا به بیماری اشاره کرد و ادامه داد: مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده آمریکا در گزارش ماه اکتبر خود عنوان کرد که توزیع سنی بیماری کووید ۱۹ در ماه‌های «می» تا «اوت» (اردیبهشت تا مرداد) تغییر کرده به طوری که در ابتدای پاندمی بیشترین میزان بروز بیماری در افراد مسن رخ داده است، اما در ماه‌های ذکر شده بیشترین میزان بروز در گروه سنی ۲۰ تا ۲۹ سال (با بیش از ۲۰ درصد موارد تایید شده بیماری) اتفاق افتاد و متوسط سن افراد مبتلا به کووید ۱۹ در آمریکا از ۴۶ سال در اردیبهشت ماه به ۳۷ سال در تیرماه کاهش پیدا کرده است.

این اپیدمیولوژیست شرکت داروسازی گیلید کالیفرنیای آمریکا در پاسخ به این سوال که " آیا اصولا رسیدن به ایمنی گله ای در این بیماری امکان پذیر است؟ و آیا کنترل این بیماری در گروی ایمنی گله ای است؟" گفت: ایمنی جمعی (که به نظر من عبارت مناسبتری نسبت به ایمنی گله ای می باشد) هیچ گاه به عنوان یک برنامه درمانی برای بیماری های اپیدمی استفاده نشده ست.

هیچگاه تصمیم گیرندگان عرصه سلامت به دنبال ایمنی جمعی نبوده و نخواهند بود

نواده با تاکید بر اینکه هیچگاه تصمیم گیرندگان عرصه سلامت با این امید که ایمنی جمعی به دنبال ابتلا همگانی یا درصد زیادی از بیماران حاصل شود، افراد را در معرض خطر قرار نداده و نخواهند داد تا بدین وسیله به یک بیماری پایان دهند افزود: ایمنی جمعی همیشه در مباحث پیشگیری از بیماری و واکسیناسیون کاربرد داشته و در واقع استفاده از این مفهوم به این نحو که هم اکنون در جامعه استفاده می شود نوعی خلط مبحث محسوب می‌گردد.

وی با اشاره به اینکه در بحث بیماری های عفونی، عامل بیماری‌زا برای انتشار نیاز به میزبان در معرض خطر دارد تصریح کرد: یعنی فردی که به واسطه ابتلا به بیماری یا دریافت واکسن مصون نشده باشد. زمانی که واکسیناسیون در ابعاد وسیع اتفاق می افتد یعنی درصد زیادی از افراد در معرض خطر واکسن دریافت می کنند، عامل بیماری زا تعداد میزبان‌های غیر ایمنی که می‌تواند پیدا کند کمتر و کمتر می شود و بدین ترتیب بیماری تحت کنترل قرار می گیرد هر چند که الزاما این کنترل شدن به معنای ریشه کن شدن و از بین رفتن کامل بیماری نبوده بلکه سرعت انتشار بیماری بسیار کند خواهد شد.

این اپیدمیولوژیست مقیم آمریکا تاکید کرد: با اینکه با ابتلای به بیماری نیز افراد مصونیت پیدا می‌کنند، اما مجددا تاکید دارم که هیچ گاه قرار دادن افراد در معرض ابتلا به بیماری برای رسیدن به ایمنی جمعی، برنامه مقابله و کنترل اپیدمی بیماری نمی باشد.

این اپیدمیولوژیست شرکت داروسازی گیلید آمریکا در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود درباره آخرین وضعیت تولید واکسن کووید ۱۹ در دنیا نیز گفت: شرکت ها و موسسات تحقیقاتی متعددی در زمینه تولید واکسن در دنیا فعال هستند که در آخرین مورد، در ۱۸ آبانماه شرکت داروسازی «فایزر» که با شرکت BioNTech همکاری می کند، اثر بخشی مقدماتی بالای ۹۰ درصد را برای واکسن تحت مطالعه خود اعلام کرد که بنا به پیش بینی شرکت فایزر، این شرکت قادر خواهد بود در دو هفته پیش رو اطلاعات اولیه مورد نیاز در خصوص ایمنی واکسن را منتشر کند که پس از انتشار این اطلاعات، می توان انتظار داشت که شرکت داروسازی فایزر برای اخذ تاییدیه سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) اقدام کند.

