پاییز امسال دیرتر آغاز می‌شود + علت دستگیری سارقان موتورسیکلت و خودرو توسط پلیس مشهد | شگرد تکراری سارقان سیاه رو ثبت سالانه ۵۰ هزار عقرب‌گزیدگی در کشور کودکان ایرانی ۲ تا ۵ دندان پوسیده دارند آغاز پرداخت معوقات ۷‌ماهه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) چگونه پرخوابی فصلی را رفع کنیم؟  پیش‌بینی بارش باران بهاری در ۱۵ استان طی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا بین آسیب شنوایی و خطر نارسایی قلبی ارتباطی وجود دارد؟ موج خفیف عفونت‌های تنفسی در ابتدای بهار ۱۴۰۴ ۵۵ درصد سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور دندان ندارند صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری صنایع آرایشی و بهداشتی رقابت بیش از ۱۵ هزار فرهنگی برای اعزام به مدارس خارج از کشور تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌ ورودی مدارس استعداد درخشان و نمونه دولتی نشانه‌های جدید هشداردهنده زوال عقل در سالمندان کشف معادن هخامنشی در آبدانان استان ایلام اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت
سرخط خبرها

طریقه رنگرزی پارچه و لباس در خانه

  • کد خبر: ۵۰۹۳۷
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
طریقه رنگرزی پارچه و لباس در خانه
این روز‌ها خیلی از کار‌ها از جمله همین رنگ کردن پارچه را می‌توان با کمترین هزینه در منزل انجام داد. به علاوه، نوعی سرگرمی هم برای این روز‌های در خانه ماندن محسوب می‌شود.
امیر مقدم | شهرآرانیوز؛ رنگرزی هنری است که از روزگاران کهن میان ما ایرانی‌ها معمول بوده است. برای همین، هنوز هم می‌توان فروشگاه‌هایی را در سطح شهر‌ها با ارائه این نوع خدمات یافت، هنری که کمک می‌کند لباس‌های رنگ ورورفته را دوباره نونوار کرد یا به پارچه‌های ساده و سفید، طرح و نقشی رنگی و زیبا بخشید. در بین انواع شیوه‌های رنگرزی، ابری سازی پارچه طرف داران بیشتری دارد. در این روش، با استفاده از شیوه‌های بسیار ساده، طیف‌های مختلفی از یک رنگ را روی پارچه ایجاد می‌کنند که در نهایت، طرحی شبیه به ابروباد خواهیم داشت.
این روز‌ها خیلی از کار‌ها از جمله همین رنگ کردن پارچه را می‌توان با کمترین هزینه در منزل انجام داد. به علاوه، نوعی سرگرمی هم برای این روز‌های در خانه ماندن محسوب می‌شود. این موضوعی است که امروز می‌خواهیم درباره آن با شما صحبت کنیم.
 
 

مواد لازم

رنگ الیاف یا پارچه (می توان از پودر رنگ یا رنگ های محلول در آب استفاده کرد. این رنگ ها بین 15 تا60 هزارتومان قیمت دارند.)
پارچه یا لباس های نخی، کتانی یا الیافی (پارچه یا لباس باید جنس طبیعی و رنگ سفید یا بسیار روشنی داشته باشد)
طناب پلاستیکی
چوب یا هر وسیله ای برای هم زدن

 

پیش آمادگی برای رنگرزی

برای اینکه بتوانید هنر ابری سازی را روی پارچه هایتان پیاده کنید، نیاز است پارچه یا لباس مدنظر را به هر روشی که دوست دارید تابزنید و آن را با طناب محکم ببندید، بعد عمل رنگ کردن را انجام دهید. با این کار، بخشی از پارچه در معرض رنگ قرار نمی‌گیرد و بخشی کمتر و بخشی هم بیشتر رنگ خواهد گرفت. هم چنین می‌توانید از یک لوله پلاستیکی یا چوبی نیز برای پیچیدن پارچه به دور آن و سپس بستنش با طناب کمک بگیرید. گره زدن پارچه یا لباس به جای پیچاندن آن با طناب روش دیگری است که می‌توانید از آن نیز استفاده کنید.

 

رنگ کردن با پودر رنگ

برای شروع، آب گرم را داخل سطلی بریزید و رنگ را به آن اضافه کنید. نسبت رنگ و آب را بر اساس دستور روی بسته بندی پودر رنگ ترکیب کنید. برای تثبیت رنگ روی پارچه یا لباس، چند قاشق نمک یا جوش شیرین به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. عمل هم زدن را بسیار آرام انجام بدهید. حالا پارچه یا لباس مدنظر را درون ظرف بیندازید و آن را دایره وار هم بزنید. زمانی که هاله‌ای سبز رنگ روی پارچه مشاهده کردید، می‌توانید مطمئن شوید که پارچه‌ها رنگ را به خود گرفته اند. حالا وقت آن است که پارچه را از درون رنگ خارج کنید و اجازه بدهید در دمای محیط خشک شود. وقتی پارچه خشک شد، طناب را از دور آن باز کنید و حاصل کار خود را ببینید. فراموش نکنید پارچه‌های خیس رنگ تیره تری از حالت خشک شده دارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->