سوخت و ساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل
سرخط خبرها

کیت تشخیص سریع کرونا در ایران ساخته شد

  • کد خبر: ۴۹۶۴۳
  • ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹
کیت تشخیص سریع کرونا در ایران ساخته شد
مسئولان وزارت بهداشت ایران از ساخت کیت آزمایش تشخیصی سریع کرونا خبر دادند. مراحل اخذ مجوز از مبادی مربوط از جمله سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی درحال انجام است تا این محصول به تولید انبوه برسد.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شرکت های دانش بنیان ایرانی موفق به ساخت کیت آزمایش تشخیصی سریع کرونا شدند که موفقیت بزرگی برای کشور محسوب می شود.

دکتر حسین وطن پور اعلام کرد: پیگیر اخذ مجوز از مبادی ذیربط از جمله سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی هستیم تا این فناوری پیشرفته نیز وارد بازار داخل شود.

وی، آزمایش های تشخیصی سریع را برای شناسایی اولیه و غربالگری بیماری بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: برای شناسایی زودرس و به عبارتی ردیابی بیماران، آزمایش های تشخیصی ابزاری مناسب هستند و بسیاری از کشورها از آن استفاده می کنند.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، کاهش زمان و کم شدن هزینه آزمایش را از جمله مزایای این کار اعلام کرد و گفت: این تست ها خیلی سریع نشان می دهند که فرد مبتلا به کرونا است یا نه و در صورت نیاز می توان از تست های دقیق تر هم استفاده کرد.

وی اظهار امیدواری کرد که وزارت بهداشت، شرایط مناسب برای استفاده از این تست را در جامعه فراهم کنند تا گامی ارزشمند برای کنترل بیماری برداشته شود.

وطن پور ادامه داد: با این کار ظرفیت آزمایش کرونا در کشور افزایش پیدا می کند.

وی افزود: وزارت بهداشت در حال افزایش تست کرونا در کشور است و قصد دارد تعداد تولید کیت را از ۲۵ هزار مورد به ۴۰ هزار و در نهایت به ۱۰۰ هزار در هفته برساند.
وطن پور ادامه داد: برخی از کشورها از این روش برای بیماری یابی سریع استفاده می کنند و در صورت مثبت بودن افراد، علائم بیماری در آنان چک می شود تا مبتلایان در روزهای اول شناسایی و روند بهبودی به نحو مطلوبی انجام شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: هرچند تست های موجود از جمله تست تشخیصی سریع دارای خطا است اما در شناسایی اولیه بیمار کمک موثری می کند و از آن می توان برای بیماریابی استفاده کرد.

شرکت های دانش بنیان در حال ساخت کیت های تشخیصی ترکیبی هستند

وطن پور ادامه داد: چند شرکت دانش بنیان مشغول ساخت کیت های تشخیصی ترکیبی هستند، به این معنی که تشخیص کرونا با اچ آی وی یا کرونا با آنفلوآنزای نوع A و B به صورت همزمان انجام می شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک محققان ایرانی موفق به تولید انبوه این نوع کیت ها شوند.

وی با اشاره به اینکه ما به لحاظ دانش در حوزه های مختلف در دنیا پیشرو و همتراز هستیم، بیان داشت: شرکت های دانش بنیان با سعی و تلاش خود توانستند اغلب نیازهای داخل در حوزه کرونا را تولید و تامین کنند.

وطن پور افزود: در مجموع فناوری های سلامت نقش بسزایی در پیشگیری، تشخیص و درمان کرونا داشته و محققان ما در تلاش هستند تا محصولات لازم از جمله دارو و واکسن را نیز تولید و روانه بازار کنند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->