اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

انتخاب ۶۴ اثر در نخستین دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی

  • کد خبر: ۵۰۱۱۵
  • ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
انتخاب ۶۴ اثر در نخستین دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی
۶۴ اثر در نخستین دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی انتخاب شدند. بر این اساس، در مرحله نخست این دوسالانه از میان ۳۰۷ اثر رسیده به دبیرخانه، تعداد ۶۴ اثر از سوی هیئت داوران برگزیده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرح اصولی، معصومه مظفری، بهنام کامرانی، خسرو خسروی و جمشید حقیقت‌شناس، اعضای هیئت داوران، لادن اورنگی، دبیر، و بهزاد چوپانکاره، مدیر دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی، را تشکیل می‌دهند.


این نخستین جلسه داوری آثار بود که در محل نگارخانه برگ عمارت عین الدوله تهران برگزار شد.

پیام شاهنامه: امید به آینده و زنده نگهداشتن و زنده نگه‌داشته‌شدن آمال و آرزو‌ها

در این‌باره معصومه مظفری، داور دوسالانه نقاشی شاهنامه فردوسی، گفت: بزرگ‌ترین پیامی که شاهنامه فردوسی برای ما داشته است «امید به آینده و زنده نگهداشتن و زنده نگه‌داشته‌شدن آمال و آرزوها» است.


وی افزود: جای خالی جشنواره‌های هنری با موضوع فردوسی و شاهنامه در کشور به‌شدت احساس می‌شود و برای ایجاد سواد هنری‌ادبی در کشور می‌توان از این منبع غنی به بهترین نحو استفاده کرد.


مظفری با بیان اینکه باید از خروجی جشنواره‌های مرتبط با شاهنامه در مدارس و سیستم آموزشی کشور استفاده کرد، البته برای ترویج فرهنگ و نگاه شاهنامه فردوسی در دروس دانش‌آموزان نیازمند برنامه‌ریزی و سیاست کلان در کشور هستیم، افزود: برگزاری دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی بسیار مهم و تأثیرگذار است، ولی برگزاری آن باید تداوم داشته باشد و با رفع معایب سال‌های گذشته به سمت برگزاری مداوم و بدون نقص این جشنواره برویم.

 

انتخاب ۶۴ اثر در نخستین دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی

منبع: خانه هنرمندان مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->