نواده با تاکید بر اینکه تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا صرفا به منزله مجوز استفاده از این محصول در امریکاست افزود: سایر کشورها برای تایید دارو یا واکسن جدید تابع دستورالعمل های سازمان های ذی ربط در کشور خودشان هستند و در ایران نیز سازمان غذا و دارو، مرجع ذیصلاح جهت بررسی و صدور مجوز برای دارو یا واکسن جدید است.

وی در پاسخ به این سوال که تولید این واکسن می تواند نقطه امیدبخشی برای تولید سایر واکسن ها در دنیا باشد؟ اظهار کرد: علی‌رغم انتشار اخبار امید بخش در ارتباط با موفقیت های اولیه واکسن های بالقوه، نمی‌توان انتظار داشت که فرایند تایید، صدور مجوز و توزیع واکسن در سایر کشورها از جمله ایران در آینده ای بسیار نزدیک اتفاق افتد.

نمی توان خیلی به واکسیناسیون همگانی علیه ویروس کرونا در کوتاه مدت امیدوار بود

این اپیدمیولوژیست شرکت داروسازی گیلید کالیفرنیای آمریکا ادامه داد: برای توضیح این موضوع اجازه بدهید به آمار شرکت فایزر برگردیم. طبق پیش بینی شرکت فایزر، ۵۰ میلیون دوز واکسن تا انتهای سال جاری میلادی و ۱.۳ میلیارد دوز در سال ۲۰۲۱ تولید خواهد شد. با در نظر گرفتن این نکته که برای ایمنی زایی، هر فرد باید دو دوز واکسن دریافت کند، تعداد افرادی که تا پایان سال ۲۰۲۱ با واکسن تولید این شرکت واکسینه خواهند شد، چیزی در حدود ۶۷۵ میلیون نفر خواهد بود.

نواده با یادآوری این نکته که علاوه بر شرکت «فایزر» شرکت های دیگر داروسازی مانند «آسترازنکا» و «جانسون اند جانسون» نیز به نتایج امیدبخشی در این زمینه رسیده اند که پیش بینی می شود که ظرفیت تولید واکسن بیش از ارقام فوق الذکر باشد تصریح کرد: با توجه به ماهیت بیماری، الگوی انتشار و با در نظر گرفتن عوامل متعدد موثر بر انتشار ویروس، نمی توان خیلی به واکسیناسیون همگانی علیه ویروس کرونا در کوتاه مدت امیدوار بود لذا همچنان به تمامی هموطنان توصیه می شود که تا حد امکان به کلیه اصول پیشگیرانه بیماری یعنی شستن مکرر دست ها، رعایت فاصله فیزیکی، پرهیز از شرکت در اجتماعات (حتی مراسم ختم) و استفاده از ماسک پایبند باشند.

وی در بخش پایانی گفت و گوی خود درباره تاثیر داروی «رمدسیویر» گفت: رمدسیویر در حال حاضر تنها داروی ضدویروسی تایید شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان کووید ۱۹ است که این دارو که توسط شرکت داروسازی گیلید ساخته شده و هم اکنون مجوز استفاده در حدود ۵۰ کشور جهان را کسب کرده است.

رمدسیویر تنها به شکل تزریقی قابل استفاده است

این اپیدمیولوژیست شرکت داروسازی گیلید کالیفرنیای آمریکا با تاکید بر اینکه مطالعات بالینی انجام شده بر روی این دارو نشان دهنده اثر بخشی رمدسیویر در بیماران بستری در بیمارستان با کاهش طول مدت بستری است افزود: رمدسیویر با کمک به ترخیص زودتر بیماران بستری در بیمارستان علاوه بر برگرداندن زودتر بیمار به آغوش خانواده و جامعه موجب کاهش بار کاری پرسنل درمانی و خالی شدن سریعتر تخت های بیمارستانی می شود.

نواده با اشاره به اینکه رمدسیویر تنها به شکل تزریقی قابل استفاده است خاطر نشان کرد: این دارو که در بیماران بالای ۱۲ سال و با وزن بیش از ۴۰ کیلوگرم قابل تجویز است، ۵ روزه یا ۱۰ روزه، بر اساس شرایط بیمار، متفاوت خواهد بود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->