ماه خودمراقبتی: بیدارکردن توانایی بالقوه افراد برای مراقبت از خود اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در صندوق آینده‌ساز | سه میلیون تومان علی‌الحساب پرداخت شد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) سفر به مشهد گران‌تر از قبل شد! در نشست هم‌اندیشی با کارشناسان تغذیه در مشهد مطرح شد: ۵۰ درصد بیماری‌ها با رژیم غذایی مرتبط هستند بیش از یک میلیون نفر زیر پوشش برنامه خطرسنجی بیماری‌های قلبی‌وعروقی قرار گرفتند اژه‌ای: در انتخابات، نقد جای خودش را به تخریب داده است کودک مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۳ تیر ۱۴۰۳) علائم و چگونگی درمان «تب دنگی» | مبتلایان از مصرف پروفن و ژلوفن خودداری کنند زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافربری ویژه تابستان اعلام شد پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی مناطق شمالی کشور (۱۳ تیر ۱۴۰۳) پرستاران از دولت آتی چه مطالبه‌هایی دارند؟ اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان، ۱۶ تیرماه | امکان اعتراض تا ۲۰ تیر سومین همایش بزرگ "خانواده باشکوه" در مشهد برگزار شد | مشارکت ۵۲۵ مادر در پویش "نذر یک فرزند" طی سه سال مجازات قتل در تصادف رانندگی+ جزییات چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات ۸ شهروند مشهدی از میان دود آتش‌سوزی (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

استاد دانشگاه صنعتی قوچان در فهرست دانشمندان برتر دنیا در سال ۲۰۲۰

  • کد خبر: ۵۰۷۴۵
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
استاد دانشگاه صنعتی قوچان در فهرست دانشمندان برتر دنیا در سال ۲۰۲۰
دکتر حسن کریمی مله، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان برای سومین سال پیاپی در فهرست دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اصغر بهشتی، رئیس دانشگاه صنعتی قوچان اظهار کرد: موسسه Clarivate Analyties هر ساله پراستنادترین پژوهشگران و دانشمندان دنیا را معرفی می‌کند که این فهرست شامل گروهی از پژوهشگران حوزه‌های علمی مختلف می‌شود. سال ۲۰۱۸ تعداد ۱۶ دانشمند از ایران در این فهرست قرار گرفتند که نام دکتر حسن کریمی مله در این فهرست دیده می‌شد. سال ۲۰۱۹ از ایران ۱۲ نفر بین یک درصد دانشمند برتر دنیا قرار گرفتند که از دانشگاه صنعتی قوچان دو نفر آقایان دکتر کریمی مله و دکتر ماهیان در آن حضور داشتند.

 

بهشتی گفت: سال ۲۰۲۰ اسامی یک درصد دانشمند برتر دنیا منتشر شد که مانند سال گذشته ۱۲ نفر از ایران در این فهرست دیده می‌شد و خوشبختانه برای سومین سال پیاپی دانشگاه صنعتی قوچان صاحب یک نماینده بود و آقای دکتر حسن کریمی مله در این فهرست حضور داشت. برای قرار گرفتن در فهرست پژوهشگران برتر کلیه فعالیت‌های علمی ۱۰ ساله اخیر در سطح بین‌المللی از جمله تعداد مقالات، تعداد استنادها و مسائلی نظیر رعایت اصول اخلاقی در پژوهش، رعایت میزان خوداستنادی در حد قابل قبول و مقالات بازپس‌گیری‌شده در انتخاب پژوهشگران برتر موثرند.

 

تقریبا شش هزار و ۳۸۹ پژوهشگر در سال ۲۰۲۰ به عنوان پژوهشگر پراستناد انتخاب شده‌اند. برای انتخاب پراستنادترین پژوهشگران دنیا، مقالات یک درصد پراستناد در دوره زمانی ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۹ مطابق با فهرست پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) پردازش شدند. تعداد استنادهای مقالات یک درصد پراستناد یکی از معیارهای اصلی انتخاب پراستنادترین پژوهشگران دنیا بوده است.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->